Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(paryziete @ 2012 10 03, 12:59)
Mergaitės gal kuri naudojot Peg perego skate, kur su tvirtu lopšeliu, o ne universalą, nes man rodos, kad jie dviejų rūšių yra, ar patenkintos ir apskritai kokie atsiliepimai ? Mane domina būtent su kietu lopšiu  4u.gif

Peg Perego Skate yra tik vienas modelis. mirksiukas.gif Pats lopsiukas persidaro i sportine dali. Mano manymu tai prastas pasirinkimas. ax.gif Kol dar lopsiuke leliukas guli, pamanoma, bet kai sportineja, jau nea... schmoll.gif Be to, lopsiukas gana siauras ir nera gilus. Ir siaip vezimelis gana kietas. Bet cia ko gero kaip kam patinka. As tokios sumos uz si vezimeli tikrai nemokeciau. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes,

o gal kuri susiduret su tokia problema. mes nusipirkom deveta per perego pliko pramette sketuka,ir niekaip nesuprantam kaip ten su dirzais. vieni dirzai uzsisega vaikuciui per kojytes, o kiti dirzai yra, bet niekaip nesuprantam kaip juos uzsegti, nes, logiskai mastant jie turetu segtis vaikuciui per pecius, bet vezimelio nugarelej jokiu plysiu nera ir dirzai kabo vezimelio isoreje. tai va ir suprask, ar cia koks brokuotas vezimelis,ar cia mes kazko nesuprantam g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingamin @ 2012 10 03, 14:38)
sveikos, mamytes,

o gal kuri susiduret su tokia problema. mes nusipirkom deveta per perego pliko pramette sketuka,ir niekaip nesuprantam kaip ten su dirzais. vieni dirzai uzsisega vaikuciui per kojytes, o kiti dirzai yra, bet niekaip nesuprantam kaip juos uzsegti, nes, logiskai mastant jie turetu segtis vaikuciui per pecius, bet vezimelio nugarelej jokiu plysiu nera ir dirzai kabo vezimelio isoreje. tai va ir suprask, ar cia koks brokuotas vezimelis,ar cia mes kazko nesuprantam  g.gif

Kaip suprasti "isoreje"??
Vienas dirzas eina per klyniuka, po to eina per juosmeni ir tada per pecius...

PP dirzai nera suslepti, jie visi matosi isoreje, tik reikia teisingai sudelioti ir uzsegti. Mano manymu ten viskas laabai paprasta... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 spalio 2012 - 15:19
Aš Skate pasižiūrėjau Vaikutyje, tai nieko nebesuprantu, buvo lopšys (jo ilgį išmatavau -73-74 cm.), o dar parodė atskirą sėdimąją dalį, kuri įeina į šo modelio komplektaciją ir tvirtinasi ant važiuoklės. Čia skelbimuose matau visai kitokį siaurą ir negilų lopšį, o ten normalus, kuris nusiima ir tada dedasi sėdimoji dalis. Tik pasakė, kad į komplektaciją neįeina kėdutė. O kas apsprendžia kietumą?
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 10 03, 16:22)
Aš Skate pasižiūrėjau Vaikutyje, tai nieko nebesuprantu, buvo lopšys (jo ilgį išmatavau -73-74 cm.), o dar parodė atskirą sėdimąją dalį, kuri įeina į šo modelio komplektaciją ir  tvirtinasi ant važiuoklės. Čia skelbimuose matau visai kitokį siaurą  ir negilų lopšį, o ten normalus, kuris nusiima ir tada dedasi sėdimoji dalis. Tik pasakė, kad į komplektaciją neįeina kėdutė. O kas apsprendžia kietumą?

http://global.pegper...12/Skate System va toks lopšiukas.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2012 10 03, 12:59)
Mergaitės gal kuri naudojot Peg perego skate, kur su tvirtu lopšeliu, o ne universalą, nes man rodos, kad jie dviejų rūšių yra, ar patenkintos ir apskritai kokie atsiliepimai ? Mane domina būtent su kietu lopšiu  4u.gif

Universalas senesnis modelis, o naujesnis su atskiru smile.gif Bet man regis jis n4r tvirtas kiek 2iupin4jau. Ir lyg pamenu lengvesnis nei tie tvirti.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 03, 15:18)
Kaip suprasti "isoreje"??
Vienas dirzas eina per klyniuka, po to eina per juosmeni ir tada per pecius...

