Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(paukščiukas @ 2012 05 21, 10:52)
Pasidalinsi rateliais? Baltos labai gėlytė patiko  wub.gif

bandysiu atrinkti smile.gif balta gelyte tai vakare ikelsiu, darbiniam kompe tikriausia neturiu jos g.gif

cia ruzava su snapeliu

user posted imageuser posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 21 gegužės 2012 - 09:59
QUOTE(natuliona @ 2012 05 21, 10:55)
bandysiu atrinkti  smile.gif balta gelyte tai vakare ikelsiu, darbiniam tikriausia neturiu jos  g.gif

ačiūū thumbup.gif

Aš ir neriu, bet nufotkinti labai tingiu blush2.gif , tai laukiu kol savininkės atsiųs ax.gif Mano pamiltas raštukas wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
natuliona, tos snapuotos rastas labai grazus wub.gif man vis gaila kad manoji neisauga tokiu rastu nertos lotuliukas.gif lotuliukas.gif mielai pakartociau wub.gif
Atsakyti
cia tos turkio spalvos kepurytes apgrindinis raštukas, viršugalvio neberandu unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ačiū, natuliona
Atsakyti
Oj kiek cia groziu wub.gif Man be proto grazu mergytes nertom skrybelaitem wub.gif
Negaliu nepagirti Lace darbeliu ax.gif Tobula thumbup.gif

O cia mano keletas darbeliu. Rozines drauges mergytems biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

O cia mano mazosios damutes ax.gif Reikia visokiu spalvu visiems visiems gyvenimo atvejams. Dar geltona baigineju, tada jau ko gero bus viskas smile.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
Kadangi menekenei nieks nemokejo, tai taip ir pozavo blush2.gif

Gaila, berniukisku moideliuku ne tiek daug. Turiu siulu savo dvynukams, nu bet su fantazija prastai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal cia ir nevieta klausti bet ieskom kepuryciu 4 metuku berniukui vienos labai lengvos vasarines kitos tokios pavasarines.. Gal kuri noretu uzsiimti nunerti mums?... Pasiulymus ir kainytes i az
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 21, 13:31)
Sveikos merginos gal cia ir nevieta klausti bet ieskom kepuryciu 4 metuku berniukui vienos labai lengvos vasarines kitos tokios pavasarines.. Gal kuri noretu uzsiimti nunerti mums?... Pasiulymus ir kainytes i az

cia patalpinkit mirksiukas.gif tikrai sulauksit pasiulymu smile.gif

http://www.supermama...?...797219&st=0
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 21, 11:42)
cia patalpinkit  mirksiukas.gif tikrai sulauksit pasiulymu  smile.gif

http://www.supermama...?...797219&st=0

Aciukas
Atsakyti
Mergaitės, gal galėtumėte pagelbėti 4u.gif ... Pasidalinkite patirtimi, iš kokių siūliukų neriate vasarines kepuraites? Nusipirkau ir fileta, ir maxi, ir alizee. Ir nebežinau kuriuos naudoti. Jūsų kepuraitės atrodo tokios lengvos, plonos. O mano bandinukai kažkokie netokie...Tai vienas kietas, kitas storas. Vąšelį naudoju 1 arba 1,3 nr. Ačiū už pagalbą iš anksto smile.gif
Atsakyti
Aš kaip "plonamezgė" pasisakysiu ax.gif Šiemetinės mano kepurytės nertos iš Hakelgarn 20 siūlų, vašelis 0,55-0,75 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuego @ 2012 05 21, 14:17)
Mergaitės, gal galėtumėte pagelbėti  4u.gif ... Pasidalinkite patirtimi, iš kokių siūliukų neriate vasarines kepuraites? Nusipirkau ir fileta, ir maxi, ir alizee. Ir nebežinau kuriuos naudoti. Jūsų kepuraitės atrodo tokios lengvos, plonos. O mano bandinukai kažkokie netokie...Tai vienas kietas, kitas storas. Vąšelį naudoju 1 arba 1,3 nr. Ačiū už pagalbą iš anksto  smile.gif

as vasara is maxi storumo paprastai neriu mirksiukas.gif dar be proto grazu buna is plonesniu -na tokiu vos ne kaip siuvimo siulai -tik darbo gerokai daugiau -bet labai grazu wub.gif
Atsakyti