Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Keila* @ 2012 04 20, 16:38)

Superiniai torciukai, yapc tas su laivu wub.gif Vogsiu ideja smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms patarusioms del zolytes. 4u.gif as irgi turiu toki trumpa antgaliuka, tai nei pro kur man su juo...ir vienaip dariau ir kitaip.....gal jis ir bus kaltas doh.gif doh.gif
O beja, nuostabiuju gelyciu darytojos, ar visos darot is Aguonos cukrines mases tas gelytes???
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 04 20, 20:09)
Aciu visoms patarusioms del zolytes.  4u.gif  as irgi turiu toki trumpa antgaliuka, tai nei pro kur man su juo...ir vienaip dariau ir kitaip.....gal jis ir bus kaltas  doh.gif  doh.gif
O beja, nuostabiuju gelyciu darytojos, ar visos darot is Aguonos cukrines mases tas gelytes???

Darom ir is pirktines mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku 4u.gif mat man nelabai aisku kiek skystos gliukozes reikia Aguonos masei? 2 ar 3 a. Saukstelius???? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites-floristes,paporinkit,kokiais dazais dazote gelytes,lapelius? Suprantu,kad sausais(nors gal juos skiedziat kuo),bet gal pasidalinsit kokiais butent (ir kaip)? ax.gif-ar as cia jau per daug uzsiprasau.. blush2.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif Uch, iskepiau, supjausciau, kremus suplakiau. Klausimas iskilo. Torto aptepimui susukau svietini krema (kondens.pienas+sviestas 2:1). Sian apiforminsiu, o ryt noresiu tuo paciu kremuku siek tiek padekoruot. Man ta krema geriau palikt saldytuve, ar tiesiog vesiasnioje vietoje?

Apziurejau torciukus jusu. NUOSTABUS! smile.gif Kiek daug meiles ideta... As esu kepus daug visokiu pyragu, keksu, torciuku, bet tokiu simple variantu. Pirmakart darau toki puosniasni. Vakar nulipinau Winnie the Pooh. Gavosi puse velnio ax.gif Ikelsniu nuotraukyte galutinio varianto, jeigu gedingai neatrodys biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
persikinis-bananinis, pastilažas, bezė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 21:16)

och tos sraiges! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 20:16)
persikinis-bananinis, pastilažas, bezė wink.gif

WOW koks fainuolis tortukas bigsmile.gif o zolyte kokia faina wub.gif wub.gif wub.gif cia su maziuku antgaliu ar dideliu darei ?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 04 20, 22:33)
WOW koks fainuolis tortukas bigsmile.gif  o zolyte kokia faina wub.gif  wub.gif  wub.gif  cia su maziuku antgaliu ar dideliu darei ?

čia su dideliu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras .
Visų tortukai , gėlės wub.gif .

"Juodas miškas "

user posted image...user posted image

"Medutis " , " Vaisinis " .

"Šokoladinis " , " Braškinis - jogurtinis "

user posted image..user posted image

" Medutis" , "Snikersas "

Gero visoms savaitgalio smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 20 balandžio 2012 - 22:20
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 20, 22:08)
Labas vakaras .

WOW koks grazus pirmas tortukas bigsmile.gif kokios grazios mielos spalvos thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti