Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau,, bandau stulpeliais su vienu uzmetimu
QUOTE(angelaite24 @ 2012 05 08, 01:53)
Sveikos merginos turiu jums klausima.. Noriu nunerti keturmeciui berniukui kepuryte bet nesuprantu kaip ta blyna tiesiai nerti man jis rieciasi kad ir kaip bandyciau,, bandau stulpeliais su vienu uzmetimu
per mazai platini
Natuliona, gal gali įdėti paskutinių kepuraičių viršugalvių schemas
Aciu labai uz tokius grazius zodzius mano darbeliui merginos. Schemute kuriu prasote manes ir kitu merginu dazniausiai sudetos buna kepuryciu schemuciu temoje. Prasau netingeti ir pasivartyti, gal rasite kas jums patiks dar labiau. O cionais mano siandienos darbelis: "Apelsinine" kepuryte 2.5 metuku mergytei. Manau bus visai gera dovana kai vaziuosim siandiena vakare i svecius
QUOTE(Carollina @ 2012 05 08, 12:34)
Manau bus visai gera dovana kai vaziuosim siandiena vakare i svecius
super apelsininė dovana ir dar meškiukas, mergytės juos taip myli
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 12:37)
bandysiu atrinkti
dali radau
cia su anciuku
dali radau
cia su anciuku
Nezinau kaip kitos,bet as labai dekoju uz schemas ir laukiu schemuciu kaip toliau nerti
QUOTE(Karalaite28 @ 2012 05 08, 13:39)
Nezinau kaip kitos,bet as labai dekoju uz schemas ir laukiu schemuciu kaip toliau nerti
rasiu idesiu, reikia atrinkti is visu begalybiu rastu
Ir as sakau didelis ACIU uz schemutes
Ir dar noriu pasakyti, jog apelsinine kepuryte tiesiog puiki!
Ir dar noriu pasakyti, jog apelsinine kepuryte tiesiog puiki!
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 13:41)
rasiu idesiu, reikia atrinkti is visu begalybiu rastu
nuoširdžiai ačiū, dar labai domina, kepurytės kur su snapuku, iš blauzdinukių komplektuko schemutė, tas komplektėlis apžavėjo labai labai
QUOTE(natuliona @ 2012 05 08, 11:37)
Ačiū labai labai labai
Išdalinau per dvejus metus numegztas kepurėles, tai vėl reikia pildyti savo merginų kolekciją