Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 22, 19:03)
Reiskia issirinkau tvirtinama abiejomis kryptimis, nes tas modelis, kuris viena kryptimi, neturi koju uzkloto smile.gif Pagal tai skiriu hihihi.gif

Na labai idomu kaip su juo pravaziuosiu ziema smile.gif Siaip geras modeliukas sitas, deja ju ner LT, aisku galima siustis.. Ir kaina mazesne ir svoris 8kg
http://www.amazon.co...s...0238&sr=1-1

Yra ir su uzklotu nekeiciama sedynes padetimi, tik kaina didesne. mirksiukas.gif http://www.pege.lt/v...-l391-p593.html
Atsakyti
Pasirodo modeliukas, kur sedima dalis keiciasi nuo saves ir i save pasirodys tik veliau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 24, 17:08)
Pasirodo modeliukas, kur sedima dalis keiciasi nuo saves ir i save pasirodys tik veliau sad.gif

Parduotuvese galbut, o el. parduotuvese jau yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

gal yra jau daugiau ir ilgiau vazinejanciu su peg perego pliko switch easy drive? Mane labiausiai domina rankenos tvirtumas, man atrodo, kad keliant per koki rimtesni bordiura ims ir nulus blush2.gif
Dar kazkur skaiciau, kad ji sunkiai uzsifiksuoja, ar istikruju? ax.gif

su pirmaja turejom vezima su panasia rankena tai ji nuluzo, tik aisku ne sios firmos, tai labai bijau, kad situacija nepasikartotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(s.fortune.s @ 2012 10 25, 08:31)
Sveikos mamytes  4u.gif

gal yra jau daugiau ir ilgiau vazinejanciu su peg perego pliko switch easy drive? Mane labiausiai domina rankenos tvirtumas, man atrodo, kad keliant per koki rimtesni bordiura ims ir nulus  blush2.gif
Dar kazkur skaiciau, kad ji sunkiai uzsifiksuoja, ar istikruju?  ax.gif

su pirmaja turejom vezima su panasia rankena tai ji nuluzo, tik aisku ne sios firmos, tai labai bijau, kad situacija nepasikartotu  blush2.gif

mes nuo ankstyvo paasario turim vežimą tai ta rankena dar nenulūžo lotuliukas.gif na taip ji labai nestabili ir tai manau vienintelis šio modelio minusas. Sunkokai fiksuojasi. tokia klibanti. bet kiti pliusai atstoja šį minusą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 10 25, 10:57)
mes nuo ankstyvo paasario turim vežimą tai ta rankena dar nenulūžo  lotuliukas.gif  na taip ji labai nestabili ir tai manau vienintelis šio modelio minusas. Sunkokai fiksuojasi. tokia klibanti. bet kiti pliusai atstoja šį minusą  biggrin.gif

Ne vienintelis, dar ir ratukai, kurie isklysta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums per pusmetį dar nenulūžo biggrin.gif Bet priprasti prie to klibėjimo reikėjo doh.gif Ir visą laiką atrodydavo, kad keliant per bordiūrą triokštels. Dabar jau įpratom ir nekreipiam dėmesio.
Dėl fiksacijos tai jokių problemų nebuvo. Rankena fiksuojasi lengvai ir paprastai. Tik irgi reikėjo priprasti prie to slankiojančio mechanizmo - vis prignybdavau rankos odą doh.gif
Labiau erzina tai, kad tas vežimas baisus barškalas - net sąlyginai lygiu keliu važiuojant bilda, barška, o jei žvyrkeliukas ar nelygios plytelės - tai iš viso košmaras. Aišku, Akropolyje riedam tyliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritar: 25 spalio 2012 - 12:07
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 25, 10:15)
Ne vienintelis, dar ir ratukai, kurie isklysta.  mirksiukas.gif

mūsų dar neišklišo schmoll.gif

QUOTE(Juritar @ 2012 10 25, 12:05)

Labiau erzina tai, kad tas vežimas baisus barškalas - net sąlyginai lygiu keliu važiuojant bilda, barška, o jei žvyrkeliukas ar nelygios plytelės - tai iš viso košmaras. Aišku, Akropolyje riedam tyliai lotuliukas.gif

va dėl šito tai nesutinku schmoll.gif gal jūsų aikas lengvutis kad vežimas tarška biggrin.gif mano kai meškiukas - tai tikrai ažiuojant netarška.
Atsakyti
Mūsų coliukė tikrai labai lengva - 1 m. 3 mėn. sveriam tik 10 kg, bet kad negelbėja ir prikrautas daržovėm krepšys schmoll.gif Bildam, tratam... doh.gif
Kai tik nusipirkau šitą po lopšinio vežimo guminiais pripučiamais ratais, tai iš viso galvojau, kad išprotėsiu ir teks parduoti, bet paskui pripratau ir dabar kai viena važinėju, tai beveik nebegirdžiu to barškėjimo. Nu bet kai į kompaniją prisijungia kaimynės, tai mes tokį keliam triukšmą su savo vežimu, kad net gėda doh.gif doh.gif doh.gif Visų rieda tyliai, o mes trrr, tratata, trrr, tratata...
Kaimynė turi Peg peregą su dvigubais ratukais, tai jų vežimo negirdėti, kaip tyliai rieda. Bet ten rankena - "ragai" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juritar: 25 spalio 2012 - 13:58
QUOTE(Juritar @ 2012 10 25, 14:57)
Mūsų coliukė tikrai labai lengva - 1 m. 3 mėn. sveriam tik 10 kg, bet kad negelbėja ir prikrautas daržovėm krepšys schmoll.gif  Bildam, tratam... doh.gif
Kai tik nusipirkau šitą po lopšinio vežimo guminiais pripučiamais ratais, tai iš viso galvojau, kad išprotėsiu ir teks parduoti, bet paskui pripratau ir dabar kai viena važinėju, tai beveik nebegirdžiu to barškėjimo. Nu bet kai į kompaniją prisijungia kaimynės, tai mes tokį keliam triukšmą su savo vežimu, kad net gėda doh.gif  doh.gif  doh.gif  Visų rieda tyliai, o mes trrr, tratata, trrr, tratata...
Kaimynė turi Peg peregą su dvigubais ratukais, tai jų vežimo negirdėti, kaip tyliai rieda. Bet ten rankena - "ragai" verysad.gif

Na, kas del svoriuko, tai manyciau normalaus svorio mergyte. mirksiukas.gif Mes beveik 1.5men. sveriam 11kg. ax.gif
Patys turejom PP Switch, bet kad nebuvo tokio to bildejimo. ax.gif Irgi buvom pereje is klasikinio vezimo, bet kazkaip greit apsipratau. ax.gif
Atsakyti
Oi visai pasiklydau doh.gif o su tais "ragais" ar labai jau nepatogu? g.gif dar man reikia atsizvelti i tai, kad didzioji nores mazaja vezineti.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2012 10 25, 13:57)
Visų rieda tyliai, o mes trrr, tratata, trrr, tratata...

na nežinau..tai gal pas jus kur nepriveržta g.gif na tikrai jokio bildesio nėra schmoll.gif

QUOTE(s.fortune.s @ 2012 10 25, 14:08)
Oi visai pasiklydau  doh.gif o su tais "ragais" ar labai jau nepatogu? g.gif dar man reikia atsizvelti i tai, kad didzioji nores mazaja vezineti.

man tai nepatogu o jums gal bus patogu lotuliukas.gif paprašykit kad kas duotų pasitreniruoti tada žinosit biggrin.gif
Atsakyti