Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Nieko nenustebinsiu, bet parodysiu visiškai paprastus du kepuriukus patiems mažiausiems leliukams smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 30, 19:12)
Pagaliau isvargta mano skrybelaite, tinkanti 2-4 metuku amziaus mergytei.

Nuostabi skrybėlaitė, ir papuošimas kruopštus, dailus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,visu darbeliai wub.gif
nesu nerusi nieko blush2.gif noreciau pamegint,nezinau ar suprasit,bet tokia kepuryte noreciau nunerti,su kilputemis,kaip garbanos kad butu,nemoku net papasakot,nerandu google nieko,gal kas suprasit ka turiu omeny g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
vi.da., tikrai labai simpatiški kepuriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraandruske @ 2012 06 01, 16:30)
Laba diena,visu darbeliai wub.gif
nesu nerusi nieko blush2.gif noreciau pamegint,nezinau ar suprasit,bet tokia kepuryte noreciau nunerti,su kilputemis,kaip garbanos kad butu,nemoku net papasakot,nerandu google nieko,gal kas suprasit ka turiu omeny g.gif aciu 4u.gif

pasiskolinau is google foto blush2.gif labai noreciau pabandyt kazka panasaus,gal kas galit padet rast schema blush2.gif aciu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 01 birželio 2012 - 18:12
Gal kam pirmųjų braškių? ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 06 01, 18:42)

Man man, rasteli kepuriuko biggrin.gif Daili labai! Ant kokios galvytes paimties gavosi? 4u.gif

Sandra, jei tu nesi nerusi nieko, gal reiktu nuo ko paprasciau pabandyt?
Atsakyti
Mane labai prajuokino, norejau pasidalinti, gal kas sugalvos pagaminti tokias biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViktukE @ 2012 05 30, 15:45)
Kopijuoju viena po kitos tikiuosi nepykstat...  blush2.gif

a dar kepurytes apacia pacia apnerciau, man graziau kai pabaiga nebuna lygi ax.gif

QUOTE(wilmusia @ 2012 06 01, 16:42)

bigsmile.gif kaip tik tokia dabar neriu, jau adziau vel neriu lotuliukas.gif nu bent nieko tuoj nunersiu ir as tongue.gif nes man si kepuryte wub.gif

QUOTE(AisLu @ 2012 06 01, 18:17)
Mane labai prajuokino, norejau pasidalinti, gal kas sugalvos pagaminti tokias biggrin.gif

biggrin.gif nebent bernvakariui dovanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 06 01, 18:42)

user posted image

labai noreciau kepurytes rasto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2012 05 30, 19:28)
Stojuos ir as i nauju kepuryciu parada  4u.gif

ka tik iskepta iskrakmolyta skrybelaite

gal galima viršaus raštelį šios skrybėlės? Ačiū blush2.gif

Wilmusia, niam niam kokia braškinė kepurė, labai labai daili ir skani wub.gif
Atsakyti
Sedejau ir ziurejau filma nerdama. Per gera 1,5val nuneriau sia natulionos ideta kepurele ant metuku lelytes! Niu kaip dailiai ziurisi ji smile.gif Liko zinoma man gelytes nusikopijuot smile.gif

user posted image

Aciu uz rastus paneles!

Ar galiu paklaust asmenisko klausimuko(galima i az jei cia nenorit)... Kiek Lt mugej tokie groziai kainuoja? Uz poros sav galvoju su podruzkem organizuotis blusu turgu, danai juos labai megsta, tai sakau pabandyciau ir kepuriuku prisimegst iki to laiko keleta, paziuret kaip liptu tokie jiem cia... Siulu galus sitaip sunaudociau(nors kazin ar tai imanoma misija tongue.gif )
Atsakyti