Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės,

Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau,, bandau stulpeliais su vienu uzmetimu
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 08, 01:53)
Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau,, bandau stulpeliais su vienu uzmetimu

per mazai platini smile.gif
Atsakyti
Natuliona, gal gali įdėti paskutinių kepuraičių viršugalvių schemas blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai uz tokius grazius zodzius mano darbeliui merginos. Schemute kuriu prasote manes ir kitu merginu dazniausiai sudetos buna kepuryciu schemuciu temoje. Prasau netingeti ir pasivartyti, gal rasite kas jums patiks dar labiau. O cionais mano siandienos darbelis: "Apelsinine" kepuryte 2.5 metuku mergytei. Manau bus visai gera dovana kai vaziuosim siandiena vakare i svecius 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 05 08, 11:46)
Natuliona, gal gali įdėti paskutinių kepuraičių viršugalvių schemas blush2.gif

mastau.gif bandysiu atrinkti rolleyes.gif

dali radau

cia su anciuku

user posted image

vysnios

user posted image

geltona

user posted image

ruzavos nerandu, gal turiu tik spausdinta varianta smile.gif

aisku keiciu pagal save daznokai, dabar jau nepamenu ka keiciau sitose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 08 gegužės 2012 - 11:53
QUOTE(Carollina @ 2012 05 08, 12:34)
Manau bus visai gera dovana kai vaziuosim siandiena vakare i svecius  4u.gif

super apelsininė dovana thumbup.gif ir dar meškiukas, mergytės juos taip myli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 12:37)
mastau.gif bandysiu atrinkti  rolleyes.gif

dali radau

cia su anciuku

Nezinau kaip kitos,bet as labai dekoju uz schemas 4u.gif 4u.gif 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif ir laukiu schemuciu kaip toliau nerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 05 08, 13:39)
Nezinau kaip kitos,bet as labai dekoju uz schemas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif ir laukiu schemuciu kaip toliau nerti  blush2.gif

smile.gif rasiu idesiu, reikia atrinkti is visu begalybiu rastu smile.gif
Atsakyti
Ir as sakau didelis ACIU uz schemutes 4u.gif
Ir dar noriu pasakyti, jog apelsinine kepuryte tiesiog puiki! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 13:41)
smile.gif rasiu idesiu, reikia atrinkti is visu begalybiu rastu  smile.gif

nuoširdžiai ačiū, dar labai domina, kepurytės kur su snapuku, iš blauzdinukių komplektuko wub.gif schemutė, tas komplektėlis apžavėjo labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2012 05 08, 15:22)
nuoširdžiai ačiū, dar labai domina, kepurytės kur su snapuku, iš blauzdinukių komplektuko  wub.gif schemutė, tas komplektėlis apžavėjo labai labai  wub.gif  wub.gif

štai to komplekto schema smile.gif
user posted imageuser posted image

o cia anciuko pagrindinis raštas, aš ji keičiau truputeli

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 11:37)
mastau.gif bandysiu atrinkti  rolleyes.gif

dali radau

Ačiū labai labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Išdalinau per dvejus metus numegztas kepurėles, tai vėl reikia pildyti savo merginų kolekciją ax.gif
Atsakyti