Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Sveikutes pradejau nerti kepuriuka ir ardyti reikia. nuo viduriuko neriu pagal schemute o ji man per daug plateja,sulenkus per puse gaunasi kaip kad angeliuko sparnai gal nemoku paaiskinti nuo vidurio ne zemin eina o i virsu,nu tas blinelis istiesus banguojasi. ardysiu nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 15, 13:45)
Sveikutes pradejau nerti kepuriuka ir ardyti reikia. nuo viduriuko neriu pagal schemute o ji man per daug plateja,sulenkus per puse gaunasi kaip kad angeliuko sparnai gal nemoku paaiskinti nuo vidurio ne zemin eina o i virsu,nu tas blinelis istiesus banguojasi. ardysiu nieko nebus.

gal per daug platinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 15, 12:45)

tik kai jau nebedides akiu skaicius ir panerus ji kuri laika -kepure nebeplateja ir vizualiai 4u.gif mirksiukas.gif
o jei blynelis banguojas- tai pergreitai platini, reik reciau 4u.gif ar butent tam rastui, jei noris tiksliai pagal schema -siulai per stori mirksiukas.gif ar nerimas per laisvas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 birželio 2012 - 13:30
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 06 15, 12:23)
gal raštelį galima pamatyt? labai jau daili kepurė.... wub.gif

PRASOM mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 14, 22:32)
as prisiunu tuo paciu siulu, geles kaip kurias visa lapuka kaip kurias viduriuka tik priklauso nuo to kaip graziau man atrodo smile.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2012 06 15, 10:48)
prisiunu  4u.gif o geles su visais ziedlapiais, nes isskalbus apskui nekaip atrodo tie neprisiuti mirksiukas.gif

Aciu, panos!
Atsakyti
aciukas jums. neriau pagal schema tai ko gero siuliukai per stori,nes neriu standziai. nieko tokio isardziau ir neriu pagal kita rasteli. tai taip supratau kad nerent reikia improviruoti pagal situacija.
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 15, 14:51)

aaačiū 4u.gif
Atsakyti
nukopinta ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 06 15, 20:37)
nukopinta  ax.gif

Gražu wub.gif
P.S. Tiek mezgi-neri mergaitėms, reiktų gal į kompaniją berniukams ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 06 16, 08:00)
Gražu  wub.gif
P.S. Tiek mezgi-neri mergaitėms, reiktų gal į kompaniją berniukams ? bigsmile.gif

dėkui, čia aplink yra marčių daug biggrin.gif
Atsakyti
Prisirinkau gerų idėjų, pasirodysiu kas iš jų gavosi man biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
angelelisane, Agnesyte, kiek daug graziu kepuraiciu thumbup.gif as irgi pradejau nauja mergaitei megzti, tai vis pamezgu, nepatinka, ardau, vel pamezgu. Taip jau buna, kai ne is finaliniu schemu mezgi doh.gif o ir siula toki nevykusi pasirinkau, su daug siuliuku sudetyje, tai vis vasiukas kabinasi ne uz ten, kur reik , bet uz tai spalva tinkama ax.gif ai, kazkas vis vien gausis biggrin.gif
Atsakyti