Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(Jovita1122 @ 2012 05 26, 18:52)

pacios kepurytes apimty dalini is 5. Tarkime galvytes apimtis 50cm. - tai vadinasi priekiui skirsi 20 cm., tada vienai ir kitai ausytei po 10 cm. ir nugarai liks dar 10 cm. Va taip pasidalinusi plota ir zinosi kurioje vietoje mazdaug deti tas ausytes. Siaip Natuliona netgi nupiesusi schemute del tu ausyciu buvo kazkurioje temuteje, taip kad paskirk am laiko ir pavartyk temas apie kepurytes. Sekmes darbuojantis.
Atsakyti
paukščiukas, natuliona, ACIU wub.gif wub.gif 4u.gif

Carollina, puikus monstriukas wub.gif
Atsakyti
[quote=Carollina,2012 05 27, 09:42]

Labai aciu uz atsakyma ir patarima paziurineti cia atidziau 4u.gif
Atsakyti
Mano bandymas katinu rasta 4u.gif Tiksliau bandymas platinti tongue.gif Is likuciu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 26, 14:35)
Kadangi berniukams vasarisku kepuryciu zymiai maziau, tai idedu ir as savo sios dienos darbeli 1 metuku vyrukui  wub.gif  Kepuryte nuotraukose "devi" kamuoliukas... nes mano 2 metu manekenui ji jau gerokai mazoka. Taigi vasariska kepuryte "Monstriukas" berniukui:

wub.gif thumbup.gif labai labai grazus ir mielas bus tas mazas mazas monstriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 05 25, 14:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  verti tikrai kokia gumyte arba inerti kartu nes tikrai kaip parduotuves nebus, siulai juk taip nesitampo, o ir issitampys po kokiu pora kartu manau ir kris tikrai i akis tada, vaikas nemanau kad nesios  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma. As irgi galvoju, kad nepanesios tokios skarytes,o ypac vosmetuku sulaukusi panelyte. Reiks ikalbint, kad kepuriukas geriau smile.gif

QUOTE(daisy5693 @ 2012 05 26, 17:42)
Žinau apie kokią skarytę kalbi. Pernai ir aš pamačius tokią "pirktinę" čiupinėjau, analizavau, o paskui pati pabandžiau. Tik aš nenėriau, o virbalais mezgiau. Tą vadinamą gumytę, mezgiau 1 gera, 1 bloga, o išvirkščioje pusėje 1 gera, 1 nukelta. Naudojau plonus virbalus, mezgiau standžiai, o pačią skarytę mezgiau ant storesnių virbalų, gana kiaurą. Nuo galvytės tikrai neslįsta, nes pradžios raštelis pakankamai elastingas, neišsitampo. Tik žiauriai nemėgstu fotografuot savo darbų, negaliu parodyt kaip atrodo natūroje  ax.gif

Virbalais tampresnis rastukas gaunas, sutinku.
Atsakyti
Senokai besirodziau smile.gif, tai keliu kelis paskutinius darbelius:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
natuliona gal galetumei idėti šios kepourytės pagrindinį raštą? ax.gif