Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Super braske wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 15, 11:00)
Aciu Ryto R@asa ir egzotika - bandau:

Mano vasariska "Braske" ..sekanty karta darysiu braskiskesnius lapelius...sy karta isejo va tokie paprasti

nuostabios kepureles thumbup.gif sakykit kokie cia siuliukai, labai graziai ziurisi ir atrodo tokie lengvuciai ax.gif
Atsakyti
Labai dailios ir vis naujesnių raštelių kepurytės.

Čia mano paskutinioji. vis trūksta laiko nėrimui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Wilmusia, labai grazi kepuriuke!

Gal galima schemute? blush2.gif
Atsakyti
Mano pirmosios nertos keputytes blush2.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
labai nekritikuokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2012 05 15, 11:25)
nuostabios kepureles  thumbup.gif  sakykit kokie cia siuliukai, labai graziai ziurisi ir atrodo tokie lengvuciai  ax.gif

Aciu labai:) keli puslapiai atgal as net nufotografavusi ir idejusi ju foto esu. Paverskite kelis puslapiukus atgal ir pamatysite kokie cia siuliukai. Aciu uz grazius zodzius mano kepurytems:)
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 15, 14:15)
Aciu labai:) keli puslapiai atgal as net nufotografavusi ir idejusi ju foto esu. Paverskite kelis puslapiukus atgal ir pamatysite kokie cia siuliukai. Aciu uz grazius zodzius mano kepurytems:)

foto maciau tik nelabai iziuriu tikslaus pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
Mano vasariska "Braske" ..sekanty karta darysiu braskiskesnius lapelius...sy karta isejo va tokie paprasti
[

Superinės jūsų nertos kepurytės 4u.gif Labai tinka ir patinka kepuriukų raštelis, bandžiau ieškotis per schemutes, niekaip napavyksta rasti blink.gif Gal pagelbėtumėt ax.gif 4u.gif

Čia Carollinai skirta žinutė, kažką ne taip pacitavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juramoni: 15 gegužės 2012 - 15:20
QUOTE(juramoni @ 2012 05 15, 16:16)

Superinės jūsų nertos kepurytės 4u.gif  Labai tinka ir patinka kepuriukų raštelis, bandžiau ieškotis per schemutes, niekaip napavyksta rasti  blink.gif Gal pagelbėtumėt  ax.gif  4u.gif

Čia Carollinai skirta žinutė, kažką ne taip pacitavau  doh.gif

QUOTE(natuliona @ 2011 05 31, 09:38)

Atsakyti
Niu, kiek čia grožybių. Lace šedevrai ir nervina, kad aš tiek kantrybės neturiu, ir džiugina, kad taip sugebama. Parodysiu savo kepurukes ligoniukams.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Naiste, is kokiu siuliuku nerei futboline, nes pernai bandziau is maxiuku tai super maza gavos cool.gif
Atsakyti
Visos iš Vernito plonosios medvilnės ir viena lininė smile.gif Vąšelis 1,75. Aš schemą keičiau, kad didesnė gautųsi. Dariau 4 ratus visus stulpeliu su vienu užmetimu.
Atsakyti