Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 11, 14:48)
Ir as pirkciau, bet musu spalvos nera, o norisi, kad viskas deretu...  ax.gif

Ir musu spalvos nebuvo. musu vezimas tamsiai melynas. Bet nenorejau 100 lt uz spalva moketi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Niva_ @ 2012 05 11, 14:51)
Ir musu spalvos nebuvo. musu vezimas tamsiai melynas. Bet nenorejau 100 lt uz spalva moketi 4u.gif

Tai vat, suma nemaza, bet pamasciau, kad nenusipirksiu akiu tuso, tai nupirksiu sketi vezimui... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 11 gegužės 2012 - 14:58
Sveiki,

Prašau pagalbos blush2.gif gal kas galėtu pasidalinti savo patirtimi apie universalų vežimėlį Peg Perego PLIKO SWITCH EASY DRIVE 3*1? Ar tvirtas? Ar nelūžta? Kaip žiema su juo? g.gif Nes kainytė nemenka..

Laukiuosi pimojo ir su vežimais mažai tekę susidurti..su vyru nuvažiavome į Vaikutį, tai pasimetėm kaip "tapkės kambarinės" doh.gif tarp tokios gausybės..bet kadangi gyvename daugiabutyje su siauru ir mažu liftu didžioji dalis vežimų atpuolė atomatiškai..beto esu mažo ūgio ir šiaip tokia bejėgė lotuliukas.gif tai be tilpimo į liftą nemažai reikšmės turi ir vežimuko svoris, bei lengvas naudojimasis..
tad iš tos gausybės ir liko PP PLIKO SWITCH EASY DRIVE 3*1 biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mama Liuba @ 2012 05 12, 18:31)
Sveiki,

Prašau pagalbos  blush2.gif gal kas galėtu pasidalinti savo patirtimi apie universalų vežimėlį Peg Perego PLIKO SWITCH EASY DRIVE 3*1? Ar tvirtas? Ar nelūžta? Kaip žiema su juo? g.gif Nes kainytė nemenka..

Laukiuosi pimojo ir su vežimais mažai tekę susidurti..su vyru nuvažiavome į Vaikutį, tai pasimetėm kaip "tapkės kambarinės" doh.gif  tarp tokios gausybės..bet kadangi gyvename daugiabutyje su siauru ir mažu liftu didžioji dalis vežimų atpuolė atomatiškai..beto esu mažo ūgio ir šiaip tokia bejėgė lotuliukas.gif tai be tilpimo į liftą nemažai reikšmės turi ir vežimuko svoris, bei lengvas naudojimasis..
tad iš tos gausybės ir liko PP PLIKO SWITCH EASY DRIVE 3*1 biggrin.gif

Čia yra išsamus revju:
http://www.babyblog....bulator/1441873

Atsakyti
Ačiū srauni_upe smile.gif, bet gal dar kuri pasidalins savo patirtimi? smile.gif
Ar tikrai taip sunku įveikti bortelius? Ar tikrai tie ratukai taip iskreivėja? Ir rankena išsiklibina?
Atsakyti
QUOTE(mama Liuba @ 2012 05 12, 23:15)
Ačiū srauni_upe smile.gif, bet gal dar kuri pasidalins savo patirtimi? smile.gif
Ar tikrai taip sunku įveikti bortelius? Ar tikrai tie ratukai taip iskreivėja? Ir rankena išsiklibina?

Tai kad bijau, jog nėra besinaudojančių easiu mamyčiu, kad galėtų atsakyt. Nes kaip suprantu dauguma,kaip ir aš, visai neseniai juos nusipirkusios.
Kolkas esu patenkinta. O dėl pravažumo žiemą, tai nelygu kur važinėsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 13 gegužės 2012 - 10:51
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 13, 10:22)
Tai kad bijau, jog nėra besinaudojančių easiu mamyčiu, kad galėtų atsakyt. Nes kaip suprantu dauguma,kaip ir aš, visai nesieniaijuos nusipirkusios.
Kolkas esu patenkinta. O dėl pravažumo žiemą, tai nelygu kur važinėsit.

