Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(Carollina @ 2012 04 21, 00:20)
tai kad jie plonuciai labai ir faini. Del to,kad tikrai nepersilta su jais bus, tai as neabejoju. O kas gali su jais blogai buti? Man atrodo vasarinems kepurytems jie idealus ir kainos ir kokybes atzvilgiu:)

o butent kokie Alizee? Sunny, bamboo ir tt, na kokie? As gal ne apie tuos galvoju, as sunny turiu, nors raso vasarai, man atrodo per silti, uz tai cia ir klausineju, darbu daug turiu, o va siulu tinkamai pasirinkt negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 21, 11:24)
o butent kokie Alizee? Sunny, bamboo ir tt, na kokie? As gal ne apie tuos galvoju, as sunny turiu, nors raso vasarai, man atrodo per silti, uz tai cia ir klausineju, darbu daug turiu, o va siulu tinkamai pasirinkt negaliu  doh.gif

o tai koks ju metrazas ir kiek gramu kamuolie yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 21, 12:54)
o tai koks ju metrazas ir kiek gramu kamuolie yra  g.gif

Alizee Sunny? 100g-400m, iseiga visai nebloga, vasarinems suknytems pats tas, bet kepurytes, tai pavasarines is ju dariau, vaselis ~3. Todel mane domina, kokie tie jusu Alizee siuliukai vasarai.

Beje, dar klausimukas dirbancioms pagal uzsakyma, kaip pataikote dydi? As, kaip minejau, esu ne Lt, tad niekam nekonkurente
Pamatuoja mamos galva ir iki ausies viduriuko kiek, o tada gaunas, kad didokos g.gif tai aisku neblogai, bet ar iseina, kad as turiu numazint cm? Tada bijau, kad mazokos bus, ar jos pacios prideda cm, o tada sako, kad didokos gaunas.. o gal pagal formule ta darote: apimtis pvz 51cm/3.14/2=8cm ir kai padarot 8cm spindulio skrituli daugiau nepridedat akiu?

Jei kas nenori viesintis ar pasakot viesai, galit parasyt man i az, busiu dekinga, nes as jau abejoju ta savo technika, gal as pati turiu zinot, kiek kokie siulai tempias, o ne nert pagal mamu matavimus? g.gif Bet tai jau per daug sudetinga man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 21, 13:41)

Kai pradejau daryto pagal uzsakymus ir buvo pati pradzia irgi turejau daug vargo kol pataikydavau su dydziais. Taciau dabar jau esu kazkiek "atmususi ranka" ant to reikalo(nors paemus kita siula vel reikia matuoti ir derinti isnaujo viska). Zinau su kokiu vaseliu kokiems siuliukams kiek akyciu deti platinant ir kada sustoti. Pavyzdziui "Begonijos" siuliukai vaselis 1.75 jei galvytes apimtis 48-50 tai platindma su 1 uzmetimu stulpeliais (pirmame ratukyje 12 stulpeliu uzdedu - raportu), tai raportas kai jau maksimaliai uzplatintas pas mane gaunasi 11 stulpeliu. Tai 11*11= 121 stulpeliu ir tada jau varau zemyn. Bet cia sakau priklauso kiek stipriai suspaudi nerdama, o gal labai laisvai neri. Kiekvienai individualiai. Kad ir kaip banaliai nuskambes mano fraze - taciau viskas ateina su patirtimi. Kai nunersi koki pirma 20uka kepuryciu, manau bus zymiai lengviau su apimtimis kepuryciu:)
Aisku as dar turiu namie 2 metuku "manekena" su galvytes apimtimi 51 cm., tai lengviau man pamatuoti pagal jy biggrin.gif
O konkurencijos nzn ar labai cia merginos bijo, nes kiekviena turi savo istikimas klijentes, jei pvz graziai padarysi kepuryte ir jokiu kliurku, manau, tikrai klijentes neieskos "laimes" pas kitas, o tikrai kitam sezonui sugrys pas tave. Svarbu, kad tau kantrybes ir orginaliu ideju nepritruktu. Linkiu sekmes darbuose:)
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 04 21, 15:28)
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 21, 13:41)

O konkurencijos nzn ar labai cia merginos bijo, nes kiekviena turi savo istikimas klijentes, jei pvz graziai padarysi kepuryte ir jokiu kliurku, manau, tikrai klijentes neieskos "laimes" pas kitas, o tikrai kitam sezonui sugrys pas tave. Svarbu, kad tau kantrybes ir orginaliu ideju nepritruktu. Linkiu sekmes darbuose:)

aciu! 4u.gif

tiesiog pagalvojau, gal nenores isduoti paslapciu biggrin.gif bet va, jau antra sezona kepuriukus darau, padariau daugiau nei 20 ir vistiek puse mamyciu sako, kad yra laisvoku blush2.gif aisku, gerai, kad nemazos, bet kadangi as nepastabi ne su vienais siulais nepaskaiciavau, kaip jus, kiek pridet ir tt, na cia mano ziolpumas, esme pagavau.

