Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Carollina, super spalva kepurytes wub.gif

Rodausi skybelaite braške ax.gif

user posted image
Atsakyti
Musu naujiena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos nerejeles smile.gif fantastiskos Jusu kepuraites thumbup.gif nesusilaikiau ir as smile.gif nezinau ar cia rasau, taciau turiu toki svarbu iskilusi klausimeli ax.gif gal kuri galit pasakyt neriant kepuryte, kiek cm turi gautis tas blynukas virsugalvio, kad po to apacioj gautusi tokios apimties kiek reikia. Tikrai kazkur buvau skaiciusi, kad yra kazkoks apskaiciavimas kai nuneri blynuka pvz;12 cm tai kepurytes apimtis gaunasi tiekir tiek . Nu dabar nerandu tos zinutes nors tu ka g.gif
Atsakyti
QUOTE(VikteK @ 2012 05 09, 11:49)
Sveikos nerejeles  smile.gif  fantastiskos Jusu kepuraites  thumbup.gif  nesusilaikiau ir as  smile.gif nezinau ar cia rasau, taciau turiu toki svarbu iskilusi klausimeli  ax.gif gal kuri galit pasakyt neriant kepuryte, kiek cm turi gautis tas blynukas virsugalvio, kad po to apacioj gautusi tokios apimties kiek reikia. Tikrai kazkur buvau skaiciusi, kad yra kazkoks apskaiciavimas kai nuneri blynuka pvz;12 cm tai kepurytes apimtis gaunasi tiekir tiek . Nu dabar nerandu tos zinutes nors tu ka  g.gif

galvos apimti dalinat is 3,14 ir gaunasi "blynukas"
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 09, 12:53)
galvos apimti dalinat is 3,14 ir gaunasi "blynukas"

Aciu labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 04 20, 16:19)
Dar vienas kepuriukas  ax.gif

user posted image

grazus derinukas. ir tokios noriu wub.gif
Atsakyti
user posted image

kepurytė pagal sijoną ax.gif
Atsakyti
Visos kepurytes labai grazios,bet jau paskutinis komplektukas koks nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena kepuryte mano nerta berniukui
user posted image

Pasirodo kepurytes taip neriau kad jos gavosi universalios tinkancios ir triju metu vaikui ir penkiu metu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimka @ 2012 05 10, 13:39)
Dar viena kepuryte mano nerta berniukui
user posted image

Pasirodo kepurytes taip neriau kad jos gavosi universalios tinkancios ir triju metu vaikui ir penkiu metu biggrin.gif

user posted image

Buciau labai labai dekinga jei idetumet sitos kepurytes schema.. Neriu ardau neriu ardau ir jau atsibodo. Cia mano pirmoji neriama kepure...
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 10, 23:16)
Buciau labai labai dekinga jei idetumet sitos kepurytes schema.. Neriu ardau neriu ardau ir jau atsibodo. Cia mano pirmoji neriama kepure...

Zmogaus voro kepuraite nerta is galvos o papuosimai is nuotraukos vienos nuziureti,o melyna kiepka irgi nerta is nuotraukos kazkiek keiciant pagal save.
Shemuciu neturiu
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif Turiu dar viena klausimeli... 4u.gif Kaip padaryti kepurytei - peledziukui ausytes? 4u.gif
Atsakyti