Carollina, super spalva kepurytes
Rodausi skybelaite braške
Musu naujiena
Sveikos nerejeles fantastiskos Jusu kepuraites nesusilaikiau ir as nezinau ar cia rasau, taciau turiu toki svarbu iskilusi klausimeli gal kuri galit pasakyt neriant kepuryte, kiek cm turi gautis tas blynukas virsugalvio, kad po to apacioj gautusi tokios apimties kiek reikia. Tikrai kazkur buvau skaiciusi, kad yra kazkoks apskaiciavimas kai nuneri blynuka pvz;12 cm tai kepurytes apimtis gaunasi tiekir tiek . Nu dabar nerandu tos zinutes nors tu ka
QUOTE(VikteK @ 2012 05 09, 11:49)
Sveikos nerejeles fantastiskos Jusu kepuraites nesusilaikiau ir as nezinau ar cia rasau, taciau turiu toki svarbu iskilusi klausimeli gal kuri galit pasakyt neriant kepuryte, kiek cm turi gautis tas blynukas virsugalvio, kad po to apacioj gautusi tokios apimties kiek reikia. Tikrai kazkur buvau skaiciusi, kad yra kazkoks apskaiciavimas kai nuneri blynuka pvz;12 cm tai kepurytes apimtis gaunasi tiekir tiek . Nu dabar nerandu tos zinutes nors tu ka
galvos apimti dalinat is 3,14 ir gaunasi "blynukas"
QUOTE(natuliona @ 2012 05 09, 12:53)
galvos apimti dalinat is 3,14 ir gaunasi "blynukas"
Aciu labai labai
QUOTE(grali @ 2012 04 20, 16:19)
grazus derinukas. ir tokios noriu
QUOTE(rimka @ 2012 05 10, 13:39)
Dar viena kepuryte mano nerta berniukui
Pasirodo kepurytes taip neriau kad jos gavosi universalios tinkancios ir triju metu vaikui ir penkiu metu
Pasirodo kepurytes taip neriau kad jos gavosi universalios tinkancios ir triju metu vaikui ir penkiu metu
Buciau labai labai dekinga jei idetumet sitos kepurytes schema.. Neriu ardau neriu ardau ir jau atsibodo. Cia mano pirmoji neriama kepure...
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 10, 23:16)
Buciau labai labai dekinga jei idetumet sitos kepurytes schema.. Neriu ardau neriu ardau ir jau atsibodo. Cia mano pirmoji neriama kepure...
Zmogaus voro kepuraite nerta is galvos o papuosimai is nuotraukos vienos nuziureti,o melyna kiepka irgi nerta is nuotraukos kazkiek keiciant pagal save.
Shemuciu neturiu
Labas Turiu dar viena klausimeli... Kaip padaryti kepurytei - peledziukui ausytes?