Supratau unsure.gif atsiprašau, kad įkyrėju, bet jei ne paslaptis kiek laiko turite vežimuką? Pasiskaičiau Jūsų siūsta revju ir kitų mamų atsiliepimus tai labai jau gasdina tas ratukų "išklyšėjimas"
o kaip pas Jus su ratukais? Pergyvenu, kad važiuoklė kol važinėsimės su lopšiu iškliš, o kai pradėsim naudoti sportinę dalį tai visai važiuoklė niekam tikus bus verysad.gif gal ir be reikalo pergyvenu..bet kaip jau minėjau anksčiau su vežimais praktiškai nesusidurusi..norisi gero ir ilgam..ech sudėtingiau nei automobilį isigyti doh.gif
Atsakyti
Su lopsiu neisklis, ratai kryps tik kai vaikas jau bus didelis, nuo svorio kazkiek pakrypsta, o ir pakrypus vazineja normaliai. Bet bet kurie viengubi ratai, tvirtinti is sonu kaip pas easy drive, nuo svorio gali pakrypti.
Atsakyti
QUOTE(mama Liuba @ 2012 05 13, 10:36)
Supratau unsure.gif atsiprašau, kad įkyrėju, bet jei ne paslaptis kiek laiko turite vežimuką? Pasiskaičiau Jūsų siūsta revju ir kitų mamų atsiliepimus tai labai jau gasdina tas ratukų "išklyšėjimas"
o kaip pas Jus su ratukais? Pergyvenu, kad važiuoklė kol važinėsimės su lopšiu iškliš, o kai pradėsim naudoti sportinę dalį tai visai važiuoklė niekam tikus bus verysad.gif gal ir be reikalo pergyvenu..bet kaip jau minėjau anksčiau su vežimais praktiškai nesusidurusi..norisi gero ir ilgam..ech sudėtingiau nei automobilį isigyti doh.gif

Nemanau, kad su lopšiu turėtų pakrypti. Gal vėliau. Bet tikrai esu mačius ir bebconfort loola up pakrypusiais ratukai (bet ten jau matės kad vežimas ne pirmo vaiko dėvimas).
Šiaip na kiekvienas daiktas dėvisi.
Aš easy pirkau dėl svorio. Nes prieš tai buvau įsigijus masyvesnį vežimėlį, bet namie pavažinėjau, pakilnojau ir supratau, kad netampysiu aš jo į antrą aukštą. Na ten ir kita bėda buvo, bet nesvarbu.
Ir vežimuką rinktis buvo žiauriai sunku.
Na ta easis irgi ne be priekaištų, bet tai buvo patogiausias variantas iš to ką rinkaus.

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 05 13, 10:43)
Su lopsiu neisklis, ratai kryps tik kai vaikas jau bus didelis, nuo svorio kazkiek pakrypsta, o ir pakrypus vazineja normaliai. Bet bet kurie viengubi ratai, tvirtinti is sonu kaip pas easy drive, nuo svorio gali pakrypti.

Ačiūsmile.gif
Papildyta:

Ačiū srauni_upe, kad pasidalinote info:)
Atsakyti
Na,o mes jau kelinta diena,pagaliau,sulaukeme savo Easy Drive grazuoliuko.Kol kas,esu labai patenkinta bigsmile.gif .Rimtas vezimas ir manes niekas negasdina:nei ratukai,nei rankena bigsmile.gif .Viskas atrodo supper! Minkstas,patogus,kokybiskas.Dziaugiuosi ir del spalvos-JAVA,o pries tai masciau apie GERANIUM.Man patiko GERANIUM foto,bet abejojau ar realiai nebus sviesesne.Dabar mamyte jau patvirtino mano nuogastavimus.Beja,siuntemes is Vokietijos ir gavome net 2m.garantija,kai tuo tarpu,pas mus lyg duoda 1m. ax.gif
Dar labai noreciau apsaugos nuo odu bei rankines.Gal kas zinote kur gauti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2012 05 17, 08:45)
Na,o mes jau kelinta diena,pagaliau,sulaukeme savo Easy Drive grazuoliuko.Kol kas,esu labai patenkinta  bigsmile.gif .Rimtas vezimas ir manes niekas negasdina:nei ratukai,nei rankena  bigsmile.gif .Viskas atrodo supper! Minkstas,patogus,kokybiskas.Dziaugiuosi ir del spalvos-JAVA,o pries tai masciau apie GERANIUM.Man patiko GERANIUM foto,bet abejojau ar realiai nebus sviesesne.Dabar mamyte jau patvirtino mano nuogastavimus.Beja,siuntemes is Vokietijos ir gavome net 2m.garantija,kai tuo tarpu,pas mus lyg duoda 1m. ax.gif
Dar labai noreciau apsaugos nuo odu bei rankines.Gal kas zinote kur gauti pigiau?

o aš džiaugiuos kad gerą psl. užrodžiau, nes na jaudinaus kaip ten jum atsius.

Tekantisaule, beje tame kinderwagen.com yra pp skėčių ir kt aksesuarų. Pvz.vokelių ir pan.
Gaila ankščiau nebuvau aptiku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 17 gegužės 2012 - 09:12