Vaje vaje, kiek grozybiu... Tiesiog sirdis apsala ir norisi visas paciupinet...
wilmusia, gal galit pasidalint, kaip toki banguota krasteli padaret pirmosioms braskems?
kiek groziu per savaitgali
na kiekvienas grozi suprantame savaip, vienai grazu apnerta, kitam ne as uz apnerima, kad apacia butu kaip pabanguota - bet cia tik astaip manau
QUOTE(ViktukE @ 2012 06 03, 05:50)
esu apnerus be uzmetimo... tik kad ploni siulai nelabai matos... ar siulot su uzmetimu apnert?
na kiekvienas grozi suprantame savaip, vienai grazu apnerta, kitam ne as uz apnerima, kad apacia butu kaip pabanguota - bet cia tik astaip manau
QUOTE(natuliona @ 2012 06 04, 10:11)
tikrai neveltui o nenori pabandyti koki kita rasta ? cia tik pasiulymas
Zinok, Natuliona bandziau - bet man kiti negrazu ir tiek. Nuneriu trecdaly kepurytes ir isardau, nes atrodo, kad negrazu... tada paimu sita rastely ir zinau, kad garantuotai jis man patiks
bet kad kita rastely ieskosiuosi tai faktas..
QUOTE(busima @ 2012 06 04, 17:37)
fantastiska
jei tureciau mergaite butinai numegzciau, tiek daug mergaitem
QUOTE(domelala @ 2012 05 23, 21:57)
Pirkau audinių parduotuvėje, jinai naudojama į korsetus ar panašiai, bet skaičiau, kad rusaitės naudoja trimeriui skirtą vielutę.
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 04, 15:38)
Ir berniukam galima nemažai sugalvot, mano vaikinas vis dar puošiasi mano nertomis kepurėmis ir turi ne po vieną
Natuliona, jūsų darbai atima žadą Iš kur semiatės idėjų
Natuliona, kaip visuomet Man labai patiko ta su varyte
O as si kart virbalais kepuryte mezgiau. Netobula gavos, vis gi mieliau ir patogiau kepureles vaseliu nert
O as si kart virbalais kepuryte mezgiau. Netobula gavos, vis gi mieliau ir patogiau kepureles vaseliu nert
QUOTE(IRIM @ 2012 06 03, 16:34)
Natuliona ypac, ta melyna, grazus kontrastas
nors Natulionos kepurytės visos nuostabios
QUOTE(IRIM @ 2012 06 04, 23:16)
gražus raštelis kepurytės, ir tokia minkštutė atrodo, tik kraštelis man nelabai kažko trūksta, o gal perdaug
Vasarinė braškytė 3 metuku mergytei
Sveikos, gal kuri turite tokią shemutę My Webpage ar galite paaiškinti
Nuoširdžai dėkoju
Nuoširdžai dėkoju