Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 14, 11:29)
Tai cia senesniu metu likuciai ir like, bet jie ne ka prasteni uz naujuosius juk.  mirksiukas.gif O sandeliuose jie neturi, jei reikia, uzsako ir atveza per tam tikra nustatyta laikotarpi. Ir kaina nemanau kad keistusi, nebent tik laabai nezymia nuolaidele duotu.  g.gif

Aha, nebent kokie likučiai būna g.gif drinks_cheers.gif radau,kad iš violetinių variantų sukompletuota nauja Switch Four turi Switch Four kaina ir nebloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 12 14, 14:11)
Aha, nebent kokie likučiai būna  g.gif  drinks_cheers.gif  radau,kad iš violetinių variantų sukompletuota nauja Switch Four turi Switch Four kaina ir nebloga  bigsmile.gif

Zinoma, sukomplektuoja. mirksiukas.gif Bet cia kaina nurodyta tik sportinuko +lopsio, autokedutes ir rankines kaina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 15, 21:23)
Zinoma, sukomplektuoja.  mirksiukas.gif  Bet cia kaina nurodyta tik sportinuko +lopsio, autokedutes ir rankines kaina.  ax.gif

O tai kas dar turi ieiti i komplekta? Kaip suprantu ten yra sedima dalis, vaziuokle, lopsys, autokedute, tase ir uzdangalas nuo lietaus ? Ar ne? kaip ir gana visko g.gif
Atsakyti
Tai ten be važiuoklės kaina?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2012 12 17, 13:13)
Tai ten be važiuoklės kaina?

nu ,kad ne man atrodo g.gif tikrai su vaziuokle turetu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 12 17, 13:30)
nu ,kad ne man atrodo  g.gif  tikrai su vaziuokle turetu buti  biggrin.gif

Nuorodos man neatidaro... schmoll.gif tai as susiradau pagal modeli ir spalva...jei kaina virs 2tukst., tai tada jau su viskuo, o jei virs tukst., tada tik sportinukas. biggrin.gif
Imeskite dar karta nuoroda.
Papildyta:

Jus apie si kalbejote? http://pege.lt/vaika...o-l16-p798.html Nes cia tik sportinukas ir nieko daugiau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 17, 15:00)
Nuorodos man neatidaro...  schmoll.gif  tai as susiradau pagal modeli ir spalva...jei kaina virs 2tukst., tai tada jau su viskuo, o jei virs tukst., tada tik sportinukas.  biggrin.gif
Imeskite dar karta nuoroda.
Papildyta:
Jus apie si kalbejote? http://pege.lt/vaika...o-l16-p798.html Nes cia tik sportinukas ir nieko daugiau...  schmoll.gif

ne ne, ten visas moduliaras tokios splavos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 12 18, 12:14)
ne ne, ten visas moduliaras tokios splavos buvo  smile.gif

Aa, na tada taip, jau viskas sukomplektuota ir kokia kaina yra, tokia... smile.gif
Atsakyti
O kokiose parduotuvese gyvai butu galima pamatyti peg perego vezimuku? kur benueinu viena jeigu turi pasistate daugiau neturi nreikia uzsakyti
Atsakyti
Kaune bent jau Kotryna turėjo.
Atsakyti
Sveikos, metinukui renkuosi tarp PP pliko switch compact ir PP pliko P3 compact
Kuo jie skiriasi? Aš radau vieną skirtumą kad pirmąjąme galimos dvi sedynes tvirtinimo pozicijos. Ar yra daugiau skirtumų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamukas@: 29 gruodžio 2012 - 09:38
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 12 29, 10:37)
Sveikos, metinukui renkuosi tarp PP pliko switch compact ir PP pliko P3 compact
Kuo jie skiriasi? Aš radau vieną skirtumą kad pirmąjąme galimos dvi sedynes tvirtinimo pozicijos. Ar yra daugiau skirtumų?

Taip, butent tik tuo ir skiriasi sie du vezimeliai. mirksiukas.gif Jei nereikia padeties "i mamyte", tai tas pats ka pirkti. Tiesa, PP Pliko trupuciuka lengvesnis del to, kad sedimoji dalis nesikilnoja.
Mes buvom isigyje PP Switch, nes ir man, ir mano dukrytei taip patogiau buvo. ax.gif
Atsakyti