Sveikutes pradejau nerti kepuriuka ir ardyti reikia. nuo viduriuko neriu pagal schemute o ji man per daug plateja,sulenkus per puse gaunasi kaip kad angeliuko sparnai gal nemoku paaiskinti nuo vidurio ne zemin eina o i virsu,nu tas blinelis istiesus banguojasi. ardysiu nieko nebus.
QUOTE(karosimi @ 2012 06 15, 13:45)
Sveikutes pradejau nerti kepuriuka ir ardyti reikia. nuo viduriuko neriu pagal schemute o ji man per daug plateja,sulenkus per puse gaunasi kaip kad angeliuko sparnai gal nemoku paaiskinti nuo vidurio ne zemin eina o i virsu,nu tas blinelis istiesus banguojasi. ardysiu nieko nebus.
gal per daug platinai
QUOTE(karosimi @ 2012 06 15, 12:45)
tik kai jau nebedides akiu skaicius ir panerus ji kuri laika -kepure nebeplateja ir vizualiai
o jei blynelis banguojas- tai pergreitai platini, reik reciau ar butent tam rastui, jei noris tiksliai pagal schema -siulai per stori ar nerimas per laisvas
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 06 15, 12:23)
gal raštelį galima pamatyt? labai jau daili kepurė....
PRASOM
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 14, 22:32)
as prisiunu tuo paciu siulu, geles kaip kurias visa lapuka kaip kurias viduriuka tik priklauso nuo to kaip graziau man atrodo
QUOTE(bonda @ 2012 06 15, 10:48)
prisiunu o geles su visais ziedlapiais, nes isskalbus apskui nekaip atrodo tie neprisiuti
Aciu, panos!
aciukas jums. neriau pagal schema tai ko gero siuliukai per stori,nes neriu standziai. nieko tokio isardziau ir neriu pagal kita rasteli. tai taip supratau kad nerent reikia improviruoti pagal situacija.
QUOTE(mazge1979 @ 2012 06 15, 20:37)
nukopinta
Gražu
P.S. Tiek mezgi-neri mergaitėms, reiktų gal į kompaniją berniukams ?
QUOTE(murce @ 2012 06 16, 08:00)
dėkui, čia aplink yra marčių daug
Prisirinkau gerų idėjų, pasirodysiu kas iš jų gavosi man
angelelisane, Agnesyte, kiek daug graziu kepuraiciu as irgi pradejau nauja mergaitei megzti, tai vis pamezgu, nepatinka, ardau, vel pamezgu. Taip jau buna, kai ne is finaliniu schemu mezgi o ir siula toki nevykusi pasirinkau, su daug siuliuku sudetyje, tai vis vasiukas kabinasi ne uz ten, kur reik , bet uz tai spalva tinkama ai, kazkas vis vien gausis