Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Prašom smile.gif Buvo raštas šioje temoje ar kepuryčių schemų temoje.

user posted image
Atsakyti
Visai paprasta kepurytę dukrytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 06 02, 07:58)
idedu skrybeliuka pagal kuri neriau, cia pakankamai aiskiai matosi, bent jau man jokia schema nereikalinga  ax.gif
user posted image

o gal kur radot schemą ? labai gražu, bet be schemos man sunkiai gautųsi, mėgstu tikslumą kas po ko , bijau kad nufantazuot į šalį galiu
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2012 06 06, 12:27)
o gal kur radot schemą ? labai gražu, bet be schemos man sunkiai gautųsi, mėgstu tikslumą kas po ko , bijau kad nufantazuot į šalį galiu

fantastiskai atrodo, butu gera dovana mano duktereciai! Jei kas turit schema as irgi noreciau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(natuliona @ 2012 06 03, 10:31)

o cia mano tulpes ir varles  smile.gif

tulpes tau wow
wub.gif wub.gif
ir dar varnos labai patiko -na butent papuosimai wub.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal žinote kaip išnerti tokį brylių?
Turbūt iš pradžių reikia platinti, o po to nerti nepridedant. Ar teisingai mastau? http://www.jaunasver...p?id_product=13
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2012 06 06, 14:20)
Sveikos

Gal žinote kaip išnerti tokį brylių?
Turbūt iš pradžių reikia platinti, o po to nerti nepridedant. Ar teisingai mastau? http://www.jaunasver...p?id_product=13

taip, teisingai wink.gif
Atsakyti
karsta.gif pagaliau, po keliu ardymu padariau clap.gif: tik dar truksa gelyciu ir sutraukineti siulus, bet skubu ir jums pasigirti biggrin.gif blush2.gif ir einu nerti gelyciu, kol maziai miega

user posted image

user posted image
Atsakyti
Egzotika, labai grazu. Turiningai praleistas laikas, kol maziai miega.
Atsakyti
Egzotika, gal schema pagrindinio rasto kur nors yra?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 06, 14:58)
karsta.gif pagaliau, po keliu ardymu padariau

labai grazi wub.gif
Atsakyti
Carollina, as nagrineju tavo braskines kepurytes virsugalvi... Lyg ir tuo paciu rastu kaip pagrindinis, bet nelabai iziuriu... Jei tas kaip pagrindinis- kaip tu platinai?

Natuliona, niu 4kartus ardziau turkio splavos rastu nerta kepuryte, bet pribaigiau siandien. Likau patenkinta rasteliu- labai lengvai neriasi smile.gif

Aciu uz dalybas,panos!
Atsakyti