Lace ,Jus baikit mums nepilnavertiskumo jausma ivarysit
Labai grazu
Joll@ ,labai grazi kepuryte
Labai grazu
Joll@ ,labai grazi kepuryte
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 14, 22:04)
Lace ,Jus baikit mums nepilnavertiskumo jausma ivarysit
Jau Rasa kaip taikliai pakomentavo - sutinku 200%
Merginos atsiprasau uz spaminima ne i tema, bet jus man pasakykite - nekompiuteristei - www.part.lt nebeveikia man kazkaip. Per koki internetiny puslapy panasu dar galima ikelti foto cionais? plyzzzz pasakykite. Dar kart atsiprasau uz ne i tema posta
Abelo, labai graziai ziuris tos gelytes - super
jauciu ir as ja kopinsiu, jau buvu ir originala nusiziurjusi bet jusu gelytes man labiau p[atiko, is vis super duper reik dabar lekt spalvotu siuliuku dagiau pasipirkt, netusiu siulu likuciu
gal galima rasto schema?
kaip visada kazkas TOKIO
Papildyta:
Merginos atsiprasau uz spaminima ne i tema, bet jus man pasakykite - nekompiuteristei - www.part.lt nebeveikia man kazkaip. Per koki internetiny puslapy panasu dar galima ikelti foto cionais? plyzzzz pasakykite. Dar kart atsiprasau uz ne i tema posta
WWW.radikal.ru
issirenki foto, spaudi zagruzit ir tada
nukopijuoji nr 2 koda
QUOTE(AisLu @ 2012 05 13, 17:11)
O cia musu iskankinta [color=yellow](kopija)
jauciu ir as ja kopinsiu, jau buvu ir originala nusiziurjusi bet jusu gelytes man labiau p[atiko, is vis super duper reik dabar lekt spalvotu siuliuku dagiau pasipirkt, netusiu siulu likuciu
QUOTE(auksine` @ 2012 05 13, 20:48)
gal galima rasto schema?
QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 06:51)
Dar viena iškankinta Vis kažkas kliuvo, tai raštas negerai gulė, tai per plati. Iš kokio trečio karto pavyko
kaip visada kazkas TOKIO
Papildyta:
QUOTE(Carollina @ 2012 05 14, 19:34)
WWW.radikal.ru
issirenki foto, spaudi zagruzit ir tada
nukopijuoji nr 2 koda
QUOTE(Carollina @ 2012 05 14, 22:34)
Jau Rasa kaip taikliai pakomentavo - sutinku 200%
taigi per fotki.com. ten mačiau keli nuotraukas, tai ant foto nueini, kita pelės puse nuspaudus copy image lokation ir keli čia per img mygtuką
čia mano pavasarinė iš filetos
Ačiū visoms
Negaliu Kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip aš negaliu nemegzt O kai tiek metų mezgu, paprastai megzt darosi nebeįdomu, reikia kažkokių iššūkių - tai ir prisigalvoju visko, tai raštą pati sugalvoju, tai dar kokią nesąmonę O nepilnavertiškumo jausmo tikrai nereikia varytis - bent jau man, kai pamatau kažką mano dar nebandytą, tokia motyvacija sukyla padaryti ne prasčiau
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 14, 22:04)
Negaliu Kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip aš negaliu nemegzt O kai tiek metų mezgu, paprastai megzt darosi nebeįdomu, reikia kažkokių iššūkių - tai ir prisigalvoju visko, tai raštą pati sugalvoju, tai dar kokią nesąmonę O nepilnavertiškumo jausmo tikrai nereikia varytis - bent jau man, kai pamatau kažką mano dar nebandytą, tokia motyvacija sukyla padaryti ne prasčiau
QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 09:51)
Dar viena iškankinta Vis kažkas kliuvo, tai raštas negerai gulė, tai per plati. Iš kokio trečio karto pavyko
be žodžių. O iš kokių čia siūliukų nerta? Ar čia tik man taip atrodo, kad jie laabai ploni O gal galima pačio viršugalvio (gėlytės) didesnę foto ten stulpeliai su užmetimu?
QUOTE(raganieška @ 2012 05 15, 09:32)
be žodžių. O iš kokių čia siūliukų nerta? Ar čia tik man taip atrodo, kad jie laabai ploni O gal galima pačio viršugalvio (gėlytės) didesnę foto ten stulpeliai su užmetimu?
Siūlai čia Hakelgarn 20, ploni, nėriau 0.75 vašeliu
Va viršugalvis Visur stulpeliai su vienu užmetimu, kai kur reljefinis stulpelis
QUOTE(Lace @ 2012 05 15, 09:41)
Siūlai čia Hakelgarn 20, ploni, nėriau 0.75 vašeliu
Dideliausias ačiū
Aciu Ryto R@asa ir egzotika - bandau:
Mano vasariska "Braske" ..sekanty karta darysiu braskiskesnius lapelius...sy karta isejo va tokie paprasti
Sekanti kepuryte "Ramunele"
O kaip sumazinti dydi per Fotki.com foto? Labai tikrai patogu sitaip ikelti! Tik ciut ciut mazesniu foto noretusi..
Mano vasariska "Braske" ..sekanty karta darysiu braskiskesnius lapelius...sy karta isejo va tokie paprasti
Sekanti kepuryte "Ramunele"
O kaip sumazinti dydi per Fotki.com foto? Labai tikrai patogu sitaip ikelti! Tik ciut ciut mazesniu foto noretusi..