Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(Inetux @ 2012 05 23, 17:50)
Aš įneriu įpasktinę eilę vielutę ax.gif

Čia, vat, su vielute daryta ax.gif

O kaip vielutes galus sutvirtinate, kad neislitu? ax.gif
Kokio storio naudojote?
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 25, 09:47)
Tai aisku, kad nuo to plautaus galo..pvz as idesi esu schemute skarytes, tai ten pasidarai rata ir neri kaip kepure aplinkui, o tada kai jau uztenka - pradedi siaurinti, tik nzn ar tai patogu nesioti - labai sunku nustatyti idealu galvytes aimty, ad skaryte nekristyu- na nebent guma verti kokia ir pan.
Beja, egzotika - tavo kepuryte SUPERRR. Labai fainas modeliukas - atrodo tikrai LABAI graziai!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verti tikrai kokia gumyte arba inerti kartu nes tikrai kaip parduotuves nebus, siulai juk taip nesitampo, o ir issitampys po kokiu pora kartu manau ir kris tikrai i akis tada, vaikas nemanau kad nesios mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprastute kepuryte ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 05 25, 15:37)
Paprastute kepuryte  ax.gif

faina wub.gif

paukščiukas, zadeta gelyte blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 25 gegužės 2012 - 18:43
QUOTE(natuliona @ 2012 05 25, 19:43)
faina  wub.gif

paukščiukas, zadeta gelyte  blush2.gif

friends.gif kepu, žinok pagal tavo raštelius kepuriukus thumbup.gif

grali labai dailiai žiūrisi, egzotika thumbup.gif

Atsakyti
Ziuriu neatsiziuriu kokios saunios mamytes taip graziai vaikucius mokate papuosti bigsmile.gif kepurytes viena uz kita grazesnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 25, 05:18)
egzotikaa, gražus kepuriukas- vasariškas toks wub.gif

QUOTE(Carollina @ 2012 05 25, 06:47)

Beja, egzotika - tavo kepuryte SUPERRR. Labai fainas modeliukas - atrodo tikrai LABAI graziai!

QUOTE(paukščiukas @ 2012 05 25, 17:07)

grali labai dailiai žiūrisi, egzotika  thumbup.gif

aciuks.gif visoms uz grazu zodi wub.gif
modeliukas man sis labai patinka, o ypac kad labai lengvai ir greitai neriasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 25, 19:43)

Ačiū ir aš sakau už schemutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 26 gegužės 2012 - 07:00
Kepuriukai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 05 24, 23:10)
Ar esat nerusios skarytes ne uzrisamas, o uzmaunamas? Pirktiniu tokiu maciau yra. Kazin kaip nert - ar nuo galiuko skarytes ar nuo kito galo? Kazi ar aiskiai parasiau ko noriu  blush2.gif

Žinau apie kokią skarytę kalbi. Pernai ir aš pamačius tokią "pirktinę" čiupinėjau, analizavau, o paskui pati pabandžiau. Tik aš nenėriau, o virbalais mezgiau. Tą vadinamą gumytę, mezgiau 1 gera, 1 bloga, o išvirkščioje pusėje 1 gera, 1 nukelta. Naudojau plonus virbalus, mezgiau standžiai, o pačią skarytę mezgiau ant storesnių virbalų, gana kiaurą. Nuo galvytės tikrai neslįsta, nes pradžios raštelis pakankamai elastingas, neišsitampo. Tik žiauriai nemėgstu fotografuot savo darbų, negaliu parodyt kaip atrodo natūroje ax.gif
Atsakyti
Kadangi berniukams vasarisku kepuryciu zymiai maziau, tai idedu ir as savo sios dienos darbeli 1 metuku vyrukui wub.gif Kepuryte nuotraukose "devi" kamuoliukas... nes mano 2 metu manekenui ji jau gerokai mazoka. Taigi vasariska kepuryte "Monstriukas" berniukui:
user posted image
100% medvilne
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Kiek cia grozybiu! Saunuoles jus clap.gif
Na, o as cia su klausimu ismanancioms... ax.gif Noriu nunerti duktereciai kepuryte su ausytemis (na, kad ausis dengtu tokia). Zinau galvos apimti, taciau nesuprantu, kaip reikia apskaiciuoti, kur daryti tas ausytes, kad jos dengtu tikrasias. Tokiose kepurytese esu pradedancioji, tai gal galite padeti? Net dukrytei nerdama nuneriau taip, kad ausytes dengia, bet gale kazkaip nepriglunda prie galvytes... doh.gif Gal suprasite, ka turiu galvoje ir padesite man susigaudyti? ax.gif
Atsakyti