Carollina, nerealus tavo sie peledziukai
QUOTE(ramu @ 2012 04 22, 17:47)
o kaip tokią gėlytę nunerti? na man su jomis tamsus miškas
Carollina su tikiais kepuriukais reikia į muges ir parodas maut negaliu atsigrožėt ir man patinka tokios spalvų gamos...gražu labai
gal turit kepurikių idėjų truputi didesnėm panelem pvz aštuonmetėm vaikiškų nebenori pana
gal turit kepurikių idėjų truputi didesnėm panelem pvz aštuonmetėm vaikiškų nebenori pana
QUOTE(raganieška @ 2012 04 23, 09:19)
o kaip tokią gėlytę nunerti? na man su jomis tamsus miškas
Bandysiu papasakoti
Pirmiausia nėriau tris pynutės akis.
tada į trečią pynutės akį dariau 11 stulpelių su dviem užmetimais. Sujungiau.
Tada dvi pynutės akys, stulpelis su dviem užmetimais į pirmą akutę, stulpelis su dviem užmetimais į antrą akutę, dvi pynutės akys ir slip stich (nžn kaip LT pasakyti ) į antrą akį, slip stich į trečią akį ir kartojam vėl nuo dviejų pynučių. Išeina 6 lapeliai.
Tada iš nugarinės gelytės pusės išneriu 4 pynutės akis ir su slip stich pritaisau tarp lapelių iš nugarinės pusės. Taip šešias tokias pynutes padariau.
Tada jau neriu į tas pynytes nugarinėje pusėje - dvi pynutės akys, du stulpeliai su dviem užmetimais, dvi pynutės akys, slip stich; slip stich į kitą pynę ir vėl pradedam dvy akys, du po du stulpeliai ir t.t.
Ir taip darai kiek nori sluoksnių. Tik reikia nepamiršti, kad kiekvienam naujam sluoksniui reikėtų pridėti po vieną pynutės akį ir būtinai aukštinti viduriniuosiius stulpelius, t.t. kitam sluoksniui jau daryti dvi pynutės, stulpelis su dvigubu užmetimu, stulpelis su pusiau tribugu užmetimu, vėl dvigubas ir vėl dvi pynutės.
Tikiuosi, kad aiškiai čia surašiau
Musu naujiena
Kepuryte ir sage
Kepuryte ir sage
QUOTE(ramu @ 2012 04 22, 17:47)
Štai mano po pusės metų tarpo megzta paprastutė kepurytė mergytei krikštynoms.
miela tokia subtili
QUOTE(Carollina @ 2012 04 22, 20:44)
"Peledziuke"
žaisminga
QUOTE(grali @ 2012 04 23, 19:12)
Na o cia mano improvizacija......
liuks koks vaselis ir siuliukai?
QUOTE(AisLu @ 2012 04 23, 21:23)
Kepuryte ir sage
gražiai dera
kepuriukas "vežliukas"
AisLu, grazus komlektelis
pukutis4, aciu O schemutes konkrecios nera, cia improvizacija derinant tris rastus
natuliona, grazus kepuriukas vezliukas . Na o as neriau is maxi siulu, 1,75 nr vaseliu
pukutis4, aciu O schemutes konkrecios nera, cia improvizacija derinant tris rastus
natuliona, grazus kepuriukas vezliukas . Na o as neriau is maxi siulu, 1,75 nr vaseliu
QUOTE(grali @ 2012 04 24, 10:15)
Na o as neriau is maxi siulu, 1,75 nr vaseliu
ane...iš nuotraukos atrodo kad labai plonu vašeliu nerta labai kruopštus darbas