Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(***Fėja*** @ 2012 10 03, 21:51)
Aciu, dabar reikia apsisprest ko man reikia smile.gif As galvojau apie Si modeliuka, bet kazkaip nevilioja tie ragiukai.. Nei telefonu pasnekesi, nei ateityje su 2 vaikais patogiai bus..

Niekada nebus taip, kad i viena vezima "sudeti" visi pliusai. mirksiukas.gif Jei istisine rankena, kaip Peregams, tada ratai klis, jei ratai dvigubi, tada su ragiukais, o tarpinio varianto kaip ir nera. ax.gif
Man tai iki siok nesuprantama, kodel mamos tu "ragiuku" baidosi. doh.gif Jei kokybiskas vezimas, gerai rieda, tai uzfiksavus ratukus, kuo puikiausiai pastumsi ir "raguoti". Va, dabar vel isigijom nauja "raguotuka" PP Mini, nu tai ten nera ka stumti, vezimelis be galo lengvas ir manevringas, tai tie ragiukai visiskai netrukdo, nei telefonu kalbeti, nei kita vaika uz rankytes vesti. mirksiukas.gif
Atsakyti
2013 metu kolekcija jau isejus Peg perego. Kataloga galite pavartyti Katalogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 10 11, 15:06)
2013 metu kolekcija jau isejus Peg perego. Kataloga galite pavartyti Katalogas  4u.gif

Agam, as jau vartinejau... ax.gif Nu laabaii grazi kolekcija, grazios spalvos. wub.gif
Mane ypac zavi Book modeliukas ir ypac ta zalia spalvyte... nu pasaka man ji. wub.gif Idomu, kaip vaziuokle, ar patogesne, nei Easy Drive. g.gif
Uztat ir Mini Pliko pirkau zalia, negaliu atsispirti siai spalvai, ypac, kai ji tokia sodri, svari... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 11, 17:44)
Agam, as jau vartinejau...  ax.gif  Nu laabaii grazi kolekcija, grazios spalvos.  wub.gif
Mane ypac zavi Book modeliukas ir ypac ta zalia spalvyte... nu pasaka man ji.  wub.gif  Idomu, kaip vaziuokle, ar patogesne, nei Easy Drive.  g.gif
Uztat ir Mini Pliko pirkau zalia, negaliu atsispirti siai spalvai, ypac, kai ji tokia sodri, svari...  ax.gif

Mane labiausiai suzavejo,kad pagaliau niekam nekils klausimu ar pvz to modelio lopsiukas, tiks ano modelio vaziuoklei. Nes gamintojas gamins visiems vienodus tvirtinimus, todel susikomplektuoti kelionine sistema galima bus ir ivariu variantu bigsmile.gif Ir vaziuokliu pasirinkimas didesnis. Kam nepatinka ragiukai, tai istisa rankena vaziuokle rinktis gali. Kiek girdejau, tai vaziuokles su istaisytais trukumais g.gif O kaip ten realybeje, tai sunku pasakyti ax.gif Ir Pliko Mini bus galima atskirai buomeli isigyti bigsmile.gif Tik prie senesniu Pliko Mini modeliu ji norint pritvirtinti, reikia reme pora skiluciu isgrezti, bet argi musu lietuviams cia beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 10 12, 21:51)
Mane labiausiai suzavejo,kad pagaliau niekam nekils klausimu ar pvz to modelio lopsiukas, tiks ano modelio vaziuoklei. Nes gamintojas gamins visiems vienodus tvirtinimus, todel susikomplektuoti kelionine sistema galima bus ir ivariu variantu  bigsmile.gif  Ir vaziuokliu pasirinkimas didesnis. Kam nepatinka ragiukai, tai istisa rankena vaziuokle rinktis gali. Kiek girdejau, tai vaziuokles su istaisytais trukumais  g.gif  O kaip ten realybeje, tai sunku pasakyti  ax.gif Ir Pliko Mini bus galima atskirai buomeli isigyti  bigsmile.gif  Tik prie senesniu Pliko Mini modeliu ji norint pritvirtinti, reikia reme pora skiluciu isgrezti, bet argi musu lietuviams cia beda  biggrin.gif

O kazin kaip su Culla ir Youg lopsiais, jie ko gero prie klasikines vaziuokles irgi tesitvirtins, kad ir naujieji? g.gif Nors gal prie Book vaziuokles, ne labai kaip ir atrodytu tie didieji lopsiai...nu idomu toks variantas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 14, 13:28)
O kazin kaip su Culla ir Youg lopsiais, jie ko gero prie klasikines vaziuokles irgi tesitvirtins, kad ir naujieji?  g.gif Nors gal prie Book vaziuokles, ne labai kaip ir atrodytu tie didieji lopsiai...nu idomu toks variantas...  g.gif

na idomus klausimas, reiks informacijos pasieskoti idomumo vardan, galesiu ka suzinosiu pasidalinti ir cia rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 10 14, 19:34)
na idomus klausimas, reiks informacijos pasieskoti idomumo vardan, galesiu ka suzinosiu pasidalinti ir cia rytoj  ax.gif

Man paciai labai idomu butu suzinot, kaip ten yra, jei ka suzinosite, brukstelkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 14, 20:28)
Man paciai labai idomu butu suzinot, kaip ten yra, jei ka suzinosite, brukstelkite.  4u.gif

tinka ir Young ir Cula lopsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 10 15, 08:32)
tinka ir Young ir Cula lopsiai  4u.gif

Vau, kaip fainai ir idomiai... bigsmile.gif Tai ir Book sportine dalis vadinasi turetu tikti ant Clasico vaziuokles... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 15, 09:10)
Vau, kaip fainai ir idomiai...  bigsmile.gif  Tai ir Book sportine dalis vadinasi turetu tikti ant Clasico vaziuokles...  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ziurineju sportinius vezimelius. g.gif Gal kuri gali pasdalinti mintim apie Peg perego Uno? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Nusižiūrėjau toki "SKATE", tik niekap nesuprantu nuo kelintų metų tie atskiri lopšiai eina. doh.gif Buvau vieną pagal skelbimą realiai pažiųrėt, nes Šiauliuose kažkaip jų parduotuvėse nerandu. Tai ten 2 dalių buvo (lopšys ir sportinis viename ir kėdutė), klausiau gal ant važiuoklės dedaso "NAVETA XL" , bet sako ir to lopšio žiemai užtenka.
http://www.vaikutis....ate-system.html
Lelius vasario pradžioj gims, tai realiai man vežimo gal tik nuo kovo mėn reikės. Norisi to kieto normalaus lopšio tik kad ir pardavėjai nežino ar koks tinka. doh.gif Net ir iš kitų firmų. Gal kas darėt tokį eksperimenta su "SKATE" važiuokle ir kokiu lopšiu? Radot kokį tinkamą uždėt? Padėkit. unsure.gif Nes daugiau kandidatų neturiu, nebent MUTSY, bet ir tų realiai pažiūrėt negaunu. Pirmai su vežimais daug vargo buvo, tai daba visai pasimetus. verysad.gif

http://www.pege.lt/v...-l124-p166.html

Kėdutę tai vat tokią nusipirkau jau, atrodo thumbup.gif tik kai panaudosim realiai, bus matyt ar tikrai nenusivilsiu. Nu ir pirmą kart Isofix pada bandysiu, gal bus gerai. rolleyes.gif

http://www.pege.lt/v...-l395-p158.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieska 02: 15 spalio 2012 - 10:35