Taip tas padėklas per brangus pagal savo kokybę , bet jų galima gauti ir daug pigiau .
Vidus tuščias ( išeitis , užpildyk kokiom nors putom ) , plastmasė ne metalas .
Jį išsineša po pažastimi , ar maiše , tortas ant kito padėklo , vietoje tik uždeda tortą ant jo ir viskas .
Oi kiek tortukų gražių įdėjote , meškiukas mėlynas .
Niekada niekuo netvirtinu vestuvinių tortų , niekada nedarau jų jogurtinių , nuo apačios eina standieji , viršuje taikom lengvo svorio , bet jei 30 karštyje pasidėsite jį pievoje ant dekučio ( kaip buvo pernai )tai čia jau ne mano problema , o torto savininkų proto aptemimas .
''Medaus , Rafaelo "
" Morenginis "
"Šokoladinis "
Olesta tas trijų aukštų nustabus , iki absoliutaus absoliutas tobulimo man norėtūs tamsesnių lapelių
Dianaa a1215mamytei tai labai mielas švelnus ir pavasariškas imk
minguliux meškis nepakartojamas ir spalva tokia labai labai linksmai liuksiška , ar jau senai puoši taip tortus , nes kažkaip tavęs nepamenu , bet tortukas tikrai labai labai puikus
*Keila* talija tobula , už tokią kokius tris kartus mirtiną nuodėmę padaryčiau , interesna o kiek ji svėrė
astuftis matosi labai nuoširdus triūsas , tik man laaabai idomu o kuris uošvienei , o kuris mamai
@adrij@ nu jau tas su kėgliais ar kaip ten tuos biesus vadina tai superinis , taip ir norėtūs visus vienu kirčiu numušt , labai nuostabus darbas
Dianaa a1215mamytei tai labai mielas švelnus ir pavasariškas imk
minguliux meškis nepakartojamas ir spalva tokia labai labai linksmai liuksiška , ar jau senai puoši taip tortus , nes kažkaip tavęs nepamenu , bet tortukas tikrai labai labai puikus
*Keila* talija tobula , už tokią kokius tris kartus mirtiną nuodėmę padaryčiau , interesna o kiek ji svėrė
astuftis matosi labai nuoširdus triūsas , tik man laaabai idomu o kuris uošvienei , o kuris mamai
@adrij@ nu jau tas su kėgliais ar kaip ten tuos biesus vadina tai superinis , taip ir norėtūs visus vienu kirčiu numušt , labai nuostabus darbas
QUOTE(linette @ 2012 05 05, 17:11)
, svere 2,8 kg
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 05, 00:44)
Tai medžiaginiai nėriniai , kaip ir atlasinės juostelės , kai bus moldinis pasakysiu ... jau greitai
.......nezinau ka atiduociau uz nerinuotus moldus, ziuri i juos ir seile varvinu, turbut menesi nevalgiciau arba keliais eiciau aplink baznycia
[/B]@adrija@ kaip visada labai grazu......
Bet ir uzderejo tortuku as tai dar vis sapnuoju adrijos torta ta keturiu aukstu
@adrij@ pagalve tai kaip tikra atrodo
*Keila* laaaabai liuks
Ir tortai mamytem ir meskutis
Cia mano is po nepavykysio karto, dariau kita torta mamai
O cia mergvakariui, tokia uzsisventusi nuotaka
@adrij@ pagalve tai kaip tikra atrodo
*Keila* laaaabai liuks
Ir tortai mamytem ir meskutis
Cia mano is po nepavykysio karto, dariau kita torta mamai
O cia mergvakariui, tokia uzsisventusi nuotaka
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 05, 16:37)
.......nezinau ka atiduociau uz nerinuotus moldus, ziuri i juos ir seile varvinu, turbut menesi nevalgiciau arba keliais eiciau aplink baznycia
O kaip tie moldai atrodo,nelabai isivaizduoju,gal kas galit parodyt
QUOTE(linette @ 2012 05 05, 15:11)
as neseniai tik pradejau per Kaledas pirma karta rimciau papuosiau tortuka ir uzsikabinau,nes seniau torciukus kepdavau,bet papuosimai budavo trupinukais ar kazkuo panasiai.
esu cia ikelusi savo darbelius,tai daugiausiai barbes,dar boruzyte,velykini visciuka ir dabar meskiuka savo mazylio 2 gimtadienio proga dar reikia labai tobuleti,bet stengiuosi ir seku sia temuke,nes labai daug groziu galima prisiziureti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 05, 18:56)
O kaip tie moldai atrodo,nelabai isivaizduoju,gal kas galit parodyt
As jau bandysiu juos uzsisakyti nes irgi seile varvinu i tortus beziurint kaip graziai su jais atrodo
http://www.google.lt...NDoWB4gTc7JXICA
Sveikos, Gal galite pasakyti kaip sutvirtinami keliu aukstu tortai, kai vienas ant kito dedasi? ar tiesiog deda viena torto ant kito?bet juk tada nuciuo tas antras sluoksnis?
O cia grazu kaip visada
Man tik uzkliuvo @drijos tortas tas kur po vestuviniu buvo - neatitinka man tas papuosimas vaiko amziaus visai
Napaleonas 3 kg. Puosta pastiliazu, aisingu.
Man tik uzkliuvo @drijos tortas tas kur po vestuviniu buvo - neatitinka man tas papuosimas vaiko amziaus visai
Napaleonas 3 kg. Puosta pastiliazu, aisingu.
QUOTE(Nevute @ 2012 05 05, 18:20)
As jau bandysiu juos uzsisakyti nes irgi seile varvinu i tortus beziurint kaip graziai su jais atrodo
Aaa,supratau tikrai kad grazu,tik dar jauciu reikia suprast ir moket jais naudotis taisyklingai
Nu jau ta nuotaka tai griuk negyvas
Kausriukas ohooo fainaiiiii!
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 05, 21:38)
O cia grazu kaip visada
Tevu norai... as dariau 1 metuku vaikui coca-colos fura... na be uzraso, bet esme kad ta spalva butu raudona... nes berniukui labai patinka furos... vienmeciui