Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(v.vileva @ 2012 06 07, 11:33)
Negaliu be sito  blush2.gif  - pirmas vaikas berniukas, tai kai atsirado ilgai laukta mergyte, negaliu atsidziaugti gelytem, drugeliais, kvarbatkelem... ir rozine spalvyte  lotuliukas.gif . Matyt dar reikia laiko, kada nors ir as "persirgsiu" sia liga doh.gif

suprantu biggrin.gif bet nuimciau butent nuo tos vietos ir prikabinciau kur nors šone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 06 07, 10:33)
Negaliu be sito  blush2.gif  - pirmas vaikas berniukas, tai kai atsirado ilgai laukta mergyte, negaliu atsidziaugti gelytem, drugeliais, kvarbatkelem... ir rozine spalvyte  lotuliukas.gif . Matyt dar reikia laiko, kada nors ir as "persirgsiu" sia liga doh.gif

Sprendžiant pagal simptomus, nepasveiksit biggrin.gif Tik paaugusios merginos jau nebenori gėlyčių drugelių it t.t. Žinau iš savo patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 06 07, 06:42)
- YA Violet, bet kai šiemet tokia vasara...

Na tikrai, kad sis modeliukas ir rastukas puikiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
O jau kepuriukų grožiai wub.gif

nunėriau ir aš savo mažai giminaitei kepurytę

user posted image
Atsakyti
tikrai labai miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 06 08, 12:31)
tikrai labai miela smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2012 06 06, 11:27)
o gal kur radot schemą ? labai gražu, bet be schemos man sunkiai gautųsi, mėgstu tikslumą kas po ko , bijau kad nufantazuot į šalį galiu

Sveikutes 4u.gif

netycia aptikau jums patikusios skrybelaites labai panasia schema
tikiuosi pades 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos.

Kaip apskaičiuot kokio ilgio turi būti kepurė?
Atsakyti
Rodomes ir cia tongue.gif, prasom vertinti kepuryte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 06 10, 20:34)

O sijono negalima vertinti? tongue.gif Super spalvyciu derinys, man butent sita zalios citrinos splava pati paciausia, tai is kart akys nusvito smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 10, 21:53)
O sijono negalima vertinti?  tongue.gif  Super spalvyciu derinys, man butent sita zalios citrinos splava pati paciausia, tai is kart akys nusvito smile.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Galima vertinti ir sijona biggrin.gif bet cia ke[urytciu tema, todel taip ir parasiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 06 10, 21:34)

wub.gif liuks

o sijonukui irgi ta rasta panaudojat? neiziuriu biggrin.gif

cia as kitas spalvytes panaudojau smile.gif

user posted image
Atsakyti