Labukas Gal galite padeti? Labai nori nunerti dukrytei kepuryte peledziuka, taciau niekur nerandu schemos Gal kas turite ir galite pasidalinti?
QUOTE(Jovita1122 @ 2012 05 05, 21:58)
Labukas Gal galite padeti? Labai nori nunerti dukrytei kepuryte peledziuka, taciau niekur nerandu schemos Gal kas turite ir galite pasidalinti?
Schemos nera - viska merginos neria is galvos, pasitelkdamos savo fantazija. Todel peledziukai kiekvienai gaunasi individualus, idomus ir grazus
aisku Na, reikes pasitelkti fantazija tokiu atveju...
Sveikos mamytes,su Mamos diena Pirma karta rodau savo mergaite su kepuryte"LIETUVAITE" Labai nekritikokit
http://public.fotki....e/img-4967.html
pasau pagalbos ieskau kaip nunerti bites ragelius, gal kur matet pvz, kaip lankeli apnert, ar kepuryte tokia ale su rageliais labai labai reikia
QUOTE(strazdaniux @ 2012 05 05, 20:12)
Sveikos, darbstuoles! Jau koks puse metu seku atidziai jusu temutes, renku shemutes i kaupykla, mazu kada prireiks Pavasariski linkejimai nuo musu!
Aciu uz idejas!!!
Aciu uz idejas!!!
mano situacija labai panaši, dabar daugiau kaupiu ir mokausi nerti, nes tik prieš puse metų rimčiau vašiuką paėmiau į rankas ir tai pradeda man labai patikti
Graži kepurytė
QUOTE(Carollina @ 2012 05 07, 15:24)
Seniai prizadeta vasariska dovana 5 metuku mergytei Viltei. Kaip sakoma pazadus privaloma teseti 100% medvilne. Puosta karoliukais.
Neatsižaviu Carollinos kepurytėm-viena iš mano favoričių visas kurias matau labai gražios ir žavios ir visų savo dukrytei noriu
QUOTE(Carollina @ 2012 05 07, 15:24)
Seniai prizadeta vasariska dovana 5 metuku mergytei Viltei. Kaip sakoma pazadus privaloma teseti 100% medvilne. Puosta karoliukais.
labai daili kepurytė, o karoliukai kuklūs, bet kiek puošnumo priduoda elegantiška panelė bus
gal galit idet lengva kepurytes nerimo schema?
[quote=Carollina,2012 05 07, 15:24]
Gal sios kepurytes schema butu galima? Labai grazi
Gal sios kepurytes schema butu galima? Labai grazi