Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

man tai lb grazios jusu visu kepurytes, bet nesuprantu kam reikia jas maut ant visokiu sloiniku, vazu ir tt, taip ir rastas ir forma issikraipo ir man ziuret nesinori i kazkokias kvadratines kepures... na cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
Naujausias mano darbas 6 menesiuku mazyliui vasariska kupuryte "Melynasis meskiukas" 100% medvilne. Puosta ranku darbo stikliniais karoliukai.

user posted image

oi kiek ilgai as prie jo kankinausi doh.gif
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.
Atsakyti
Isimylejau sita meskiuka wub.gif
Atsakyti
Labai mielas meškis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 06 14, 07:41)
pvz  jei nuo ausytes iki ausytes 36 cm tai kepurytes ilgi darau 18-18,5 (berniukams visada i mazesne puse), o šiaip jau pastebejau taisykle 48-49 reikia 17.5-18 ; jei 50 cm galva tai reikia 18-18,5; 51-52 reikia 19-19,5 Aisku buna išmčiu kai galvytė pailgos formos  smile.gif

Ačiū 4u.gif O 44-45 galvytei koks ilgis maždaug? Nunėriau 15.5, bet bijau, kad perdidelė nebūtų unsure.gif Noriu padovanot kepurytę mažai mergytei, bet bijau nepataikyt su dydžiu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2012 06 17, 11:06)
Prisirinkau gerų idėjų, pasirodysiu kas iš jų gavosi man  biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Super! thumbup.gif laaaabai gražu!!!! smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 17 birželio 2012 - 21:05
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 17:41)
Ačiū 4u.gif O 44-45 galvytei koks ilgis maždaug? Nunėriau 15.5, bet bijau, kad perdidelė nebūtų unsure.gif Noriu padovanot kepurytę mažai mergytei, bet bijau nepataikyt su dydžiu doh.gif  unsure.gif

as irgi daryciau 15.5 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės na ir mes ateinam pasivaidelent su nauja kepuryte (bandana ar kaip ten ją vadina g.gif )user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 06 17, 21:04)
as irgi daryciau 15.5  4u.gif

Kaip nuraminot bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 06 17, 14:11)
Naujausias mano darbas 6 menesiuku mazyliui vasariska kupuryte "Melynasis meskiukas" 100% medvilne. Puosta ranku darbo stikliniais karoliukai.

oi kiek ilgai as prie jo kankinausi  doh.gif
pagrinda nuneriau per diena, bet mintys apie aplikacijas galvoje sukosi dar apie 2 savaites kol galu gale jas paemiau ir igyvendinau.

Koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 06 17, 22:03)

o jau sraigiuke grazumo, kaiptik nuziurejua sita sraigyte kitai kepuryte i biggrin.gif

Atsakyti