labukas labai reikia jusu pagalbos mezgejeles... noriu nunerti kepuryte mergytei 4 menesiu. gal kas turite schemute butent tokiam vaikiukui? nes nesuprantu, kaip nerti, kad gautusi butent toks dydis...
QUOTE(rrassiukkass @ 2012 06 20, 10:56)
labukas labai reikia jusu pagalbos mezgejeles... noriu nunerti kepuryte mergytei 4 menesiu. gal kas turite schemute butent tokiam vaikiukui? nes nesuprantu, kaip nerti, kad gautusi butent toks dydis...
Nemanau, kad rasit būtent tokią schemutę. Juk ir vaikučių galvytės labai skiriasi, vieno didesnė, kito mažesnė. tiesiog turit išsimatuot galvytės apimtį ir bandyt
QUOTE(rrassiukkass @ 2012 06 20, 10:56)
nėriau pusės metų vaikiukui kepurytę, tai ardžiau begalę kartų Pati kalta
dar vienas kepuriukas vasarai
bandysiu nerti galvytes apimciai 40 cm, tik norejau paklaust, kokio tada panasiai ilgio nert? gal kas gali patarti, nes modeliukas toli, ner kaip pamatuoja
QUOTE(rrassiukkass @ 2012 06 20, 15:28)
bandysiu nerti galvytes apimciai 40 cm, tik norejau paklaust, kokio tada panasiai ilgio nert? gal kas gali patarti, nes modeliukas toli, ner kaip pamatuoja
neriau mergytei kurios galvyte 40,5 tai ilgi dariau 14ar 15 lyg ech nepamenu gerai , nors priestai buvau nunerus trumpesne tai pertrumpa buvo o mamyte pamatuot negalejo tai is akies neriau
QUOTE(migonė @ 2012 06 19, 22:41)
Labai graži kepurytė, gal raštelio schemutę galima būtų
labai žaisminga ir faina na sraigės idėja ir man labai labai
Sveikos čia užsukus sunku ir pabėgti
gal futbolo kepuriukų raštelį galima paprašyt
gal futbolo kepuriukų raštelį galima paprašyt
Sveikos,
gal kas turi šios kepurytės raštą ir gali pasidalint?
būčiau labai dėkinga
gal kas turi šios kepurytės raštą ir gali pasidalint?
būčiau labai dėkinga
naujas mano kurinys papuosimam dingo ikvepimas .. . bet visnaites vaizdo negadina