Tortai parodo , kur eis tėvų lėšos vaikučiui paaugus , vienų kosmetikai , kiti pirks mašinas , pistoletus , granatas , o kiti šuniukus , kačiukus .... vat ir sakoma , torte atsispindi žmogaus charakteris , nors nieko blogo tame nematau , tik irgi nelabai nesuprantu , kaip 1 metukų vaikas nori tokio ar anokio papuošimo .
Kažkada viena mamytė prašė pagalvėlės , o ant jos batuko su 12 cm. pakulne , ir butinai , kad butų louboutin ... gražu , bet .... 8 metų mergaitei ... kas bus kai jai bus 14 metų .
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 05, 20:29)
Tortai parodo , kur eis tėvų lėšos vaikučiui paaugus , vienų kosmetikai , kiti pirks mašinas , pistoletus , granatas , o kiti šuniukus , kačiukus .... vat ir sakoma , torte atsispindi žmogaus charakteris , nors nieko blogo tame nematau , tik irgi nelabai nesuprantu , kaip 1 metukų vaikas nori tokio ar anokio papuošimo .
Kažkada viena mamytė prašė pagalvėlės , o ant jos batuko su 12 cm. pakulne , ir butinai , kad butų louboutin ... gražu , bet .... 8 metų mergaitei ... kas bus kai jai bus 14 metų .
zinote is teisu gali ir neiko nebuti, cia pagal save, as pamenu kai buvau vaikas tai visus mamos aukstakulnius nutasydavau namie kai jos nebudavo pasislepusi, o dabar visai ju nemegstu
Beje jusu tortai nuostabus. visi tobulai isbaigti. O jus papuosimus lipdote is karto kai puosiate ar pasidarote is anksto? nes ju tiek daug ir kada tuomet reik miegoti? nuostabu
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 05, 20:43)
Beje jusu tortai nuostabus. visi tobulai isbaigti. O jus papuosimus lipdote is karto kai puosiate ar pasidarote is anksto? nes ju tiek daug ir kada tuomet reik miegoti? nuostabu
Man atrodo ji metus sita reikala
@drija nerealiu pridejus- baisu koks islaizymo lygis!!!!!
Nevute, kausriukas... jau ir nebepamenu nicku- puikus tortai!
dzin, nebesinervinu, tik tikiuosi, kad daugiau niekad neuzsisakys, nes kol apsnekejom, ko nori sugaisau 1.5 val, paskui dar "knisosi", kad gal kazkur galejau kazka kitaip padaryti... buciau dar torta per ta laika padarius ir kokio zmogaus nustebusias akis pamacius is malonumo...
cia mano keli:
sesiu dvyniu jungtiniams gimtadieniui (sesem virs 30). Turtingas kavos, 2.6kg
o cia Motinos dienai. Svarcvaldo. Absoliuciai valgomas
Nevute, kausriukas... jau ir nebepamenu nicku- puikus tortai!
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 13:58)
Auksiuke, nekreipk demesio i tokius durnius, viskas ten lb grazu, negaliu pakest kai nieko nesuprantantys pradeda aiskint ko dar reikejo ar nereikejo, tegul patys tada kepasi ir puosiasi.
dzin, nebesinervinu, tik tikiuosi, kad daugiau niekad neuzsisakys, nes kol apsnekejom, ko nori sugaisau 1.5 val, paskui dar "knisosi", kad gal kazkur galejau kazka kitaip padaryti... buciau dar torta per ta laika padarius ir kokio zmogaus nustebusias akis pamacius is malonumo...
cia mano keli:
sesiu dvyniu jungtiniams gimtadieniui (sesem virs 30). Turtingas kavos, 2.6kg
o cia Motinos dienai. Svarcvaldo. Absoliuciai valgomas
Auksiuke mmm tas antrasis,kaip as jo dabar noreciau
Labas rytas merginos , spėliojat ar aš miegu .... kai tam laiko lieka .
Labai retai ( prieš Kalėdas ) pasidarau lipdinukus iš ankščiau , o taip , papuošiu tortą , ir nulipdau kas reikalinga , matau kiek liko vietos , kokio dydžio reikia .
Kokios skrybelaitės
---------------------------------------------------------------------
"Snikersas "
Labai retai ( prieš Kalėdas ) pasidarau lipdinukus iš ankščiau , o taip , papuošiu tortą , ir nulipdau kas reikalinga , matau kiek liko vietos , kokio dydžio reikia .
Kokios skrybelaitės
"Snikersas "
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 06, 08:36)
Kokios skrybelaitės
"Snikersas "
Kokios skrybelaitės
"Snikersas "
neturiu ką pasakyti
Adrijos tortai tiesiog tobuli, žiūriu ir negaliu atsižiūrėti kaip šitaip galima padaryti, kad ir paprasčiausias dalykas, atrodo apipjauni lygiai ir vistiek jis toks lygus neatrodo kaip pas jus, tie visi kraščiukai...kur taip išmokt matyt niekada nepavyks to padaryt..
[quote=@adrij@,2012 05 06, 08:36]
"Snikersas "
tulpes........ ......
tai va del ko as alpstu http://s019.radikal.ru/i617/1205/b4/d938d244d6f7.jpg
"Snikersas "
tulpes........ ......
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 06, 10:36)
Kokios skrybelaitės
"Snikersas "
Kokios skrybelaitės
"Snikersas "
Nu jusu tortai tobulybe
Tai jei jus darot lipdinukus iskarto kai jau tortas gatavas tai is to pacio dengimo pastilazo ir visos detales islieka minkstos, ar jos nesubliuksta pavyzdziui bantukai? ar visdelto tam naudojat lipdymui skirta?
-----------------------------------------------------------------------
sitas su tulpem nerealus toks jau elegantiskas
o sakykit prasau kokia spalva naudojot sitam tortukui kad tokia svelni kremine gautusi?
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 06, 08:18)
oho....kaip grazu,bet itaru nera labai lengva ir padaryti,kad ir su moldais
@adrija nu jus si savaitgali baigiat nuzudyti mane,man tas vestuvinis dar sianakt sapnavosi,o cia dar viena toki nuostabu imetet
REIKIA PATARIMO
Jeigu as puosciau vestuvini torta marcipanu? Ar nusidazytu man jis tokia raudona? O gal per sudetinga ir neverta? Nezinau ka ismastyti,negaliu naudoti paprastos mases,nes turi buti 'vegetarian'....nebent pabandyti su vegetariska zelatina mase padaryti,bet kazkaip abejoju kad iseis Yra pirkti internete vegetariskos cukraus mases,bet kaina nenormali