Carollina, matyt dar ilgai draugausite su tomis gėlyčių kepurytėmis, nes jos iš tiesų labai gražios ir originalios
aš jau kelinti metai stebiu šią temą ir jau vien pagal kepurytę, nepasižiūrėjusi niko, galėčiau pasakyti, kuriai iš aktyviausiai neriančių darbštuolių ta kepurytė priklauso, nes kiekviena jau ir savo braižą, ir atitinkamus nusistovėjusius modeliukus ar pamėgtą raštelį turi. Ši Jūsų kepurytė man labai labai patinka
Teracota, AisLu, nuosirdus dekui uz ivertinima
Deimantine Saule, atrodo paprastas rasciukas, bet kaip dailiai ziurisi
Carollina, puikios tos gelinukes
Deimantine Saule, atrodo paprastas rasciukas, bet kaip dailiai ziurisi
Carollina, puikios tos gelinukes
QUOTE(Carollina @ 2012 06 21, 22:37)
Sakykit kur radot ta katyte ?Mano mergina svaigsta del ju galvoju pasipirkti arba saguciu ir i kokius megztukus susiut
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 21, 15:05)
Grazuole kepuryte
Man labai primena sokolada su braskiniu idaru
QUOTE(AisLu @ 2012 06 22, 08:55)
aciu aciu
Aciu merginos uz grazius zodzius mano "Gelytems". Kazkaip laaabai populiarus modeliukas pas mane sitas. Nors aisku darbo prie jo slapstant siuliuku galiukus ir t.t. tikrai yra normaliai
Rimka, zinokit tuos rutuliukus as issikepiau is modelino pati, o pacius zenkliukus man drauge parveza is Anglijos dideliais kiekiais laikas nuo laiko,is kazkokios "Crafts" parduotuves. Jie buna paprastos tik figureles be jokiu skyluciu ir t.t. tai as juos priklijuoju prie blynuko ir turiu ka turiu
O Lietuvoje net nebandziau ieskoti tu Kitty.
Rimka, zinokit tuos rutuliukus as issikepiau is modelino pati, o pacius zenkliukus man drauge parveza is Anglijos dideliais kiekiais laikas nuo laiko,is kazkokios "Crafts" parduotuves. Jie buna paprastos tik figureles be jokiu skyluciu ir t.t. tai as juos priklijuoju prie blynuko ir turiu ka turiu
O Lietuvoje net nebandziau ieskoti tu Kitty.
paprastutis katinukas
suzaveta, pakereta nuo visu darbu :
ech ir as taip noriu, tik su laiku beda
ech ir as taip noriu, tik su laiku beda