Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Kiek kepuryciu ir viena uz kita grazesnes thumbup.gif ,o Lace kokia nuostabi ir nematyta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lace ,Jus baikit doh.gif biggrin.gif biggrin.gif mums nepilnavertiskumo jausma ivarysit biggrin.gif
Labai grazu wub.gif wub.gif

Joll@ ,labai grazi kepuryte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2012 05 14, 22:04)
Lace ,Jus baikit  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif mums nepilnavertiskumo jausma ivarysit biggrin.gif

Jau Rasa kaip taikliai pakomentavo - sutinku 200% lotuliukas.gif

Merginos atsiprasau uz spaminima ne i tema, bet jus man pasakykite - nekompiuteristei - www.part.lt nebeveikia man kazkaip. Per koki internetiny puslapy panasu dar galima ikelti foto cionais? plyzzzz pasakykite. Dar kart atsiprasau uz ne i tema posta
Atsakyti
Abelo, labai graziai ziuris tos gelytes - super

QUOTE(AisLu @ 2012 05 13, 17:11)
O cia musu iskankinta biggrin.gif [color=yellow](kopija)

jauciu ir as ja kopinsiu, jau buvu ir originala nusiziurjusi bet jusu gelytes man labiau p[atiko, is vis super duper thumbup.gif reik dabar lekt spalvotu siuliuku dagiau pasipirkt, netusiu siulu likuciu doh.gif

QUOTE(auksine` @ 2012 05 13, 20:48)
Pavasarines
user posted image

gal galima rasto schema?

QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 06:51)
Dar viena iškankinta  doh.gif Vis kažkas kliuvo, tai raštas negerai gulė, tai per plati.  unsure.gif Iš kokio trečio karto pavyko  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip visada kazkas TOKIO bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Carollina @ 2012 05 14, 19:34)

Merginos atsiprasau uz spaminima ne i tema, bet jus man pasakykite - nekompiuteristei - www.part.lt nebeveikia man kazkaip. Per koki internetiny puslapy panasu dar galima ikelti foto cionais? plyzzzz pasakykite. Dar kart atsiprasau uz ne i tema posta

WWW.radikal.ru

issirenki foto, spaudi zagruzit ir tada
nukopijuoji nr 2 koda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2012 05 14, 22:34)
Jau Rasa kaip taikliai pakomentavo - sutinku 200%  lotuliukas.gif

taigi per fotki.com. ten mačiau keli nuotraukas, tai ant foto nueini, kita pelės puse nuspaudus copy image lokation ir keli čia per img mygtuką

čia mano pavasarinė iš filetos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 14 gegužės 2012 - 22:22
Vaje kiek grožių pridėta. Lace jau senai žaviuosi Jūsų darbais.
Po tokių grožių net gėda kelti savo darbuką, ir tas pats tris kartus ardytas - niekaip pločio nepagavau... O mažoji visai nevertina mano darbo - plėšia nuo galvos ir viskas biggrin.gif . Vos spėjau nufotografuot kol žiūrėjo pro langą į varną biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms hi.gif

QUOTE(rasa32 @ 2012 05 14, 22:04)
Lace ,Jus baikit  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif mums nepilnavertiskumo jausma ivarysit biggrin.gif
Labai grazu wub.gif  wub.gif

Negaliu schmoll.gif biggrin.gif Kaip lakštingala negali nečiulbėti, taip aš negaliu nemegzt doh.gif biggrin.gif O kai tiek metų mezgu, paprastai megzt darosi nebeįdomu, reikia kažkokių iššūkių - tai ir prisigalvoju visko, tai raštą pati sugalvoju, tai dar kokią nesąmonę smile.gif O nepilnavertiškumo jausmo tikrai nereikia varytis - bent jau man, kai pamatau kažką mano dar nebandytą, tokia motyvacija sukyla padaryti ne prasčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 15 gegužės 2012 - 07:30
idedu schema,
user posted image
bet ji tikrai kazkur buvo netoli
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 09:51)
Dar viena iškankinta  doh.gif Vis kažkas kliuvo, tai raštas negerai gulė, tai per plati.  unsure.gif Iš kokio trečio karto pavyko  smile.gif

blink.gif wub.gif be žodžių. O iš kokių čia siūliukų nerta? Ar čia tik man taip atrodo, kad jie laabai ploni g.gif O gal galima pačio viršugalvio (gėlytės) didesnę foto blush2.gif ten stulpeliai su užmetimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 15 gegužės 2012 - 08:32
QUOTE(raganieška @ 2012 05 15, 09:32)
blink.gif    wub.gif  be žodžių. O iš kokių čia siūliukų nerta? Ar čia tik man taip atrodo, kad jie laabai ploni  g.gif  O gal galima pačio viršugalvio (gėlytės) didesnę foto  blush2.gif ten stulpeliai su užmetimu?

Siūlai čia Hakelgarn 20, ploni, nėriau 0.75 vašeliu ax.gif

Va viršugalvis mirksiukas.gif Visur stulpeliai su vienu užmetimu, kai kur reljefinis stulpelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 15, 09:41)
Siūlai čia Hakelgarn 20, ploni, nėriau 0.75 vašeliu  ax.gif

Va viršugalvis  mirksiukas.gif Visur stulpeliai su vienu užmetimu, kai kur reljefinis stulpelis

Dideliausias ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu Ryto R@asa ir egzotika - bandau:

Mano vasariska "Braske" ..sekanty karta darysiu braskiskesnius lapelius...sy karta isejo va tokie paprasti
user posted image

Sekanti kepuryte "Ramunele"
user posted image

O kaip sumazinti dydi per Fotki.com foto? Labai tikrai patogu sitaip ikelti! Tik ciut ciut mazesniu foto noretusi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 15 gegužės 2012 - 10:02