Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 20, 23:08)

"Juodas miškas "

jeckau wub.gif
Atsakyti
Erikiuxxx, as taip patbzadejau klausti apie antgalio dydi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu man ta zolyte tokia...uffff fainuole....

Adrija, kaip visada jusu tortai nuostabus, ypac meskute, nu tokia fainulyte...miela....man viskas gaunasi kaip kirvio darbo....jokio svelnumo....graziu liniju..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O kaip Jus nudazote cukrine mase taip juodai???? As daziau net keliu rusiu dazais, tai man tik pilksva gavosi.....
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif .

Juodos masės nedažau ( nebent reikia visą tortą apdengti ) , detalėms juodą masę perku .
Atsakyti
Tortai torčiukai, jie nuostabūs wub.gif wub.gif Pasaka wub.gif

Atnešu kelis, visi medučiai.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu tortu grazumas,virsk is klumpiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 20:16)
persikinis-bananinis, pastilažas, bezė wink.gif

Superinis 4u.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 20, 22:08)

Tiesiog wub.gif O ypac tas su meskiuku wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(neli @ 2012 04 20, 23:29)
Atnešu kelis, visi medučiai.

Nu labai...labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 04 20, 21:09)
Aciu visoms patarusioms del zolytes.  4u.gif  as irgi turiu toki trumpa antgaliuka, tai nei pro kur man su juo...ir vienaip dariau ir kitaip.....gal jis ir bus kaltas  doh.gif  doh.gif
O beja, nuostabiuju gelyciu darytojos, ar visos darot is Aguonos cukrines mases tas gelytes???

kiaušiniai kalti irnesakyk.gif
jeigu darot žolytę iš beze, tai turi būti gerai ištirpęs cukrus. Jeigu neištirpęs - tada kemša ir reikia kas minutę nuimti antgaliuką ir išvalyti iš vidaus "kamštį".
Grietinėlė turi būti šalta. Jeigu bus nuo rankos patirpusi, irgi nepasidarys žolė.

O dirbti su antgaliuku reikia taip - pridedat prie norimos vietos - NEPRISPAUDŽIAT - ir greitu judesiu atitraukdama, spustelit maišelį. Taip prie torto prilimpa žolytės pradžia ir atitraukiant antgaliuką, žolytę pakelsit.
Stebėkit, kad antgaliukas iš išorinės pusės neapaugtų grietinėle arba beze. Jeigu jau matot, kad nesigauna žolė, pradeda veltis, nuvalykit antgaliuko nosį kiek drėgnu skudurėliu. Ir tęskit darbą.
Antgaliukai nekalti.. šokėjų kiaušiniai kalti biggrin.gif

QUOTE(Divia @ 2012 04 20, 21:30)
Mergaites-floristes,paporinkit,kokiais dazais dazote gelytes,lapelius? Suprantu,kad sausais(nors gal juos skiedziat kuo),bet gal pasidalinsit kokiais butent (ir kaip)?  ax.gif-ar as cia jau per daug uzsiprasau..  blush2.gif

jeigu sausais dažais, tai man atrodo, jau neskiedžia. Tiesiog pasidaro sausų dažų paletę, ir teptuku įtrina. Su skystais dažais nepadarysi tokio efekto, pereinančių spalvų, kaip galima padaryt su sausais. Ten dar kažkuriam etape gali būti naudojamas toks fintas gildesolis, bet su juo nesu nieko bandžius.
Atsakyti
Aciu Naitai,

"Antgaliukai nekalti.. šokėjų kiaušiniai kalti biggrin.gif " ta pacia priezasti ir as buvau sugalvojus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tai kaip tada toj nelemtoj beze istirpinti cukru? Plakt ilgiau pries uzdedant ant garu? doh.gif g.gif

Atsakyti
Neli, man tas mazutis su orchideja pats paciausias...
subtilus minimalizmas, atrodo taip ir siekta visa demesi skirti torto viduj, skoniui. fantastika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 04 21, 11:23)
Plakt ilgiau pries uzdedant ant garu?  doh.gif  g.gif

na taip.jei neklystu,ir paciame recepte tai parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 20, 12:07)
Tik dabar daejo,kad jum turbut neatidaro,tai va TOKIO ieskau  4u.gif

as manyciau cia sutepta tortas tas triju aukstu ant paprasto storio padekliuko ir paskutinis aukstas su kolonom. tik kaip jos tvirtinasi tai sunku pasakyti. sekmes tau

Tiesa vyks paroda UK cake international kita savaitgali , jei turit noro galit eiti kas gyvena Londone. Manau bus i ka pasidairyti.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 04 21, 10:19)
as manyciau cia sutepta tortas tas triju aukstu ant paprasto storio padekliuko ir paskutinis aukstas su kolonom. tik kaip jos tvirtinasi tai sunku pasakyti. sekmes tau
Tiesa vyks paroda UK cake international  kita savaitgali , jei turit noro galit eiti kas gyvena Londone. Manau bus i ka pasidairyti.

Ooo aciu uz info! Butinai reikes nuvaziuoti bigsmile.gif

Del torto jau mazdaug issiaiskinau,aciu visoms patarusioms! 4u.gif
Atsakyti