QUOTE(etoile @ 2012 04 20, 21:09)
Aciu visoms patarusioms del zolytes.
as irgi turiu toki trumpa antgaliuka, tai nei pro kur man su juo...ir vienaip dariau ir kitaip.....
gal jis ir bus kaltas
O beja, nuostabiuju gelyciu darytojos, ar visos darot is Aguonos cukrines mases tas gelytes???
kiaušiniai kalti
jeigu darot žolytę iš beze, tai turi būti gerai ištirpęs cukrus. Jeigu neištirpęs - tada kemša ir reikia kas minutę nuimti antgaliuką ir išvalyti iš vidaus "kamštį".
Grietinėlė turi būti šalta. Jeigu bus nuo rankos patirpusi, irgi nepasidarys žolė.
O dirbti su antgaliuku reikia taip - pridedat prie norimos vietos - NEPRISPAUDŽIAT - ir greitu judesiu atitraukdama, spustelit maišelį. Taip prie torto prilimpa žolytės pradžia ir atitraukiant antgaliuką, žolytę pakelsit.
Stebėkit, kad antgaliukas iš išorinės pusės
neapaugtų grietinėle arba beze. Jeigu jau matot, kad nesigauna žolė, pradeda veltis, nuvalykit antgaliuko nosį kiek drėgnu skudurėliu. Ir tęskit darbą.
Antgaliukai nekalti.. šokėjų
kiaušiniai kalti
QUOTE(Divia @ 2012 04 20, 21:30)
Mergaites-floristes,paporinkit,kokiais dazais dazote gelytes,lapelius? Suprantu,kad sausais(nors gal juos skiedziat kuo),bet gal pasidalinsit kokiais butent (ir kaip)?
-ar as cia jau per daug uzsiprasau..
jeigu sausais dažais, tai man atrodo, jau neskiedžia. Tiesiog pasidaro sausų dažų paletę, ir teptuku įtrina. Su skystais dažais nepadarysi tokio efekto, pereinančių spalvų, kaip galima padaryt su sausais. Ten dar kažkuriam etape gali būti naudojamas toks fintas
gildesolis, bet su juo nesu nieko bandžius.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...