Nieko nenustebinsiu, bet parodysiu visiškai paprastus du kepuriukus patiems mažiausiems leliukams
QUOTE(Carollina @ 2012 05 30, 19:12)
Pagaliau isvargta mano skrybelaite, tinkanti 2-4 metuku amziaus mergytei.
Nuostabi skrybėlaitė, ir papuošimas kruopštus, dailus
Laba diena,visu darbeliai
nesu nerusi nieko noreciau pamegint,nezinau ar suprasit,bet tokia kepuryte noreciau nunerti,su kilputemis,kaip garbanos kad butu,nemoku net papasakot,nerandu google nieko,gal kas suprasit ka turiu omeny aciu
nesu nerusi nieko noreciau pamegint,nezinau ar suprasit,bet tokia kepuryte noreciau nunerti,su kilputemis,kaip garbanos kad butu,nemoku net papasakot,nerandu google nieko,gal kas suprasit ka turiu omeny aciu
vi.da., tikrai labai simpatiški kepuriukai
QUOTE(sandraandruske @ 2012 06 01, 16:30)
Laba diena,visu darbeliai
pasiskolinau is google foto labai noreciau pabandyt kazka panasaus,gal kas galit padet rast schema aciu.
Gal kam pirmųjų braškių?
Mane labai prajuokino, norejau pasidalinti, gal kas sugalvos pagaminti tokias
QUOTE(ViktukE @ 2012 05 30, 15:45)
a dar kepurytes apacia pacia apnerciau, man graziau kai pabaiga nebuna lygi
QUOTE(wilmusia @ 2012 06 01, 16:42)
Gal kam pirmųjų braškių?
kaip tik tokia dabar neriu, jau adziau vel neriu nu bent nieko tuoj nunersiu ir as nes man si kepuryte
QUOTE(AisLu @ 2012 06 01, 18:17)
Mane labai prajuokino, norejau pasidalinti, gal kas sugalvos pagaminti tokias
nebent bernvakariui dovanu
QUOTE(wilmusia @ 2012 06 01, 18:42)
labai noreciau kepurytes rasto
QUOTE(Shura @ 2012 05 30, 19:28)
gal galima viršaus raštelį šios skrybėlės? Ačiū
Wilmusia, niam niam kokia braškinė kepurė, labai labai daili ir skani
Sedejau ir ziurejau filma nerdama. Per gera 1,5val nuneriau sia natulionos ideta kepurele ant metuku lelytes! Niu kaip dailiai ziurisi ji Liko zinoma man gelytes nusikopijuot
Aciu uz rastus paneles!
Ar galiu paklaust asmenisko klausimuko(galima i az jei cia nenorit)... Kiek Lt mugej tokie groziai kainuoja? Uz poros sav galvoju su podruzkem organizuotis blusu turgu, danai juos labai megsta, tai sakau pabandyciau ir kepuriuku prisimegst iki to laiko keleta, paziuret kaip liptu tokie jiem cia... Siulu galus sitaip sunaudociau(nors kazin ar tai imanoma misija )
Aciu uz rastus paneles!
Ar galiu paklaust asmenisko klausimuko(galima i az jei cia nenorit)... Kiek Lt mugej tokie groziai kainuoja? Uz poros sav galvoju su podruzkem organizuotis blusu turgu, danai juos labai megsta, tai sakau pabandyciau ir kepuriuku prisimegst iki to laiko keleta, paziuret kaip liptu tokie jiem cia... Siulu galus sitaip sunaudociau(nors kazin ar tai imanoma misija )