Teracota, aciu
Grazios, vasariskos kepurytes katinuku rastas graziai ziurisi, reikes isbandyti..
Mano kelios kepurytes..
Mano kelios kepurytes..
QUOTE(kristinalm @ 2012 06 13, 19:56)
Pagaliau ir dukrai nunėriau aguonėlę
super
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 13, 20:35)
paskutine cia tas natulionos rastas?
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 17:01)
Natuliona, o gal turi schemuciu kur issisaugojus gyvuneliu? Bandziau varle -aplikacija nunert... hmmm tokia biski netokia gavos. Gal gali pamacyt? Drauges mergelei parodziau kepurytes tavo , jo-isimelejo varle .... Tai vargstu, bet matau kad be pagelbos neapsieisiu...
Labas
Labas
varle neriau gagal sita
QUOTE(bonda @ 2012 06 14, 15:52)
klausiau jos kaip platint ale paskui labai tyngejau vargt po poros nepavykimu, tai nuo kito fgalo nerta ir siaurinta biskuti , lengviau taip
QUOTE(natuliona @ 2012 06 14, 17:43)
Acius! Sita ir as turejau, bet mano varle tokia hm hm,kaip jau sakiau gavos reiks ranka tobulint!!!
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 23:22)
o panos kaio jus palikacijas tvirtinast? as siaip iki siol isnerdavau jas, lyg butu piestos su flomasteriu, Ta hibridiska varle pabandziau prinert pynele aplink, bet man kazkaip nelabai... O kaip jus darot? Kad ir su gelem pvz? prineriat/prisiunat viduriuka ar ir ziedlapius?
as prisiunu tuo paciu siulu, geles kaip kurias visa lapuka kaip kurias viduriuka tik priklauso nuo to kaip graziau man atrodo
kepure damutei mano
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 22:22)
o panos kaio jus palikacijas tvirtinast? as siaip iki siol isnerdavau jas, lyg butu piestos su flomasteriu, Ta hibridiska varle pabandziau prinert pynele aplink, bet man kazkaip nelabai... O kaip jus darot? Kad ir su gelem pvz? prineriat/prisiunat viduriuka ar ir ziedlapius?
prisiunu o geles su visais ziedlapiais, nes isskalbus apskui nekaip atrodo tie neprisiuti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 15, 10:55)
gal raštelį galima pamatyt? labai jau daili kepurė....