schema buvo ideta keli psl atgal neriau pagal sia servetele (cia Lace ideja ), bet ne viskas nuo a iki z, kai kuriose vietose teko keisti del to ardyta
Praėjusią vasarą nutįso seilė, kai pamačiau Lace mergytę su šiuo kepuriuku . Šiemet jau ir maniškė po pievas laksto su panašiu , tik siūliukai šiek tiek storesni - YA Violet, bet kai šiemet tokia vasara... Atrodo, ne man vienai šis modeliukas krito į akį
aga, labai grazi kepuryte! Ir man ji kritus i aki, gal sumastysiu ir panarpliot paardydama
Natuliona, tu kazkur buvai idejus anksciau si rasteli... As issisaugojau kai carollina idejo, bet jis labai prastos kokybes ir priartinus susilieja gal galetum imest tu ar kuri kita ir auksarankiu,kuri turit ji is arciau ar geresnes kokybes?
Ps. vakar varciau senasias temas kai kurias... Natulionos pana kokia isaugus ir kaip kepuryciu stilius keitesi buvo galima aiskiai matyt
neturiu kitos as atprintinau ta schema ir tada aiskinausi kaip ten nerti reiks paziureti namuose
Gal galetum tada pabandyt paaiskint antra ir trecia eiles? Kiek ten akyciu reikia,tom kilputem daryt ir prie ko prijungiami tie lapieliai? toks jausmas kad i tarpa jie neriami bet ir ne i tarpa... liejasi man kaip beziureciau. Turiu ir atprintinta, bet niekaip...
Gal galetum tada pabandyt paaiskint antra ir trecia eiles? Kiek ten akyciu reikia,tom kilputem daryt ir prie ko prijungiami tie lapieliai? toks jausmas kad i tarpa jie neriami bet ir ne i tarpa... liejasi man kaip beziureciau. Turiu ir atprintinta, bet niekaip...
Negaliu be sito - pirmas vaikas berniukas, tai kai atsirado ilgai laukta mergyte, negaliu atsidziaugti gelytem, drugeliais, kvarbatkelem... ir rozine spalvyte . Matyt dar reikia laiko, kada nors ir as "persirgsiu" sia liga