Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

sos 4u.gif kaip nerti,kad gautusi ta juostele suraizgyta?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(margox @ 2012 05 24, 16:00)
sos  4u.gif kaip nerti,kad gautusi ta juostele suraizgyta?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2012 05 23, 19:37)
Kepuriukas  4u.gif

labai fainutis kepuriukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 24, 13:42)
AisLu, gražu ir vyriška wub.gif

QUOTE(vilmeta @ 2012 05 24, 18:38)
labai fainutis kepuriukas  thumbup.gif

Dekui, merginos 4u.gif
Atsakyti

Paukščiuk, gal imestum ta rasteli balosios kepurytes? Bandau atkurti, kazkas nesigauna man. Labai man jis grazus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitapita: 24 gegužės 2012 - 18:54
QUOTE(gitapita @ 2012 05 24, 19:52)
Paukščiuk, gal imestum ta rasteli balosios kepurytes? Bandau atkurti, kazkas nesigauna man. Labai man jis grazus blush2.gif

neturiu, iš galvos dariau mirksiukas.gif

ai, aš dvi baltas dėjau, tai kitos, čia pati pirma žinutė
http://www.supermama...?...8181&st=120
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 24 gegužės 2012 - 19:15
Sveikos;) Gal kas turite parodyti pavyzdziu megztu vasarisku kepuryciu. Kad neatrodytu persiltos. Reikia priderinti prie megzto megztuko trumpom rankovem. Nes vaseliu kazkaip nesiklijuoja sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 24 gegužės 2012 - 21:28
Ar esat nerusios skarytes ne uzrisamas, o uzmaunamas? Pirktiniu tokiu maciau yra. Kazin kaip nert - ar nuo galiuko skarytes ar nuo kito galo? Kazi ar aiskiai parasiau ko noriu blush2.gif
Atsakyti
stai ir as nuneriau mazylei kepuryte, uzkabliavo biggrin.gif norisi dabar dar daugiau ju nusinerti, ypac kai tiek lauke komplimentu sulaukiame thumbup.gif wub.gif tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
egzotikaa, gražus kepuriukas- vasariškas toks wub.gif
Atsakyti
Aciu, Pauksciuk. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 05 24, 23:10)
Ar esat nerusios skarytes ne uzrisamas, o uzmaunamas? Pirktiniu tokiu maciau yra. Kazin kaip nert - ar nuo galiuko skarytes ar nuo kito galo? Kazi ar aiskiai parasiau ko noriu  blush2.gif

Tai aisku, kad nuo to plautaus galo..pvz as idesi esu schemute skarytes, tai ten pasidarai rata ir neri kaip kepure aplinkui, o tada kai jau uztenka - pradedi siaurinti, tik nzn ar tai patogu nesioti - labai sunku nustatyti idealu galvytes aimty, ad skaryte nekristyu- na nebent guma verti kokia ir pan.

Beja, egzotika - tavo kepuryte SUPERRR. Labai fainas modeliukas - atrodo tikrai LABAI graziai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 25 gegužės 2012 - 08:48