sveikos, nezinau ar cia pataikiau bet neradau jokios temos, kur priimami uzsakymai
ieskau kas galetu nunerti skrybelaite. Patogiausiai, turbut, butu Vilniuje, nes gal reikia matuotis ir pan. Reiketu kazko panasaus kaip cia http://www.nerinys.l...ybele-76891.htm
Per AZ, temos neseku. Jei kas atsilieps, iskarto parasykt kaina, kokia galetu buti (su jusu siulais). Reiketu dar siai vasarai
QUOTE(Carollina @ 2012 06 17, 14:11)
Naujausias mano
spalvytes
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 22:03)
super cia is storesniu siuliuku?
as nieko naujo neturiu , senienos pas mane tai nerodysiu
QUOTE(natuliona @ 2012 06 18, 07:27)
super cia is storesniu siuliuku?
Ačiū Ne, siūlas nestoras, tik labai minkštas ir purus, mano mylimiausias "Amber"
Papildyta:
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 17, 22:33)
o jau sraigiuke grazumo, kaiptik nuziurejua sita sraigyte kitai kepuryte i
Ačiū Man jinai čia labiausiai tiko, aplikaciją rinkau gerokai ilgiau, nei kepurę truko nunert
VISADA SU APLIKACIJOM TAIP BUNA
QUOTE(Carollina @ 2012 06 17, 14:11)
Naujausias mano darbas 6 menesiuku mazyliui vasariska kupuryte "Melynasis meskiukas" 100% medvilne. Puosta ranku darbo stikliniais karoliukai.
oi kiek ilgai as prie jo kankinausi
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.
oi kiek ilgai as prie jo kankinausi
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.
oi koks mielas.negaliu atsiziureti. o gal galima schemute kepuriuko tokio rasteliu.as suprantu kad paprastas bet man neigudusiai nerejai reiketu papaisimo
Carollinos melynas kepuriukas nuostabus
Mitas, kad berniukams sunku gražiai kepurę papuošti paneigtas...
Mitas, kad berniukams sunku gražiai kepurę papuošti paneigtas...
Kepuriukas-peledžiukas
QUOTE(jusda @ 2012 06 19, 10:45)
Kepuriukas-peledžiukas
Ir leliukas ir kepuriukas
o čia mano futbolo ir kamuolių fano kepurė
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 22:03)
Labai graži kepurytė, gal raštelio schemutę galima būtų