Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(linamazu @ 2012 05 18, 12:44)
Kaip ta berete graziai susiaurinti , gal jau  desimt kartu isardziau  ir visvien  neatrodo graziai  doh.gif

ties iškiliuoju stulpeliu ir iš vienos pusės suneri 2 stulpeius su užmetimu į vieną ir kitoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 gegužės 2012 - 11:47
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 18, 13:46)
ties iškiliuoju stulpeliu ir iš vienos pusės suneri 2 stulpeius su užmetimu į vieną ir kitoj mirksiukas.gif

Aciu smile.gif o as tik is vienos puses sunerdavau tai panasedavo i virejo kepure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 18, 11:15)
pora mano kepuryčių ligoniukams 4u.gif Spalvos deja tolokai nuo realybės doh.gif

ir klausimas tuo pačiu biggrin.gif Jūs apatinėj beretukėj matot mergaitišką kepuriuką ar tiktų ir berniukui g.gif

nes aš, kai nėriau, tai įsivaizdavau, kad bus mergytei, bet kas pamato - sako - o, šita kaip tik berniukui rolleyes.gif

Ar trūksta kažkokių aplikacijų g.gif Ar geriau tai palikt g.gif

nunerk kokią ryškios soalvos gėlytę , tada tikrai mergaitiška bus mirksiukas.gif

QUOTE(natuliona @ 2012 05 18, 11:21)
man beretes aplamai tik mergaitiskas-moteriskas galvos apdangalas  rolleyes.gif kazkaip neisivaizdoju berniuko su ja  unsure.gif

o man visai gražu tokios ale beretės/virėjo kepurės mažiems berniukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 18, 16:48)
nunerk kokią ryškios soalvos gėlytę , tada tikrai mergaitiška bus mirksiukas.gif

šiaip aš visai norėčiau, kad ji tiktų berniukui, nes berniukiškų vis tiek mažiau prineriama mirksiukas.gif Pagalvosiu dėl papuošimo ax.gif
Atsakyti
Tyla kokia g.gif

aš vis bandau naujus raštus smile.gif

user posted image

user posted image

beretke

Erikai tik gerokai per didele

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Natuliona, o tu miegi bent kartais? blink.gif Šitiek kepurių blink.gif thumbup.gif Dailios biggrin.gif

Nors man vis tiek tokios kepurytės pačios gražiausios vienspalvės, geriausiai akinamia baltos, ir be jokių vaikiškų papuošimų unsure.gif Toks tas mano neišlavintas skonis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 21 gegužės 2012 - 08:15
QUOTE(Lace @ 2012 05 21, 09:11)

Nors man vis tiek tokios kepurytės pačios gražiausios vienspalvės, geriausiai akinamia baltos, ir be jokių vaikiškų papuošimų unsure.gif Toks tas mano neišlavintas skonis doh.gif

man dabar is vis jokiu nereikia blush2.gif neturi Erika nei vienos lotuliukas.gif

miegu miegu mirksiukas.gif kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 21, 08:17)
man dabar is vis jokiu nereikia  blush2.gif neturi Erika nei vienos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as saviskei siemet ir nei vienos blink.gif dar taip nebuvo lotuliukas.gif renku renku -ale neisrenku kokia doh.gif lotuliukas.gif nes man gi noris kokiso kitokios, nematytos biggrin.gif (o ir neiznau ar reik lotuliukas.gif )

Lace, viskas gerai su tuo skoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 21 gegužės 2012 - 08:26
natuliona, kaip visada, labai grazios kepurytes wub.gif wub.gif wub.gif

O man patinak margos smile.gif Savo pupai noreciau prinerti daug ir visokiu splavu ( prie kiekvieno aprangos derinio biggrin.gif ) tik gaila laiko maza smile.gif
Atsakyti
natuliona, labai gražu wub.gif
, dėl kepurytės su snapeliu noriu paklaust, dedi kokį pakietinimą, ar taip jis savaime laikosi?
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2012 05 21, 10:21)
natuliona, labai gražu  wub.gif
, dėl kepurytės su snapeliu noriu paklaust, dedi kokį pakietinimą, ar taip jis savaime laikosi?

nededu jokiu paketinimu, dvigubas sulas ir zemu stulpeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 21, 09:17)
man dabar is vis jokiu nereikia  blush2.gif neturi Erika nei vienos  lotuliukas.gif

miegu miegu  mirksiukas.gif kartais  lotuliukas.gif

įsivaizduoju, kai tiek prinėrusi, saviem noro visai nebėra biggrin.gif

Pasidalinsi rateliais? Baltos labai gėlytė patiko wub.gif
Atsakyti