PP dirzai nera suslepti, jie visi matosi isoreje, tik reikia teisingai sudelioti ir uzsegti. Mano manymu ten viskas laabai paprasta...  ax.gif

o pas mus nera pro kur prakisti tuos dirzus, kurie skirti peciams. visi dirzai yra po vezimeliu, kojyciu dirzams yra angos, o peciu dirzams tokiu angu nera.
internete atsakymo nesuradom, todel ir kreipiames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingamin @ 2012 10 03, 16:43)
o pas mus nera pro kur prakisti tuos dirzus, kurie skirti peciams. visi dirzai yra po vezimeliu, kojyciu dirzams yra angos, o peciu dirzams tokiu angu nera.
internete atsakymo nesuradom, todel ir kreipiames smile.gif

Nufotografuokite, jei imanoma, vezimelio nugarele su dirzais, bus aiskiau, galesim tada kazka daugiau paaiskinti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paryziete @ 2012 10 03, 15:22)
Aš Skate pasižiūrėjau Vaikutyje, tai nieko nebesuprantu, buvo lopšys (jo ilgį išmatavau -73-74 cm.), o dar parodė atskirą sėdimąją dalį, kuri įeina į šo modelio komplektaciją ir  tvirtinasi ant važiuoklės. Čia skelbimuose matau visai kitokį siaurą  ir negilų lopšį, o ten normalus, kuris nusiima ir tada dedasi sėdimoji dalis. Tik pasakė, kad į komplektaciją neįeina kėdutė. O kas apsprendžia kietumą?

Kiek zinau, kiek teko pirkti kokiu vezimeliu, nei i viena komplektacija (bent jau is tu geros kokybes ir brangiu vezimeliu) neieina auto kedute. mirksiukas.gif
O kietuma apsprendzia ratai, t.y. pripuciami, ar ne...mazi, ar dideli ir amortizatoriai. Butent siu vezimeliu amortizacija kieta, jie nesisupa, nesilinguoja, priekiniai ratukai mazi ir kt., tai lemia vezimelio kietuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 spalio 2012 - 17:53

mielai tai padaryciau, bet nelabai moku nuotraukas ikelt

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 03, 17:59)
Nufotografuokite, jei imanoma, vezimelio nugarele su dirzais, bus aiskiau, galesim tada kazka daugiau paaiskinti.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kiek zinau, kiek teko pirkti kokiu vezimeliu, nei i viena komplektacija (bent jau is tu geros kokybes ir brangiu vezimeliu) neieina auto kedute.  mirksiukas.gif
O kietuma apsprendzia ratai, t.y. pripuciami, ar ne...mazi, ar dideli ir amortizatoriai. Butent siu vezimeliu amortizacija kieta, jie nesisupa, nesilinguoja, priekiniai ratukai mazi ir kt., tai lemia vezimelio kietuma.

Atsakyti
[quote=Tekantisaule,2012 10 03, 17:59]
Nufotografuokite, jei imanoma, vezimelio nugarele su dirzais, bus aiskiau, galesim tada kazka daugiau paaiskinti. mirksiukas.gif
bandau smile.gif
Papildyta:user posted image
user posted image
user posted image

nugareleje skyliu dirzams prakisti nera...
Atsakyti
[quote=ingamin,2012 10 03, 19:05]
[quote=Tekantisaule,2012 10 03, 17:59]
bandau smile.gif
Papildyta:user posted image
user posted image
user posted image

nugareleje skyliu dirzams prakisti nera...
[/quote]

Nesimato nuotraukyciu...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 09 30, 17:29)
viengubi lengviau vairuojasi, o dvigubi galiniai neklyšta į šalis

Aciu, dabar reikia apsisprest ko man reikia smile.gif As galvojau apie Si modeliuka, bet kazkaip nevilioja tie ragiukai.. Nei telefonu pasnekesi, nei ateityje su 2 vaikais patogiai bus..
Atsakyti