Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 28, 20:06)
Tiesa, dar nesupratau kas su pirkiniu krepsiu.. Idejau tase, tai galima sakyt velkasi zeme, vyras ziurejo, sako turetu fiksuotis ten kazkas, o pas mus taip lyg kabo, tai vaziuosiu ryt i parduotuve ziuret, ar cia mums brokas, ar ju visu taip, nes na nesamone, tase mano lengvute buvo sad.gif

Merginos, patikrinkit, ar gerai užkabinti krepšiai, jei jie velkasi.
Easy drive tvirtinasi 5 vietose (kampuose ir priekyje). Mes pusmetį pravažinėjom su nukarusiu, jau beveik suplėšėm, prakeikėm, o nepastebėjau, kad yra tvirtinimo vieta priekyje. Ji padaryta kitaip, nei kampinės, tai aš jos net nemačiau. Šiandien ieškojau, gal kur surasiu suveržti varžtus, kad taip baisiai vežimas netarškėtų, ir netyčia aptikau lotuliukas.gif Užkabinau, krepšys gerokai pasikėlė ir įdėjus krepšį nebenukara thumbup.gif Aišku, lipant per bordiūrus, klius, bet ne taip stipriai kaip anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2012 10 31, 16:45)
Easy drive tvirtinasi 5 vietose (kampuose ir priekyje).

nu net nuėjau pažiūrėti bet pas mane tik kampuose tvirtinasi easio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 31, 19:13)
nu net nuėjau pažiūrėti bet pas mane tik kampuose tvirtinasi easio  g.gif

Turi ir priekyje, ten eina tokia kaip sutvirtinimo juosta priekyje ir joje tokia kaip po kilpa ir priekyje ant pakojuko tvirtinasi, jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 31, 20:13)
nu net nuėjau pažiūrėti bet pas mane tik kampuose tvirtinasi easio  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakiau, kad sunku rasti.
Bandau padėti: krepšio priekinės dalies viršus apsiūtas tokia kaip juosta. Tai ties pačiu centru toje juostoje iš priekinės pusės yra sklylė (kaip kelnėse būna gumai įverti). Ant pakojuko (plastmasinės dalies, kuri jungia ratus priekyje), ties ta šviesia plokštele yra toks juodas plastmasinis kaip kabliukas. Tai va ant jo per tą skylę reik užmauti krepšį. Velnias, surasti buvo sunku, paaiškinti dar sunkiau doh.gif
Atsakyti
Šiandien atkeliavo mums peg perego book'as. Super vezimelis, tikrai nesigailiu siuo pasirinkimu. O krepsys tai viskas normaliai, bandziau ideti daiktu, tai zeme nesivelka. Reiks rytoj lauke isbandyt...
Atsakyti
QUOTE(tomita28 @ 2012 11 02, 22:21)
Šiandien atkeliavo mums peg perego book'as. Super vezimelis, tikrai nesigailiu siuo pasirinkimu. O krepsys tai viskas normaliai, bandziau ideti daiktu, tai zeme nesivelka. Reiks rytoj lauke isbandyt...

Namie ir nesivilks smile.gif Bet pavaiksciokit mieste, ypac kur nelygu doh.gif Parasykit ispudzius, o as butinai paziuresiu aar viskas gerai pritvirtinta, gaila, kad masinoj dabar.

Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 11 03, 20:09)
Namie ir nesivilks smile.gif Bet pavaiksciokit mieste, ypac kur nelygu doh.gif  Parasykit ispudzius, o as butinai paziuresiu aar viskas gerai pritvirtinta, gaila, kad masinoj dabar.

O kaip su amortizacija, nera visai?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 11 03, 21:38)
O kaip su amortizacija, nera visai?

Lyg ir yra, na bet as ji lyginu su Emmaljungos pripuciamais dideliais ratais, paprasto sketuko nesu stumus.
Dabar paprasiau paskolinti is drauges Si sketuka, sake duos, bus labai idomu palyginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 11 04, 12:58)
Lyg ir yra, na bet as ji lyginu su Emmaljungos pripuciamais dideliais ratais, paprasto sketuko nesu stumus.
Dabar paprasiau paskolinti is drauges Si sketuka, sake duos, bus labai idomu palyginti blush2.gif

Na, bus idomu isgirsti Jusu palyginima... ax.gif
Nors as nesu stumdziusi Book, bet mano manymu, pats vaziavimas turetu buti daug kokybiskesnis, nei kad su PP Switch, Drive, Si vezimeliais. Visgi ratai nemazi, priekiniai po viena ir dar sukinejasi...Nu idomu butu paciai ismeginti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2012 10 31, 16:45)
Easy drive tvirtinasi 5 vietose (kampuose ir priekyje). Mes pusmetį pravažinėjom su nukarusiu, jau beveik suplėšėm, prakeikėm, o nepastebėjau, kad yra tvirtinimo vieta priekyje. Ji padaryta kitaip, nei kampinės, tai aš jos net nemačiau. Šiandien ieškojau, gal kur surasiu suveržti varžtus, kad taip baisiai vežimas netarškėtų, ir netyčia aptikau lotuliukas.gif Užkabinau, krepšys gerokai pasikėlė ir įdėjus krepšį nebenukara thumbup.gif  Aišku, lipant per bordiūrus, klius, bet ne taip stipriai kaip anksčiau.

Labi labai aciu uz patarima 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau pritvirtinom, viskas norma dabar thumbup.gif Bet kodel man to nepasake parduotuveje, juk as net nuvaziavus del sios problemos buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 11 04, 20:08)
Labi labai aciu uz patarima 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Jau pritvirtinom, viskas norma dabar thumbup.gif Bet kodel man to nepasake parduotuveje, juk as net nuvaziavus del sios problemos buvau doh.gif

Nepasake, nes jie patys ten nieko nezino. biggrin.gif Kartais pacios mamos daug daugiau ismano, nei parduotuveje "ismanantieji" pardavejai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 11 03, 19:09)
Namie ir nesivilks smile.gif Bet pavaiksciokit mieste, ypac kur nelygu doh.gif  Parasykit ispudzius, o as butinai paziuresiu aar viskas gerai pritvirtinta, gaila, kad masinoj dabar.

Pas mus keliai labai blogi, duobes, neasaltuota. Tai krepsys normaliai, nesivilko, bet aisku daiktu daug nebuvau idejus. O kas liecia amortizacija, tai visai normaliai lyginant su paprastais sketukais. Dar labai patiko, kad tai lengvas ir labai erdvus vezimas, mano didzioji mergaite, kuriai 2,5 metu, laisvai telpa i si vezima, o vaiksciojant lauke uzmigo ir puikiai pamiegojo, pilnai istiestom kojytem.
Atsakyti