QUOTE(banguole @ 2008 03 17, 13:25)
Labas merginos, na aš kaip tik ieškausi mašiniuko. Kiek turguje apsižiūrinėjau visokių mašinyčių - viestiek gryždavau prie pagranduko..nu tokie
negaliu. Sakykite prašau, kur isigijote savuosius? Kur geriau ieškoti turguje ar pagal skelbimus? Nežinau, gal kartojuosi su klausimais,
ir ar tikrai stabilios ant staigių posūkių neatrodo, jog tuoj apsiversi?
Nu gi laukiam į kompaniją
Mašiniukas mažas, tai aišku, kad dinamika ne tokia, kaip didelių auoto... Bet pvz. tarp savo ir tėčio RENAULT SCENIK skirtumo nejaučiu.... Jaučiu skirtumą tarp drugės TOYOTA CELIKA - nu negaliu su tokom mašinom važiuoti, kur užpakalis ant žemės padėtas
...
Šeip šitą problemą - virtimą posukyje - konstruktoriai išsprendė nuo 2001 laidų mašiniuokuose, čia tie modeliukai kur po lempom tokie sparneliai jau yra...
jei suprasi ką turiu galvoje... tiesiog buvo pailgintos ašis. Ir jei važinėsi mieste, pvz Vilniuje, tai nelabai bus čia kur ant greičio sukinėtis... Žodiu kiek važinėjau - su šią problemą nesusiduriau, o autostradoj kartais varau 130-140
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2008 03 14, 12:42)
Mano BMW kai šildymą įjungdavau, pečiukas ir pūsdavo ir cypdavo.
O dabar mersiukui tai kaskart vedant varikli supypsi vieną kartą ir prietaisų skydelyje užsidega veržliarakčio paveiksliukas ir skaičius. Iš pradžių buvo 4,3,2...dabar jau -2,-3, šiandien jau -4 parodė. Tai jau manau einu į minusą- reikia tepalus keistis. -4 dienos atgal jau reikėjo tai padaryti. O planuoju keistis po Velykų., savo gimtam mieste, pas tėčio draugą. O gal nelaukti ir jau pirmadienį į artimiausią servisą nuvaryti?
Čia tie minusai, tai nebūtinai koks gedimas - maniškis irgi minusavosi, cypsėjo... Čia pasirodo mašiniukas pas būvusį šeimininką servizo garantinėje įskaitoje stovėjo, ir pravažiavus tam tikrą km. praneša kad "laikas į grožio saloną"
Ir aš iš pražių sunerimau - tepalai tik pakeisti viskas lyg ir ok, tai nuvažiavau į merso servisą - ir uz 23 Lt. nuprogramino tą kompą, t.y. nuėmė įskaitą, tuo pačiu pasakė, kad varikliui viskas ok