Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego vežimėliai

QUOTE(Rykliuke @ 2012 05 17, 08:45)
Na,o mes jau kelinta diena,pagaliau,sulaukeme savo Easy Drive grazuoliuko.Kol kas,esu labai patenkinta  bigsmile.gif .Rimtas vezimas ir manes niekas negasdina:nei ratukai,nei rankena  bigsmile.gif .Viskas atrodo supper! Minkstas,patogus,kokybiskas.Dziaugiuosi ir del spalvos-JAVA,o pries tai masciau apie GERANIUM.Man patiko GERANIUM foto,bet abejojau ar realiai nebus sviesesne.Dabar mamyte jau patvirtino mano nuogastavimus.Beja,siuntemes is Vokietijos ir gavome net 2m.garantija,kai tuo tarpu,pas mus lyg duoda 1m. ax.gif
Dar labai noreciau apsaugos nuo odu bei rankines.Gal kas zinote kur gauti pigiau?

Sveikinu su nauju pirkiniu! drinks_cheers.gif
Na, o del rankines... kad pas mus ne labai kur pigiau rasi, visu kaina apie 200lt. Pati pirkau uz 219lt.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 17, 09:07)
o aš džiaugiuos kad gerą psl. užrodžiau, nes na jaudinaus kaip ten jum atsius.

Tekantisaule, beje tame kinderwagen.com yra pp skėčių ir kt aksesuarų. Pvz.vokelių ir pan.
Gaila ankščiau nebuvau aptiku

O kaip ten tas visas pirkimas, ar ne brangiau gaunasi? Cia per tarpininkus?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 17, 09:37)
Sveikinu su nauju pirkiniu!  drinks_cheers.gif
Na, o del rankines... kad pas mus ne labai kur pigiau rasi, visu kaina apie 200lt. Pati pirkau uz 219lt.
Papildyta:

ne tiesiogiai manau is kreditines
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 17, 09:43)
ne tiesiogiai manau is kreditines

Bet kad paskaiciavau, jog ne pigiau gaunasi... g.gif Tarkim man reikia sketuko nuo saules, tai pas mus jis kainuoja 100lt., o ten beveik 40 euru + dar siuntimas, tai netgi daug daugiau gaunasi jau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 17, 11:19)
Bet kad paskaiciavau, jog ne pigiau gaunasi...  g.gif  Tarkim man reikia sketuko nuo saules, tai pas mus jis kainuoja 100lt., o ten beveik 40 euru + dar siuntimas, tai netgi daug daugiau gaunasi jau.  g.gif

kainų neskaičiavau, tiesiog ten daugkas sandėly yra, ko pas mus tenka mėnesius laukti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 17, 12:07)
kainų neskaičiavau, tiesiog ten daugkas sandėly yra, ko pas mus tenka mėnesius laukti... smile.gif

Na, tas tai taip... vien skecio cia, turesiu laukti 7 savaites... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 17, 12:21)
Na, tas tai taip... vien skecio cia, turesiu laukti 7 savaites...  lotuliukas.gif

koks magiškas skaičius, žiūrėk ir ruduo ateis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 05 17, 12:39)
koks magiškas skaičius, žiūrėk ir ruduo ateis smile.gif))

Tai vat...nesuprantu, kame reikalas, kad toks ilgas pristatymo laikas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 05 17, 10:37)

Viskas vyksta tiesiogiai is kreditines korteles ir atsiuncia pastu.Man viska pristate kurjeris iki duru thumbup.gif
Jo,jai ziureti su siuntimu,tai gaunasi kai kas brangiau.Dabar gailiuosi,kad nesumasciau kartu prie siuntinio prisijungti kitko ko reikejo.

Aciu uz sveikinimus ir Srauni upe aciu uz pagalba ieskant nuorodos 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif

gal padėsit man ax.gif 4u.gif užauginau du vaikus, buvau išsinagrinėjus vežimėlių privalumus, bet dabar panirau į Peg Perego ir žiauriai pasiklydau biggrin.gif pagooglinus bandžiau surast skirtumus, tik radau kad yra svorio skirtumai tarp važiuoklių ir vienas skirtumas - gali keistis sedimosios dalies padėtis (jei gerai supratau swich modeliuose g.gif )
Mane labiausiai domina variantai 3 in 1 ir būtent su dviem rankenom biggrin.gif Ofiacialiam puslapy 2012 metų modeliai su dviem rankenom Pliko Swich Compact Modular, Pliko Swich Compact on track Modular ir Pliko P3 Compact Modular smile.gif Radau kad svoris skiriasi, berods On track sunkiausias, bet vis tiek iki galo nesuseku kuo jie skiriasi, gal pabelbėsit blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Galiu atsiusti foto.
Parduodamas naudotas vežimėlis Peg Perego Pliko Switch.
Mes naudojom nuo 1metų.
Itin patogus,nes susiskleidžia kaip skėtukas.
Telpa į bet kurią automobilio bagažinę.
Praktiškas, lengvas. Fiksuojasi į abi puses.
Galima naudoti nuo gimimo, nes yra pilnai gulima padėtis.
Stogas nuo saulės ir vėjo.
Saugos diržai.
Apsauga nuo lietaus, vejo.
Impregnuotas kojų dangalas.
Didelis krepšas mamos daiktams susidėti.

Kaina 300lt
864898855
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikse: 19 gegužės 2012 - 15:18
Taip dziaugiuosi pardavusi savo PP switch, kad net saldu lotuliukas.gif Na taaaaaip mane tas vezimas siutino del savo ragu ir svorio, kad rrrrrrr. Dabar reikia kito, kazkaip mastau imti PP Aria.

Ar turit kokiu atsilepimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2012 05 25, 19:08)
Taip dziaugiuosi pardavusi savo PP switch, kad net saldu  lotuliukas.gif  Na taaaaaip mane tas vezimas siutino del savo ragu ir svorio, kad rrrrrrr. Dabar reikia kito, kazkaip mastau imti PP Aria.

Ar turit kokiu atsilepimu  g.gif

Vat Aria, niekada gyvenime nepirkciau... doh.gif lotuliukas.gif Kazkoks "ciudas" ne vezimas. biggrin.gif Mazas, siaurutis, ziema neisivaizduoju kaip i ji italpinti vaika su kombiu...tai kam toks vezimas. g.gif
Jei jau mastant kazka is PP vezimu, tai jau daug geriau butu PP Mini Pliko. Va si tai ir pati pirkciau. thumbup.gif Ir svoris mazesnis nei Aria vezimo. Mini tik 5.7kg, o Aria 6.5kg. Tik tas, kad Jums "ragai" trukdo, na o man jie visiskai ne kliutis. schmoll.gif
Atsakyti