Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano bokalas 2 kg Varškinis gaivumėlis su persikais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 21, 15:11)
Mano bokalas 2 kg Varškinis gaivumėlis su persikais

grazus,tik kitam kartui patarciau bokalo krastus virsuje puta apleisti.na,asmeniskai man taip graziau,bet,aisku,skonio reikalas ax.gif
mano varskinis su persikais ir zele gabaliukais.pastilazas,sl beze. 2kg
user posted image
Atsakyti
Laba diena
ar valgytumet tokį torta http://www.dagbladet...ndale/21165219/
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 21, 16:13)
Laba diena
ar valgytumet tokį torta

jooooo gerulis toks. as kai ziureinejau kazkur tortus tai radau torta klozeta su turiniu, nu be zodziu likau blink.gif . idomu jubiliato reakcija toki gavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 21, 16:13)
Laba diena
ar valgytumet tokį torta http://www.dagbladet...ndale/21165219/

valgyciau betkiokios formos TORTA,jei jis atitiktu mano skoni. nevalgyciau nebent,jei tas tortas butu su tam tikra neigiama mintim,pvz:vakarelis tema'' zudykim gyvunus/zmones...'' ir pan.nevalgyciau tame vakarelyje apskritai jokio torto,jei jis ta ideja remtu.ir isvis,tokiame vakarelyje nedalyvauciau smile.gif
va tokia mano nuomone siuo klausimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 21, 14:19)
jooooo gerulis toks. as kai ziureinejau kazkur tortus tai radau torta klozeta su turiniu, nu be zodziu likau blink.gif . idomu jubiliato reakcija toki gavus lotuliukas.gif

na man tai svarbiausia kai ten ant to paspaudus video rodo , tai kai pjauna jis rekia biggrin.gif , kažkaip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 21, 14:23)
valgyciau betkiokios formos TORTA,jei jis atitiktu mano skoni. nevalgyciau nebent,jei  tas tortas butu su tam tikra neigiama mintim,pvz:vakarelis tema'' zudykim gyvunus/zmones...'' ir pan.nevalgyciau tame vakarelyje apskritai jokio torto,jei jis ta ideja remtu.ir isvis,tokiame vakarelyje nedalyvauciau  smile.gif
va tokia mano nuomone siuo klausimu. smile.gif

nu čia tai jau savaime ir man tas pats butu , jei tai prieštarauja mano įdejinims isitikinimams tai nenorečiai nieko. Bet čia kažkoks dar skandalas reiks dar paskaitineti daugiau .
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 04 21, 08:56)

jeigu sausais dažais, tai man atrodo, jau neskiedžia. Tiesiog pasidaro sausų dažų paletę, ir teptuku įtrina. Su skystais dažais nepadarysi tokio efekto, pereinančių spalvų, kaip galima padaryt su sausais. Ten dar kažkuriam etape gali būti naudojamas toks fintas gildesolis, bet su juo nesu nieko bandžius.

Va apie ta daikta gal kas placiau zinot? Vienam site apie kursus uzmaciau,kad ji vis naudoja,tik is nuotrauku taip ir nesupratau kokiem tikslam?Kas taiper daiktas?
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 04 21, 16:37)
Bet čia kažkoks dar skandalas reiks dar paskaitineti daugiau .

skandalas susijes su moteru apipjaustymu.ministre biskuti netinkamam vakarelyje sudalyvavo,o tiksliau atsipjove torto dali,kur yra butent moteriskas lytinis organas.kazkas tokio...
Atsakyti
Ačiū Saulės zuikučiui už pastebėjimą bokalo putų kitam kartui,pati kažkaip neatkreipiau į tai dėmesio ir natūroj kažkaip neužkliuvo už akies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 21, 01:07)
Juodos masės nedažau ( nebent reikia visą tortą apdengti ) , detalėms juodą masę perku .

O kiek laiko galima laikyti jau pradarytą pirktinę masę?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 21, 17:42)
grazus,tik kitam kartui patarciau bokalo krastus virsuje puta apleisti.na,asmeniskai man taip graziau,bet,aisku,skonio reikalas  ax.gif
mano varskinis su persikais ir zele gabaliukais.pastilazas,sl beze. 2kg

O cia su dazais padaryta tokia grazi ruda spalva ar cia jau apdengta torta teptuku nudazet?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 04 21, 19:54)
O cia su dazais padaryta tokia grazi ruda spalva ar cia jau apdengta torta teptuku nudazet?

mase nudazyta sviesiai rudai ir poto ant virsaus dazyta rudais geliniais dazais teptuku
Atsakyti