Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(ingauk @ 2012 05 29, 10:21)
mano pagaliau baigtas kepuriukas  blush2.gif

gražu

berniukam labai sunku pritaikyti raštelį, smagu kad daugėja pavyzdukų, idėjų

QUOTE(grali @ 2012 05 29, 10:22)
mazge1979, grazu, kruopstu  smile.gif

O cia mano nauja beretuke  smile.gif

dėkui 4u.gif

nerta beretukė man dar nepasiekiama, nemėginta, gražu wub.gif turiu dukterėčią, labai noriu jai padovanot beretukę, bet nesirįžtu

o dabar reikia sūnui numegzti karvės kepurę doh.gif
Atsakyti
AisLu, o kas čia per "katinų raštas"? blush2.gif gal schemutę arba trumpą aprašymą galima? Atrodo, kad smagus nerti ir tikrai puikiai panaudoti likučiai 4u.gif

ingauk, labai daili kepurytė berniukui 4u.gif irgi norėjau paklaust, koks pagrindinis raštas, nes niekaip neįžiuriu... doh.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

Abelo, nerta tai paprastai, stulpelis su uzmetimu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 05 25, 15:37)
Paprastute kepuryte  ax.gif

grazi nes paprasta thumbup.gif

QUOTE(AisLu @ 2012 05 27, 16:25)
Mano bandymas katinu rasta  4u.gif  Tiksliau bandymas platinti tongue.gif  Is likuciu  tongue.gif

gera ideja, grazu, spalvinga thumbup.gif

QUOTE(mazge1979 @ 2012 05 29, 09:54)
kepurėlė berniukui  blush2.gif tik manekeno neturiu vis dar  blush2.gif

paprasta, kruopstu, grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^Taupi mamyte^^: 29 gegužės 2012 - 19:02
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 05 24, 21:28)
Sveikos;) Gal kas turite parodyti pavyzdziu megztu vasarisku kepuryciu. Kad neatrodytu persiltos. Reikia priderinti prie megzto megztuko trumpom rankovem. Nes vaseliu kazkaip nesiklijuoja sad.gif

man rodos, nuo siulo labiausiai priklauso tas shiltumo 'atrodymas' g.gif ish kokio lino ar shilko nebeatrodo jos 'shiltos':
savishkei ankstyvam rudeniui tokia shilkine mezgiau:
user posted image

cia ikvepimui:

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2012 05 29, 19:31)
AisLu, o kas čia per "katinų raštas"?  blush2.gif  gal schemutę arba trumpą aprašymą galima? Atrodo, kad smagus nerti ir tikrai puikiai panaudoti likučiai  4u.gif

149 zinute http://www.supermama...?...emos&st=144

Atsakyti
mazge1979, ^^Taupi mamyte^^, aciukas wub.gif wub.gif wub.gif

O cia dar vienas kuklutus kepuriukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
uups - graži kepurytė wub.gif Kaip tik vis pasvarstau, kad turėtų būt faina kepurytė virbalais rolleyes.gif Kokio storio siūliukai ir virbalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 30, 10:17)
uups - graži kepurytė wub.gif Kaip tik vis pasvarstau, kad turėtų būt faina kepurytė virbalais rolleyes.gif Kokio storio siūliukai ir virbalai? g.gif

shita gana storo siulo,- 50g/150m/ 3mm virbalai, bet kaip sakiau,- ankstyvam rudeniui mezgiau,- esu dar tokia pat ir plonesniais mezgus , taip pat rudeniui(100g /460m, virbalu nepamenu, gal 2 mm, pradejau nuo 9 zhiedlapiu):
user posted image
isivaizduoju, kad butent shitu rashtu vasarai galima megzti nors ir ish maxi ar plonychio lino, tik pradet nuo daugiau zhiedlapiu arba megzti platesnes geru akiu juostas g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2012 05 29, 20:21)
man rodos, nuo siulo labiausiai priklauso tas shiltumo 'atrodymas' g.gif ish kokio lino ar shilko nebeatrodo jos 'shiltos':
savishkei ankstyvam rudeniui tokia shilkine mezgiau:

pavasariui ar rudeniui megztos grazu, bet vasara man asmeniskai megzt yra megzta, daug silciau nei nerta kad ir kokio virbalai ir siulai butu plonumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 05 30, 10:50)
pavasariui ar rudeniui megztos grazu, bet vasara man asmeniskai megzt yra megzta, daug silciau nei nerta kad ir kokio virbalai ir siulai butu plonumo smile.gif

dryschiau gincytis.... ish tokio pat plonumo siulo nerta visada bus storesne nei megzta.O ir retu kiauraraschiu taip pat galima megzt, arstorais virbalais plonu siulu. Vienzho, tos, kurios neneria kuo puikiausiai gali ir megzt vasarai 4u.gif
Atsakyti
Berniukiskas pavyzdelis...
user posted image
4u.gif
Atsakyti