Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

gitapita, natuliona - aciuks.gif

QUOTE(ViktukE @ 2012 06 06, 13:18)
Egzotika, gal schema pagrindinio rasto kur  nors yra?

schema buvo ideta keli psl atgal mirksiukas.gif neriau pagal sia servetele (cia Lace ideja wub.gif ), bet ne viskas nuo a iki z, kai kuriose vietose teko keisti doh.gif del to ardyta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 06 birželio 2012 - 21:22
Egzotikaa, labai grazi kepuraite. Buvo verta pavargti wink.gif gelyte dar labiau papuos 4u.gif
Atsakyti
Praėjusią vasarą nutįso seilė, kai pamačiau Lace mergytę su šiuo kepuriuku wub.gif . Šiemet jau ir maniškė po pievas laksto su panašiu ax.gif , tik siūliukai šiek tiek storesni - YA Violet, bet kai šiemet tokia vasara...
Atrodo, ne man vienai šis modeliukas krito į akį lotuliukas.gif
user posted image user posted image
Ačiū, Lace 4u.gif
Atsakyti
aga, labai grazi kepuryte! Ir man ji kritus i aki, gal sumastysiu ir panarpliot paardydama smile.gif

Natuliona, tu kazkur buvai idejus anksciau si rasteli... As issisaugojau kai carollina idejo, bet jis labai prastos kokybes ir priartinus susilieja sad.gif gal galetum imest tu ar kuri kita ir auksarankiu,kuri turit ji is arciau ar geresnes kokybes?
user posted image

Ps. vakar varciau senasias temas kai kurias... Natulionos pana kokia isaugus ir kaip kepuryciu stilius keitesi buvo galima aiskiai matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdaniux: 07 birželio 2012 - 07:38
O, mano kepurytę antram gyvenimui prikėlėt biggrin.gif

Aš tai jau ieškausi kokio plonybinio siūlo, maxiai man visada per stori buvo, šiemet nėriau iš Hakelgarn 20, bet noriu dar plonesnio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2012 06 07, 06:42)
Šiemet jau ir maniškė po pievas laksto su panašiu

liuks wub.gif tik ta gele nuimciau blush2.gif

QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 07, 08:36)
Natuliona, tu kazkur buvai idejus anksciau si rasteli...

Ps. vakar varciau senasias temas kai kurias... Natulionos pana kokia isaugus ir kaip kepuryciu stilius keitesi buvo galima aiskiai matyt smile.gif

neturiu kitos unsure.gif as atprintinau ta schema ir tada aiskinausi kaip ten nerti 4u.gif reiks paziureti namuose g.gif
Atsakyti
Laba.
egzotikaa ir v.vileva labai dailios kepurės wub.gif
vsio maniškė ir tokią turės tongue.gif

Dėkui merginai kuri įdėjo mano prašyto rašto schemą 4u.gif

šaunuolės JŪS auksarankės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 06 07, 08:05)
neturiu kitos  unsure.gif as  atprintinau ta schema ir tada aiskinausi kaip ten nerti  4u.gif reiks paziureti namuose  g.gif

Gal galetum tada pabandyt paaiskint antra ir trecia eiles? Kiek ten akyciu reikia,tom kilputem daryt ir prie ko prijungiami tie lapieliai? toks jausmas kad i tarpa jie neriami bet ir ne i tarpa... liejasi man kaip beziureciau. Turiu ir atprintinta, bet niekaip... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(strazdaniux @ 2012 06 07, 09:18)
Gal galetum tada pabandyt paaiskint antra ir trecia eiles? Kiek ten akyciu reikia,tom kilputem daryt ir prie ko prijungiami tie lapieliai? toks jausmas kad i tarpa jie neriami bet ir ne i tarpa... liejasi man kaip beziureciau. Turiu ir atprintinta, bet niekaip...  4u.gif

na gal taip aiskiau bus
user posted image
Atsakyti
Natuliona- lenkiu galva! Aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 06 07, 08:05)
liuks  wub.gif tik ta gele nuimciau  blush2.gif

Negaliu be sito blush2.gif - pirmas vaikas berniukas, tai kai atsirado ilgai laukta mergyte, negaliu atsidziaugti gelytem, drugeliais, kvarbatkelem... ir rozine spalvyte lotuliukas.gif . Matyt dar reikia laiko, kada nors ir as "persirgsiu" sia liga doh.gif
Atsakyti
v.vileva, tikrai labai graži kepuraitė. Mėginsiu ir aš ką nors panašaus sukurpti smile.gif
Atsakyti