Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(angelelisane @ 2012 06 13, 21:35)
keletas mano kepuryciu  4u.gif
bandziau nert pagal schemute bet nesigavo tai neriau kaip isejo biggrin.gif

Pagal šią schemą man labai maža gaunasi, reikia didinti pradžioje akių sk. gal g.gif , taip ir neprisiruošiau ekspermentuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 06 13, 20:56)
Pagaliau ir dukrai nunėriau aguonėlę biggrin.gif

Grazi aguona wub.gif

ipatingieji katinukai  mirksiukas.gif

Si labai patiko thumbup.gif is kokiu siuliuku nerta?
Atsakyti
Kristinalm, aguona labai romantiska wink.gif
Angelelisane, daug graziu kepuraiciu, ypac katinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 06 09, 09:14)
Sveikos.

Kaip apskaičiuot kokio ilgio turi būti kepurė?

Gal kas galėtų pasakyt, gi turėtų būt kažkoks skaičiavimas. g.gif Turiu šiokią tokią lentelę, bet ,pagal mane, nelabai jinai atitinka tikrovę unsure.gif
Atsakyti
[quote=kristinalm,2012 06 13, 21:57]Pagal šią schemą man labai maža gaunasi, reikia didinti pradžioje akių sk. gal g.gif , taip ir neprisiruošiau ekspermentuoti ax.gif
[/quote]
o man kaiptik ji bele kokia didele gavosi biggrin.gif g.gif
Papildyta:

Si labai patiko thumbup.gif is kokiu siuliuku nerta?
[/quote]
is beveik tokiu pat kaip YarnArt begonia tik siti biskuti pigesni , kazkokius turgui pirkau,begonios lyg spalvu tokiu nera , tikslei nezinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelelisane: 13 birželio 2012 - 22:43
QUOTE(karosimi @ 2012 06 13, 19:40)
Labas varas. as nekokia nereja,vos kelis daigtus esu nunerusi.labai grazi jusu kepurele. noreciau nunerti 3 metuku panelei gimtadienio proga kepuriuka.gal kas galetu man atsakyti nuo viduriuko kiek cm. platinti ir kiek cm. tiesiai tada nerti,ir kokia apimtis galetu buti tokio amziaus mergaites. labai grazus sis kepuriukas,bet gal vaikui nepraktiskas nuo saulytes neapsaugos.

na, mažai mergytei, tai tikrai ji nelabai nuo saulės apsaugos, bet galima daryti tankesnį tinklelį, tuomet turėtų būti viskas gerai.
Apimtį jau daug kartų minėjo merginos kaip apskaičiuot - galvytės apimtis padalinta iš 3,14 ir tokio dydžio blynuką reikia daryt, o tada tiesiai neplatinant kokio ilgio reikia. O apimtis berods apie 50-52cm tokio amžiaus vaikučiui turėtų būt. g.gif

QUOTE(Inetux @ 2012 06 13, 21:44)
Gal kas galėtų pasakyt, gi turėtų būt kažkoks skaičiavimas. g.gif  Turiu šiokią tokią lentelę, bet ,pagal mane, nelabai jinai atitinka tikrovę unsure.gif

Man irgi įdomu skaičiavimas ilgis kepuryčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelelisane @ 2012 06 13, 20:35)
ipatingieji katinukai  mirksiukas.gif
user posted image

Superine sita!!!
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 06 13, 16:20)
Moteriška lininė kepurė

idomi rolleyes.gif

QUOTE(kristinalm @ 2012 06 13, 19:20)
O aš vis rudenines neriu g.gif

fainas wub.gif

QUOTE(IRIM @ 2012 06 13, 19:57)
Rodausi paskutini 'marguti' sunui

pailginciau 4u.gif man noretusi ilgesnes 4u.gif

QUOTE(kristinalm @ 2012 06 13, 20:56)
Pagaliau ir dukrai nunėriau aguonėlę biggrin.gif

fantastika!!!

bandziau nert pagal schemute bet nesigavo tai neriau kaip isejo biggrin.gif

ten pradzioj tarp pirmos ir antros eiles as visada neriu dar viena eile, o paskui nuo mazdaug 10 eiles mazinu kilpuciu skaiciu nes labai jau skyleta gaunasi ir didziule smile.gif ir daznokai pradedu ne nuo 16 stulpeliu, o nuo 18 smile.gif

ta paskutine super thumbup.gif idomu kaip ji atrodys is storesniu siuliuku g.gif reiks išbandyti smile.gif

QUOTE(Inetux @ 2012 06 13, 22:44)
Gal kas galėtų pasakyt, gi turėtų būt kažkoks skaičiavimas. g.gif  Turiu šiokią tokią lentelę, bet ,pagal mane, nelabai jinai atitinka tikrovę unsure.gif

visada prašau pamatuoti taip:

va taip
user posted image

ir dar per virsugalvi nuo ausytes iki ausytes kad ausytes butu uzdengtos

cia parodyta per virsugalvi bet man tiksliau buna kai matuojat nuo ausytes iki ausytes 4u.gif

user posted image

pvz jei nuo ausytes iki ausytes 36 cm tai kepurytes ilgi darau 18-18,5 (berniukams visada i mazesne puse), o šiaip jau pastebejau taisykle 48-49 reikia 17.5-18 ; jei 50 cm galva tai reikia 18-18,5; 51-52 reikia 19-19,5 Aisku buna išmčiu kai galvytė pailgos formos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 14 birželio 2012 - 07:42
Aciu, Natuliona, kai isskalbiau, kepuryte kiek pailgejo, rastukas pasitempe ir dabar kaip tik 4u.gif
Atsakyti
patiko man tie katinukai meginsiu ir is storesniu nert , nors sita ir tokia nera plona purus rastas tai storesne , vsesniam oriu kaiptik smile.gif
Atsakyti
Mano paprastutes.....

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabios wub.gif ,
Gal galite tos žydrosios kainytę į AZ

QUOTE(grali @ 2012 06 14, 12:14)
Mano paprastutes.....

user posted image

user posted image

Atsakyti