Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 06, 08:41)
Va vakar mačiau beb confort loola ratukai pakrypę, po to jane slalom su besisukiojančia sėdyne, tai irgi.

Dabar, kai zinote sia beda, tai pastoviai atkreipsite demesi i tuos viengubus ratus turincius vezimelius, bent jau man is pradziu taip buvo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 05 05, 19:31)
nu kad bijo čia jos pirkti iš šitos svetainės  lotuliukas.gif

Zinokite bijo ar nebijo,bet man taip ir nepavyko is ju uzsisakyti vezimelio.Padariau klaidinga uzsakyma,tai taip ir nesugebejo jo anuliuoti per 2sav. doh.gif, nors nusiunciau gal kokius 8 laiskus anglu k.,atsakymas vienas,ko beklaustum:"Jai mes negavome pavedimo,uzsakymas anuliuojamas.Padarykite nauja uzsakyma."Ko beklausi,atsakymas tas pats doh.gif Uzsakymas tipo anuliuotas,bet preke kaip dege,taip dega raudonai(sandelyje nera) rolleyes.gif .Vienu zodziu,esu pakankamai kantrus zmogus,bet ta kantrybe truko ir pas mane.Per ta laika,kol vis laukiau is ju atsakymo,praradau dvi galimybes vezimuka nusipirkti net LT.O ju kontaktinis telefonas tai is viso kazkoks CHAOSAS!Kam jis duotas,jai niekad niekas jo neatsiliepia.Jai ir palieki sms autoatsakiklyje,vis viena niekas neperskambina lotuliukas.gif .Na,vienu zodziu,man su sia svetaine nepasiseke ir tiek.

Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 06, 11:32)
Dabar, kai zinote sia beda, tai pastoviai atkreipsite demesi i tuos viengubus ratus turincius vezimelius, bent jau man is pradziu taip buvo...  lotuliukas.gif

Dabar ir as imu abejoti del Easy Drive g.gif .Ar tik nebutu buve geriau Pliko Switch Compact?
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2012 05 07, 09:51)

Dabar ir as imu abejoti del Easy Drive  g.gif .Ar tik nebutu buve geriau Pliko Switch Compact?

geri tie easio ratai,nesukit jūs galvos...o kad rasti visais atvejais idealų vežimą,tai manau taip nebūna.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Turiu toki klausimuka, noriu savo PP Switch vežimukui pasiūti vasarini įdekliuka gal ir vokelį, kad vasara neprakaituotu mano panelytė jame. Gal kas siuvosi Kaune ir galėtu siuvėjos kontaktus duoti, nes spėju, kad ne kiekviena apsiimtu. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2012 05 07, 12:41)
Sveikos mamytės  4u.gif

Turiu toki klausimuka, noriu savo PP Switch vežimukui pasiūti vasarini įdekliuka gal ir vokelį, kad vasara neprakaituotu mano panelytė jame. Gal kas siuvosi Kaune ir galėtu siuvėjos kontaktus duoti, nes spėju, kad ne kiekviena apsiimtu. Ačiū  4u.gif

Mus taip pat visai domintu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 05 07, 11:49)
geri tie easio ratai,nesukit jūs galvos...o kad rasti visais atvejais idealų vežimą,tai manau taip nebūna.

Jo,dabar visos ims panikuoti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 05 07, 10:49)

man kažkaip atrodo kad easy'is pravažesnis nei P3 ar switch compact g.gif
Ir amortizacija jo nebloga, tikrai maniau kad kokioj pilies gatvėj labiau kratys smile.gif

O idealaus vežimo schmoll.gif idealus vežimas atrodo pirmas, kai nėr su kuo lygint... o kai pradedi kitam vaikui rinkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 07 gegužės 2012 - 13:22
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 07, 14:18)

O idealaus vežimo  schmoll.gif idealus vežimas atrodo pirmas, kai nėr su kuo lygint... o kai pradedi kitam vaikui rinkt  doh.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Jo,jo,o su antruoju prasideda uzdavinynai lens.gif listen.gif 000164.gif karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 07, 13:18)
man kažkaip atrodo kad easy'is pravažesnis nei P3 ar switch compact  g.gif
Ir amortizacija jo nebloga, tikrai maniau kad kokioj pilies gatvėj labiau kratys smile.gif

O idealaus vežimo  schmoll.gif idealus vežimas atrodo pirmas, kai nėr su kuo lygint... o kai pradedi kitam vaikui rinkt  doh.gif

Cia tik taip atrodo. biggrin.gif mirksiukas.gif Jei vezimas tvarkingas, suteptas ir neperkrautas svorio, tai puikiausiai vaziuoja PP Switch
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 09, 10:19)
Cia tik taip atrodo.  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Jei vezimas tvarkingas, suteptas ir neperkrautas svorio, tai puikiausiai vaziuoja PP Switch

nu ne, aš turiu ir P3 ir easy wink.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 09, 10:35)
nu ne, aš turiu ir P3 ir easy wink.gif

As turiu pp switch jau kokiu 5men. ir super, neturejau geriau vaziuojancio sportinuko, nors per visus keturis vaikus ismeginau apie koki 20 vezimu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 09, 13:27)
As turiu pp switch jau kokiu 5men. ir super, neturejau geriau vaziuojancio sportinuko, nors per visus keturis vaikus ismeginau apie koki 20 vezimu.  biggrin.gif

Nu bet galiausiai atradai savo thumbup.gif
Atsakyti
Taip, atradau ir tuo esu laaabai patenkinta. biggrin.gif Reikes tik sketi dar nuo saules isigyti ir bus is vis liux. thumbup.gif
Atsakyti