Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Carollina, matyt dar ilgai draugausite su tomis gėlyčių kepurytėmis, nes jos iš tiesų labai gražios ir originalios thumbup.gif

aš jau kelinti metai stebiu šią temą ir jau vien pagal kepurytę, nepasižiūrėjusi niko, galėčiau pasakyti, kuriai iš aktyviausiai neriančių darbštuolių ta kepurytė priklauso, nes kiekviena jau ir savo braižą, ir atitinkamus nusistovėjusius modeliukus ar pamėgtą raštelį turi. Ši Jūsų kepurytė man labai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Teracota, AisLu, nuosirdus dekui uz ivertinima wub.gif wub.gif

Deimantine Saule, atrodo paprastas rasciukas, bet kaip dailiai ziurisi wub.gif wub.gif

Carollina, puikios tos gelinukes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 06 21, 22:37)
O as vis dar draugauju su "Gelyciu" kepurytemis  doh.gif

Sakykit kur radot ta katyte ?Mano mergina svaigsta del ju galvoju pasipirkti arba saguciu ir i kokius megztukus susiut
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 21, 15:05)
naujas mano kurinys  4u.gif  papuosimam dingo ikvepimas  .. . bet visnaites vaizdo negadina  blush2.gif 

Grazuole kepuryte wub.gif wub.gif wub.gif

Man labai primena sokolada su braskiniu idaru biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 06 22, 08:55)
Grazuole kepuryte  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man labai primena sokolada su braskiniu idaru biggrin.gif wub.gif

aciu aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius mano "Gelytems". Kazkaip laaabai populiarus modeliukas pas mane sitas. Nors aisku darbo prie jo slapstant siuliuku galiukus ir t.t. tikrai yra normaliai thumbup.gif
user posted image
Rimka, zinokit tuos rutuliukus as issikepiau is modelino pati, o pacius zenkliukus man drauge parveza is Anglijos dideliais kiekiais laikas nuo laiko,is kazkokios "Crafts" parduotuves. Jie buna paprastos tik figureles be jokiu skyluciu ir t.t. tai as juos priklijuoju prie blynuko ir turiu ka turiu smile.gif
O Lietuvoje net nebandziau ieskoti tu Kitty.
Atsakyti
paprastutis katinukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
suzaveta, pakereta nuo visu darbu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :
ech ir as taip noriu, tik su laiku beda
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 22, 10:56)
paprastutis katinukas  4u.gif
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Parodysiu ir savo paprastutes kepurukes. Tik mažosios viršugalvis ryškiai persikinės, o didžiosios žydros spalvos.
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti