Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

QUOTE(ingauk @ 2012 04 20, 18:30)
as manau kad vasarai jie per stori  blush2.gif

vasarai tikrai gal per stori g.gif kažkaip apie pavasarį pagalvojau ax.gif neatydžiai skaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 04 20, 20:16)
as irgi manau, kad storoki, nes as su jais neriu pavasarines kepurytes  4u.gif
Imkit vasariskoms kepurytems medvilninius siuliukus ir kad i 50gramu tilptu koki 300 metru. Tada butu super manau. Nes as dabar butent tokiu prisipirkau. Mano megstamoje parduotuveje "Apmezga" Kaune dabar ju prisipirkau visa kruva, nes jau tokiu graziu spalvu uzmaciau - neatsilaikiau, dabar tik pabaigiu pavasarines kepurytes ir kibsiu i darba su vasarinemis kepurytemis - tiek ideju galvoje sukasi kad ohoho.. biggrin.gif

Shara, komplektukas tobulas! o manekene kad "poza" islauzusi - super!  biggrin.gif

o kurioj vietoj tie siuliukai randas, galvoju vaziuoti iki Kauno tai butu dar ir tas taskelis aplankytas blush2.gif
Atsakyti
Tuo Ingauk dar nufotkinsiu savo "loby" koki nusipirkau ir parodysiu tau cionais, bei surasiu adresa kur randasi ta parduotuve ( nes as tik klijente ir tik siaip pasidziaugiu su tavimi kokia gera parduotuve turiu salia namu:D). Nu ziauriai gera!
ps. ir kai paprasai - padaro nuolaideles kart nuo karto neblogas
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus, supratau 4u.gif
gerai butu rast siuliuku kur 50g 300m, bet dar neuzmaciau, as ne Lt darbuojuos, tai gaila nei iki Kauno, nei ka, uzsakineju Lt internetinese parduotuvese ax.gif is vasariniu kol kas tik maxi pagal kaina ir kieki man tiko blush2.gif
Atsakyti
Va radau - Zemaiciu plentas 52, Kaunas
Dar jie turi savo puslapiuka Facebooke "Apmezga". Ir kas labiausiai man patinka sitoje parduotuvyteje, kad dirba labai saziningos moterys. Visada patars, pasakys teisingai kiek siuliuku kam reikia, neikis per daug. Jos dirba ant to, kad zmogus jomis pasitiketu..
Nu ir daviau cia reklamos:D Bet labai jau man ta parduotuvyte patinka -gal net persistengiau, pamanysit, kad as kokia jos akcininke:D

Va mano lobiai - ziurekit ir pavydekit lotuliukas.gif

user posted image

Bet aisku man atrodo kad dar truksta siuliuku. Cia jau rimtos ligos simtomai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 20, 19:44)
labai aciu uz atsakymus, supratau  4u.gif
gerai butu rast siuliuku kur 50g 300m, bet dar neuzmaciau, as ne Lt darbuojuos, tai gaila nei iki Kauno, nei ka, uzsakineju Lt internetinese parduotuvese  ax.gif  is vasariniu kol kas tik maxi pagal kaina ir kieki man tiko  blush2.gif

Aš "Maxi" iškeičiau į " Amber" , metražas didesnis, siūlas daug minkštesnis ir kaina mažesnė biggrin.gif Ir internetu galima užsisakyt, kas man daug patogiau, nors ir Lt gyvenu, nei po parduotuves plaktis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 04 20, 21:07)
Aš "Maxi" iškeičiau į " Amber" , metražas didesnis, siūlas daug minkštesnis ir kaina mažesnė biggrin.gif Ir internetu galima užsisakyt, kas man daug patogiau, nors ir Lt gyvenu, nei po parduotuves plaktis cool.gif

irgi aciu bigsmile.gif tikrai bandysiu, man dabar irgi reikia kruvos siulu, turiu ta liga ir as, kai vis atrodo truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 04 20, 21:04)

Bet aisku man atrodo kad dar truksta siuliuku. Cia jau rimtos ligos simtomai  lotuliukas.gif

o jus vasariskoms Alizee naudojate? as vis maniau, kad su jais per silta g.gif klydau, gerai gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 04 20, 23:27)
o jus vasariskoms Alizee naudojate? as vis maniau, kad su jais per silta  g.gif  klydau, gerai gaunasi?

tai kad jie plonuciai labai ir faini. Del to,kad tikrai nepersilta su jais bus, tai as neabejoju. O kas gali su jais blogai buti? Man atrodo vasarinems kepurytems jie idealus ir kainos ir kokybes atzvilgiu:)
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 04 20, 21:04)

ohoo , as niekad nesu pirkus is karto tiek siuliuku bigsmile.gif
ir is viso, sakiau kai kokia nors deze nors viena apmazes tada tik pirksiu, nes jie vis kaupias ir kaupias, atrodo nei kiek nemazeja, nors ir mezgu neriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 04 21, 08:08)

Matai Ingute, as megstu labai spalvoti savo nerinius(paskutinius kelis menesius neriu tik kepurytes), tai man vienos spalvos neuztenka - tai ir prisiperku pastoviai visu spalvu po trupuciuka (kaip sakoma visiems gyvenimo atvejams:D).
Bet malonumas pirkti tuos siulus belenkoks..ech doh.gif lotuliukas.gif
Gerai baigiu spaminti ne i tema.. laukiam nauju kepuryciu pasirodant sioje temoje! Geros visoms merginoms dienos!
Ps. pas mus saulute is ryto i langus sviecia - nuotaika superine bigsmile.gif
Atsakyti
Bezdzionyte mazytei mergytei smile.gif

user posted image
Atsakyti