Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(ViktukE @ 2012 05 17, 14:40)
Paprastute. Pirmas bandymas su karoliukais:
user posted image

Kokios akys o blakstienos wub.gif wub.gif ... ir kepuriukas aišku gražus thumbup.gif
Atsakyti
Noriu ir aš parodyt savo darbelį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2012 05 15, 12:02)

Sakykite, gal turite tų mažų gėlyčių schemutę?

Natuliona, Jūsų įkeltoje schemų temoje, yrakepurytė su spalvotom gėlytėm. Sakykite, neriant blyniuką po tų 8 eilučių kaip toliau neriama, ar toliau kažkaip kartomas vėl blyniuko raštas, ar jau pradedamas nerti pagrindinis raštas. Nes man blyniukas labai mažas, o reikia, kad tiktų 50cm galvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 05 16, 18:49)
Smulkmena gi čia. Visos mes taip galim

bet ne visos taip padarom blush2.gif

simse, ;abai nuotaikingas drugelis, grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 17 gegužės 2012 - 21:13
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 17, 21:12)
simse, ;abai nuotaikingas drugelis, grazu  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2012 05 17, 19:00)
Natuliona, Jūsų įkeltoje schemų temoje, yrakepurytė su spalvotom gėlytėm. Sakykite, neriant blyniuką po tų 8 eilučių kaip toliau neriama, ar toliau kažkaip kartomas vėl blyniuko raštas, ar jau pradedamas nerti pagrindinis raštas. Nes man blyniukas labai mažas, o reikia, kad tiktų 50cm galvai  g.gif

viršugalvį koreguojant pagal save, ten gi šiaip sevetėlės schema, ją pritaikiau viršugalviui, jei oper mažas gaunasi tai padidinkit smile.gif
Atsakyti
labai gražūs visų kepuriukai, 4u.gif o Lace tai išskirtinių sugebėjimų, aš be žodžių nuo jos darbų grožio thumbup.gif

QUOTE(Paulina26 @ 2012 05 16, 12:39)
as niuneriau vaikui medvilnine kepuryte, is pradziu rodes didoka, isploviau, tai gerokai pasitrauke. bet kazkodel ta kepuryte lipa i virsu. ar cia reiskia, kad ji maza?  g.gif

tikriausiai pats viršugalvis per siauras, pabandyk dar kartą išplauti ir patampyti dar drėgną mirksiukas.gif
Atsakyti
pora mano kepuryčių ligoniukams 4u.gif Spalvos deja tolokai nuo realybės doh.gif
user posted image

user posted image

ir klausimas tuo pačiu biggrin.gif Jūs apatinėj beretukėj matot mergaitišką kepuriuką ar tiktų ir berniukui g.gif

nes aš, kai nėriau, tai įsivaizdavau, kad bus mergytei, bet kas pamato - sako - o, šita kaip tik berniukui rolleyes.gif

Ar trūksta kažkokių aplikacijų g.gif Ar geriau tai palikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 gegužės 2012 - 11:16
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 18, 12:15)

ir klausimas tuo pačiu biggrin.gif Jūs apatinėj beretukėj matot mergaitišką kepuriuką ar tiktų ir berniukui g.gif

nes aš, kai nėriau, tai įsivaizdavau, kad bus mergytei, bet kas pamato - sako - o, šita kaip tik berniukui rolleyes.gif

man beretes aplamai tik mergaitiskas-moteriskas galvos apdangalas rolleyes.gif kazkaip neisivaizdoju berniuko su ja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 18, 12:21)
man beretes aplamai tik mergaitiskas-moteriskas galvos apdangalas  rolleyes.gif kazkaip neisivaizdoju berniuko su ja  unsure.gif

tai vat man irgi įdomi mintis biggrin.gif , bet sakau gal čia aš atsilikus ir nieko nesuprantu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 gegužės 2012 - 11:30
aaagnex, labai simpatiški kepuriukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 05 18, 13:15)
pora mano kepuryčių ligoniukams 4u.gif Spalvos deja tolokai nuo realybės doh.gif
user posted image

user posted image

Labai grazios kepurytes smile.gif
Kaip ta berete graziai susiaurinti , gal jau desimt kartu isardziau ir visvien neatrodo graziai doh.gif
Atsakyti