Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Teracota, aciu wub.gif wub.gif

Atsakyti
Grazios, vasariskos kepurytes wub.gif katinuku rastas graziai ziurisi, reikes isbandyti..
Mano kelios kepurytes..
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 06 13, 19:56)
Pagaliau ir dukrai nunėriau aguonėlę biggrin.gif

super thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 13, 20:35)

paskutine wub.gif thumbup.gif cia tas natulionos rastas? ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Natuliona, o gal turi schemuciu kur issisaugojus gyvuneliu? Bandziau varle -aplikacija nunert... hmmm tokia biski netokia gavos. Gal gali pamacyt? Drauges mergelei parodziau kepurytes tavo , jo-isimelejo varle .... Tai vargstu, bet matau kad be pagelbos neapsieisiu... 4u.gif

Labas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 17:01)
Natuliona, o gal turi schemuciu kur issisaugojus gyvuneliu? Bandziau varle -aplikacija nunert... hmmm tokia biski netokia gavos. Gal gali pamacyt? Drauges mergelei parodziau kepurytes tavo , jo-isimelejo varle .... Tai vargstu, bet matau kad be pagelbos neapsieisiu...  4u.gif

Labas  mirksiukas.gif

varle neriau gagal sita smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2012 06 14, 15:52)
super thumbup.gif  thumbup.gif

paskutine wub.gif  thumbup.gif cia tas natulionos rastas? ax.gif  biggrin.gif  4u.gif

klausiau jos kaip platint biggrin.gif ale paskui labai tyngejau vargt po poros nepavykimu, tai nuo kito fgalo nerta ir siaurinta biskuti , lengviau taip biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 06 14, 17:43)
varle neriau gagal sita  smile.gif

user posted image

Acius! Sita ir as turejau, bet mano varle tokia hm hm,kaip jau sakiau gavos smile.gif reiks ranka tobulint!!!
Atsakyti
o panos kaio jus palikacijas tvirtinast? as siaip iki siol isnerdavau jas, lyg butu piestos su flomasteriu, Ta hibridiska varle pabandziau prinert pynele aplink, bet man kazkaip nelabai... O kaip jus darot? Kad ir su gelem pvz? prineriat/prisiunat viduriuka ar ir ziedlapius?
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 23:22)
o panos kaio jus palikacijas tvirtinast? as siaip iki siol isnerdavau jas, lyg butu piestos su flomasteriu, Ta hibridiska varle pabandziau prinert pynele aplink,    bet man kazkaip nelabai... O kaip jus darot? Kad ir su gelem pvz? prineriat/prisiunat viduriuka ar ir ziedlapius?

as prisiunu tuo paciu siulu, geles kaip kurias visa lapuka kaip kurias viduriuka tik priklauso nuo to kaip graziau man atrodo smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kepure damutei mano
user posted image
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 14, 22:22)
o panos kaio jus palikacijas tvirtinast? as siaip iki siol isnerdavau jas, lyg butu piestos su flomasteriu, Ta hibridiska varle pabandziau prinert pynele aplink,    bet man kazkaip nelabai... O kaip jus darot? Kad ir su gelem pvz? prineriat/prisiunat viduriuka ar ir ziedlapius?

prisiunu 4u.gif o geles su visais ziedlapiais, nes isskalbus apskui nekaip atrodo tie neprisiuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 15, 10:55)
kepure damutei mano
user posted image

gal raštelį galima pamatyt? labai jau daili kepurė.... wub.gif
Atsakyti