Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(Raselija @ 2012 04 29, 10:47)
jie turit galimybe, tai siulyciau realiai maziuka i ji isodint ir pamatysit ar tinka ar ne  smile.gif  dar galit dadet po kelis cm is sonu ir daugiau i ugi ateiciai  smile.gif

buvau apžiureti Kotrynoj Skate, didokas jis, sunkus, šiaip visai nieko, bet nėra gulimos padėties tiesiai, ta prasme, kad vaikas miega sedimoj padėty, tai atkrenta iškart. Labiausiai patiko Uno, ir lengvas, ir pilnai gulima padetis, tai manau, kad jo ir ieškosiu. Gal kas parduodat Kaune Uno geros būkles, reikia skubiai rašykit į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2012 04 30, 10:53)
Mus domina Pliko Switch Easy Drive- GERANIUM arba JAVA,taciau niekur ju nerandame  unsure.gif  Arba tiekimas tik po 4sav.,arba nera tos spalvytes is viso  verysad.gif Padetis is ties ne kokia,nes universalu vezimuka jau pardaveme pries savaite,o sportinuko vis nerandame.O cia tame puslapyje www.kainos.lt tik lyginamos kainos?Nes rodo PP.P.S.E.D. JAVA,bet nera pardavejo jokiu kontaktu. unsure.gif
Gal kuri zinote kur butu galima,savaites begyje, nusipirkti musu ieskoma vezimuka?  ax.gif

ebaby.lt nėra ?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2012 04 30, 13:06)
buvau apžiureti Kotrynoj Skate, didokas jis, sunkus, šiaip visai nieko, bet nėra gulimos padėties tiesiai, ta prasme, kad vaikas miega sedimoj padėty, tai atkrenta iškart. Labiausiai patiko Uno, ir lengvas, ir pilnai gulima padetis, tai manau, kad jo ir ieškosiu. Gal kas parduodat Kaune Uno geros būkles, reikia skubiai rašykit į až.  4u.gif

Pažiūrėkit skelbiu . lt, ten rodos vienas uno yra Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2012 04 29, 16:23)
Jai ne paslaptis,is kur pirkote? smile.gif

as pirkau is www.jusuvaikiu.lt
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 04 30, 14:14)
Pažiūrėkit skelbiu . lt, ten rodos vienas uno yra Kaune.

ačiū, tik vienas ir yra, gaila, kad tik toks pasirinkimas.

Dar pačiupinėjau Vela easy drive, tai nepatiko, toks mažiukas, siaurutis, nera pilnai gulimos padėties, pakojukas trumpas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 30 balandžio 2012 - 13:40
QUOTE(**Gin** @ 2012 04 30, 12:06)
buvau apžiureti Kotrynoj Skate, didokas jis, sunkus, šiaip visai nieko, bet nėra gulimos padėties tiesiai, ta prasme, kad vaikas miega sedimoj padėty, tai atkrenta iškart. Labiausiai patiko Uno, ir lengvas, ir pilnai gulima padetis, tai manau, kad jo ir ieškosiu. Gal kas parduodat Kaune Uno geros būkles, reikia skubiai rašykit į až.  4u.gif

na, nezinau, bet musiske niekad nemiegodavo sedimoj padety g.gif
jei uzmigdavo sededama, atlenkdavau pati lopsi iki gulimos padeties ir atleisdavau dirzus, kurie prilaiko plokscia padeti prie kojyciu, ir gaudavosi pilnai gulima (lopsys) ax.gif

bet aisku, rinkites kas Jums patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 04 30, 12:24)

Butu gerai,bet nesuprantu vokieciu kalbos ir neisivaizduoju ,kaip reiketu uzsakyti ir kiek kainuotu pristatymas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 04 30, 13:06)

Reikes butinai kita diena paskambinti ir pasitikslinti ar tikrai turi
\,nes siandiena nebespejau.
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 04 30, 14:11)
ebaby.lt nėra ?

Butent is cia ruosiausi uzsisakyti,taciau iskilo labai daug problemu su uzsakymu ir pardaveju susisiekimu.Jai tik mirksni suklysti uzsakant,preke rezervuoja,bet lieka neapmoketa.Tada turi laukti mazdaug para ,kol vel bus galima uzsakineti daikta,nes tik tuomet uzsidega,jog jis vel yra.Sitaip jau tesiasi man nuo praito treciadienio doh.gif Blogiausia,kad ir musu banko darbuotojos,teikia skirtinga informacija.Man ji buvo klaidinga ir teko vis rezervuoti daikta,bet niekaip neiseidavo padaryti pavedimo.O kvailiausia,kad parasytas kontaktinis telefonas,taciau niekas juo nesikalba lotuliukas.gif Rasiau anglu kalba kokius 7 laiskus,vis paprasydavau pagalbos kuo greiciau anuliuojant klaidinga uzsakyma,kad greiciau galeciau naujai apmoketi,taciau pagalba kas kart skambedavo sitaip:"Prasau padarykite nauja uzsakyma" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Realiai ir pati klaidu priveliau,tai labai ju kaltinti negaliu
Papildyta:
QUOTE(Angeliuke777 @ 2012 04 30, 14:19)
as pirkau is www.jusuvaikiu.lt

Na,o stai cia,nera musu spalvytes verysad.gif Laukti reiketu net 4 sav. doh.gif Mums tai jau per ilgai.

Beja,ACIU VISOMS UZ PAGALBA 4u.gif
Atsakyti
va dar:
http://www.bimbomark...gata-P19966.htm

tik spalva ne jūsų
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2012 04 30, 18:53)

aš dar siūlyčiau pasiskambinti jusuvaikui.lt,ir konkrečiai pasiteirauti,per kiek laiko pristatytų, nes pvz man raudoną pristatė per nepilnas dvi savaites,nes kažkas buvo užsisakę o paskui persigalvojo dėl spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 04 30, 13:11)
ebaby.lt nėra ?

Su ta el. parduotuve geriau visai netureti jokiu reikalu... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 05 01, 09:01)
aš dar siūlyčiau pasiskambinti jusuvaikui.lt,ir konkrečiai pasiteirauti,per kiek laiko pristatytų, nes pvz man raudoną pristatė per nepilnas dvi savaites,nes kažkas buvo užsisakę o paskui persigalvojo dėl spalvos.

Einamiausios spalvos vezimeliai dazniausia buna isperkami greitai, uztat ir tenka laukti naujos siuntos tas 4 sav. Mes savo spalvytes irgi tiek laukem, nors pries tai sake, kad galbut bus kur kas anksciau, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 01, 10:48)
Su ta el. parduotuve geriau visai netureti jokiu reikalu...  schmoll.gif

nu nežinau, draugė pirko vežimą,viskas ok buvo.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 05 01, 10:51)
nu nežinau, draugė pirko vežimą,viskas ok buvo.

Vadinasi jai pasiseke...bet kuris dabar nori rizikuoti? g.gif As tai tikrai nenoreciau... biggrin.gif
Atsakyti