Nezinau, kaip kitiems vezimeliams, bet mes su saviskiu beveik metus laiko isvazinejom, is praduotuves parsitemdavau pilna krepsi pirkiniu ir nesivilko jis man zeme, ir anei vieno isdilimo nebuvo.
Buvau nuvaziavusi i parduotuve, paziurejau kitame tam paciam Book modelyje ta krepsi ir ta pati beda Rodziau pardavejai, sakau gal fiksuojasi cia kazkas, ji patikino, kad ne ir sutiko su manim, kad beda yra. Na bet kaip cia suprast? Cia modelio beda? Bet nesamone kazkokia, kad cia nepagalvota taip
As nemanau, kad jie priimtu del sios priezasties veima atgal, jei cia toks modelis, o ne brokas?!
As nemanau, kad jie priimtu del sios priezasties veima atgal, jei cia toks modelis, o ne brokas?!
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 29, 16:33)
Buvau nuvaziavusi i parduotuve, paziurejau kitame tam paciam Book modelyje ta krepsi ir ta pati beda Rodziau pardavejai, sakau gal fiksuojasi cia kazkas, ji patikino, kad ne ir sutiko su manim, kad beda yra. Na bet kaip cia suprast? Cia modelio beda? Bet nesamone kazkokia, kad cia nepagalvota taip
tai gal gamintojai galėtų pakeisti pirkinių krepšį tiesiog.
QUOTE(srauni_upe @ 2012 10 29, 18:36)
tai gal gamintojai galėtų pakeisti pirkinių krepšį tiesiog.
Bet ar tai imanoma? Nuvaziuosiu i parduotuve ir sakysiu darykit ka norit, arba priimkit atgal, arba keiskit man krepsi? Bet cia kaip ir mano kalte, kad neapsiziurejau pirkdama? Kvaila situacija
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 29, 20:13)
Bet ar tai imanoma? Nuvaziuosiu i parduotuve ir sakysiu darykit ka norit, arba priimkit atgal, arba keiskit man krepsi? Bet cia kaip ir mano kalte, kad neapsiziurejau pirkdama? Kvaila situacija
tai gal galet visgi pardavejas uzklausti gamintojo del tokios situacijos? jei gamintojas niekuo padeti negales, tai bus,kaip bus
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 29, 19:13)
Hm juk kad ir didelėj parduotuvj turi būt koks skyrius už garantiją atsakingas... su mažom parduotuvėm lengviau man pegė yra ir plastmasiuką, ir kalpoką siuntus
Abejoju, kad keistu krepsi. SItam modeliui yra toks vienas krepsys ir nera i ka keisti. Jei jau turetu atnaujinta - su isspresta bedam, tada kitas reikalas. Dabar galima nebent paciai pasiziureti nuo kokio modelio kito tiktu, arba patobulinti paciai krepsio sonus patrumopinant arba i dugna idedant koki nors sutvirtinima - faneros, plastmases polokste, isilginius strypelius, kurie neleistu nukarti krepsiui ir paskirstytu spaudima po visa dugna.
Del tokios bedeles nenusiminkit ir nenurasykit viso vezimo Tai pataisoma.
Del tokios bedeles nenusiminkit ir nenurasykit viso vezimo Tai pataisoma.
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 29, 20:13)
Tikrai ne Jusu kalte , kartais taip nutinka, kai iseina naujas modelis, pasitaiko kokiu neatitikimu, bet juos greitai patobulina ir viskas buna gerai, manau tikrai pardavejas Jums uzsakys gera krepsiuka, del to vezimo keist nereikia Taip pat galima bandyt prisitaikyti kito modelio krepsiuka, bet jau cia sunkiai tiks nes skiriasi ir plociai ir t.t
feja, o kiek, jei ne paslaptis, toks vezimukas Jums atsejo?
O jus su zieminiais rubais ir dar vokeliu i SI tilpsite per pecius? maniskis netilpo Patogu vasaros sezonui buvo. Ziemai siauras ir nepravazus.
O siaip tinka bet koks vokas. As Jane nest plus puikiai ikomponuodavau.
O siaip tinka bet koks vokas. As Jane nest plus puikiai ikomponuodavau.