Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dzokada @ 2012 04 20, 14:19)
Mano atveju,turi buti 4 stori aukstai ir 5 mazo noretu va ant tokiu kolonu  doh.gif neissuka mano galva kaip cia toki sustatyti statini  unsure.gif

o kaip paskui toki torciuka transportuoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 12:30)
Vakar iškepiau tortą. Su panašiu avinuku, kurį Erikiuxxx lyg darė.. Baisiai susinepatoginau, kai prakalbot apie plagijavimą.. Bet kad pagooglinau, pilna tokių avinukų. Aš galvoju, kad šiais laikais labai sudėtinga kažką naujo savo sugalvoti, praktiškai net neįmanoma, kad darbas nebūtų panašus kažkuo į kitą..

ner ko nepatogintis. Grazus tortukas, tik man snukutis daugiau i suniuko panasus nei i aviuko 4u.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 12:38)
ingutia, labai čia viskas gražu wink.gif ne, aš nesakau, ir kitos gal taip negalvoja, kad čia blogai, gerai yra mokėt pakartot, juk daug žmonių tiesiog atsiunčia nuotrauką ir nori būtent tokio, o aš taip nemoku ir nemėgstu, man patinka kai yra palikta terpė saviraiškai,o ne grynai žiūrėt į paveikslėlį, nėra ko susinepatogint, viskas gerai wink.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 04 20, 13:16)
Aaaaciu! I ka panasu? Man labai idomu smile.gif

I Dianockos biggrin.gif Cia mano akim ziurint

nepamenu, kuri mergaite klause del zolytes antgalio. tai jei gera beze, gal nemokat su antgaliu zolyte padaryti, del to jums ir nesigauna. Pridedat prie torto antgali ir staigiu judesiu truktelit i virsu ir atitraukiat. Taip ukiskai paaiskinau, bet tikiuosi supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 20, 13:59)
As kepiau paprastoj apvalioj tortinėj, tik sutepinėjau apvalioje didelėje salotinėje  biggrin.gif biskvita pjausčiau..
ar ne paprasčiau nusipirkt klijų valgomų. Nereiks kiekvienąkart darytis aisingo suklijuot detalėm. Nusipirksi vieną buteliuką ir ilgam užteks.
O jau puokštės kokios, griūk negyvas. Kaip jos man gražu, negaliuuuu thumbup.gif noriu išmokt, labai labai...

Ačiū, nežinojau apie valgomus klijus. Pirmokė aš dar biggrin.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 14:01)
Ni-ko, visi labai gražūs torčiukai, ir aišku gėlės wink.gif mano erkėtrožes vyras sudaužė  verysad.gif  tiek visiems nešiojo, kas į večius užeidavo, tiek gyrė mane, kol galiausiai krito vargšės ant žemės iš taurės...net apsiverkiau...

wub.gif Tai bent vyras. Aš taip džiaugčiausi, jei jis mane pagirtų nors kartą.. Kad ir tą tortą būtų ištėškęs ant žemės. Bet nors kartą. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 20, 16:13)
ner ko nepatogintis. Grazus tortukas, tik man snukutis daugiau i suniuko panasus nei i aviuko 4u.gif

Aha, man irgi jis į šuniuką biggrin.gif
Atsakyti
NI-KO geles fantastiskos, o piratas koks geranoriskas lotuliukas.gif nors prie zaizdos dek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 20, 14:13)
nepamenu, kuri mergaite klause del zolytes antgalio. tai jei gera beze, gal nemokat su antgaliu zolyte padaryti, del to jums ir nesigauna. Pridedat prie torto antgali ir staigiu judesiu truktelit i virsu ir atitraukiat. Taip ukiskai paaiskinau, bet tikiuosi supratot biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
arba dar vienas variantas,bent aš turiu kelis žolytės antgalius,su vienu viskas liuks,o su kitu neišeina niekaip nes jis tiesiog įtariu yra per plonas doh.gif išsispaudžia ta žolytė bet ji susilieja vistiek ir nestovi kaip su tuo stambesniu antgaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 04 20, 17:26)
tikrai taip  drinks_cheers.gif 
arba dar vienas variantas,bent aš turiu kelis žolytės antgalius,su vienu viskas liuks,o su kitu neišeina niekaip nes jis tiesiog įtariu yra per plonas  doh.gif išsispaudžia ta žolytė bet ji susilieja vistiek ir nestovi kaip su tuo stambesniu antgaliu  4u.gif

aš va kaip tik žolyte puošiu tortą, ir man nelabai pavyksta, turiu du antgalius vieną tokį mažuliuką, o kitą gan didelį, tai man su tuo didesniu gražiau gaunas, mažiukas kaip ir tu sakai kažkaip susilieja sad.gif
Atsakyti
Snickers, pastilazas
user posted image

Varskes, sl. beze, pastilazas

user posted image
Atsakyti
KEILA,super wub.gif
Atsakyti
*Keila* lodkė superinė thumbup.gif , ale iš ko ten tas denis padarytas g.gif smile.gif , prašom išduot paslaptį

man dar klausimas pasistojo , o kodėl naamatom nė vieno tortuko su tom nuostabiom puokštėm g.gif biggrin.gif , musėt jau prakalei lotuliukas.gif kokiam gėlių salonui biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites, prispyre beda blush2.gif lipdau baibokus ir kaip sutvirtinti ju detales, niekaip man nelempa blush2.gif gal reikai su kuo suklijuoti?
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2012 04 20, 18:48)
Labas mergaites, prispyre beda  blush2.gif  lipdau baibokus ir kaip sutvirtinti ju detales, niekaip man nelempa blush2.gif gal reikai su kuo suklijuoti?

Gali paklijuoti su vandenuku ciuciut, arba su klijais, dar galima su sokoladu islydytu (jis kai susala ir sustingsta) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 04 20, 18:27)
KEILA,super  wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(linette @ 2012 04 20, 18:45)
*Keila* lodkė superinė  thumbup.gif , ale iš ko ten tas denis padarytas  g.gif  smile.gif , prašom išduot paslaptį

man dar klausimas pasistojo , o kodėl naamatom nė vieno tortuko su tom nuostabiom puokštėm  g.gif  biggrin.gif  , musėt jau prakalei  lotuliukas.gif kokiam gėlių salonui  biggrin.gif

nugis denis is saldziu lazdeliu padarytas biggrin.gif
o ties kuria vieta pasistojo tas klausimas lotuliukas.gif siaip domisi tom puoksteles atskirai, bet as kaip kokia babulka apsidejau saliuone puokstelem ir smaguma lotuliukas.gif o is tikruju, tai kai kurios laukia savo eiles, kada nutups ant torto

QUOTE(motorela @ 2012 04 20, 18:48)
Labas mergaites, prispyre beda  blush2.gif  lipdau baibokus ir kaip sutvirtinti ju detales, niekaip man nelempa blush2.gif gal reikai su kuo suklijuoti?

klijuokit baltymu, vandeniu, skystu pastilazu mirksiukas.gif
Atsakyti