Ten, kur as, tai bijo konkurencjijos ir slapta klausineja kainu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Carollina @ 2012 04 21, 15:28)

Aisku as dar turiu namie 2 metuku "manekena" su galvytes apimtimi 51 cm., tai lengviau man pamatuoti pagal jy  biggrin.gif

va toki manekena ir as turiu ir viskas jam tinka, bet netinka kitiems doh.gif
Atsakyti
*Black kitty*, sakykim jeigu per laisva mamyciu akim tai gal geriau imti ir pernerti tada ja mirksiukas.gif as pvz kaip Carolina nei vienos kepures nesu skaiciavus pagal akis ar isplatejimus kepuryciu, imu apimti ir ziuriu ir kazkaip visada esu atitaikius ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 21, 15:56)
*Black kitty*, sakykim jeigu per laisva mamyciu akim tai gal geriau imti ir pernerti tada ja  mirksiukas.gif  as pvz kaip Carolina nei vienos kepures nesu skaiciavus pagal akis ar isplatejimus kepuryciu, imu apimti ir ziuriu ir kazkaip visada esu atitaikius  ax.gif

ne viena nepasiskunde taip, kad jau blogai visai ir tt, bet sako, kad laisvokos, as siulausi pernerti, bet sako nereikia, tai suprantu, kad kaip ir gerai, bet negerai ir vistik neramina tas klausimas. Butinai pernersiu, jei tik kas pasakys, kad visai i lankas nuvaziavau doh.gif bet visgi matuoju, ne is galvos neriu ax.gif as su metriuku matuoju ir isgaunu tas apimtis, kokias paraso, akiu irgi neesu skaiciavus, bet va dabar neriau is zydru maxi, tai matau, kad tempiasi ir gerokai, padariau mazesne, na mano vaikui tinka, tai va taip ir iseina, kad as cm taikau, o siuliukai tempiasi dar kelis cm, nors jei imt dydzius 48-50cm, tai butu ir ok, bet jei tiksliai 48cm, tai jau mama gali skaiciuot, kad 2cm kepure per didele, nors as savam, tai i tuos 2cm ir demesio nekreipiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 21, 16:24)

na jeigu 48 tai ne 50 manau blush2.gif nes gi gali buti kad pvz ji laisviau matavo ir siaip, tai tas 50 tai vel gi g.gif sakykim jai gavos apie 47 su truputuku o tau parase kad 48, tu nunerei jau 50 tai ir laisvokos buna uz tai, na as cia taip mastau kad gali buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 21, 17:00)
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 21, 16:24)

na jeigu 48 tai ne 50 manau blush2.gif nes gi gali buti kad pvz ji laisviau matavo ir siaip, tai tas 50 tai vel gi g.gif sakykim jai gavos apie 47 su truputuku o tau parase kad 48, tu nunerei jau 50 tai ir laisvokos buna uz tai, na as cia taip mastau kad gali buti blush2.gif

ia
sutinku. bet va taip ir paraso, kad kazkur 48-50... sedziu dabar ir tikslinu dydzius doh.gif viena mamyte, net 4cm sugebejo suklyst, va ir buciau nerus...
na mano klaida, kad as netikslinau labai, cia gal pas mus taip matuot iprasta, mazdaug 47-49cm, mazdaug 49-50 ir tt doh.gif na aisku viena, man tiksliau reikia prasyt ir tiksliau nert blush2.gif ir dar patirties daugiau ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Senokai nerodžiau jokių savo darbelių blush2.gif Bet sąžiningai stebi jūsų...
Štai mano po pusės metų tarpo megzta paprastutė kepurytė mergytei krikštynoms.
user posted image
Atsakyti
Ramu, tavo kepurytes apdaila mane suzavejo laaabai! Viskas nepriekaistinga. Labai graziai padirbeta. O as pristatau savo naujaja kepuryte "Peledziuke" nerta mazylei Austejai. 100% medvilne. Puosta karoliukais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 04 22, 20:44)
O as pristatau savo naujaja kepuryte "Peledziuke" nerta mazylei Austejai. 100% medvilne. Puosta karoliukais.

thumbup.gif gražuuuu wub.gif

Ramu - nepriekaišinga thumbup.gif
Atsakyti