man tai lb grazios jusu visu kepurytes, bet nesuprantu kam reikia jas maut ant visokiu sloiniku, vazu ir tt, taip ir rastas ir forma issikraipo ir man ziuret nesinori i kazkokias kvadratines kepures... na cia mano nuomone
Naujausias mano darbas 6 menesiuku mazyliui vasariska kupuryte "Melynasis meskiukas" 100% medvilne. Puosta ranku darbo stikliniais karoliukai.
oi kiek ilgai as prie jo kankinausi
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.
Labai mielas meškis
QUOTE(natuliona @ 2012 06 14, 07:41)
pvz jei nuo ausytes iki ausytes 36 cm tai kepurytes ilgi darau 18-18,5 (berniukams visada i mazesne puse), o šiaip jau pastebejau taisykle 48-49 reikia 17.5-18 ; jei 50 cm galva tai reikia 18-18,5; 51-52 reikia 19-19,5 Aisku buna išmčiu kai galvytė pailgos formos
Ačiū O 44-45 galvytei koks ilgis maždaug? Nunėriau 15.5, bet bijau, kad perdidelė nebūtų Noriu padovanot kepurytę mažai mergytei, bet bijau nepataikyt su dydžiu
QUOTE(Agnesyte @ 2012 06 17, 11:06)
Super! laaaabai gražu!!!!
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 17:41)
Ačiū O 44-45 galvytei koks ilgis maždaug? Nunėriau 15.5, bet bijau, kad perdidelė nebūtų Noriu padovanot kepurytę mažai mergytei, bet bijau nepataikyt su dydžiu
as irgi daryciau 15.5
Sveikutės na ir mes ateinam pasivaidelent su nauja kepuryte (bandana ar kaip ten ją vadina )
QUOTE(Carollina @ 2012 06 17, 14:11)
Naujausias mano darbas 6 menesiuku mazyliui vasariska kupuryte "Melynasis meskiukas" 100% medvilne. Puosta ranku darbo stikliniais karoliukai.
Koks mielas
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 22:03)
o jau sraigiuke grazumo, kaiptik nuziurejua sita sraigyte kitai kepuryte i