Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Taip tas padėklas per brangus pagal savo kokybę , bet jų galima gauti ir daug pigiau smile.gif .
Vidus tuščias ( išeitis , užpildyk kokiom nors putom ) , plastmasė ne metalas .
Jį išsineša po pažastimi , ar maiše , tortas ant kito padėklo , vietoje tik uždeda tortą ant jo ir viskas .

Oi kiek tortukų gražių įdėjote bigsmile.gif , meškiukas mėlynas wub.gif .

Niekada niekuo netvirtinu vestuvinių tortų smile.gif , niekada nedarau jų jogurtinių , nuo apačios eina standieji , viršuje taikom lengvo svorio , bet jei 30 karštyje pasidėsite jį pievoje ant dekučio ( kaip buvo pernai )tai čia jau ne mano problema , o torto savininkų proto aptemimas umn.gif .

''Medaus , Rafaelo "

user posted image...user posted image

" Morenginis "

user posted image...user posted image

"Šokoladinis "

user posted image
Atsakyti
Olesta tas trijų aukštų nustabus wub.gif wub.gif , iki absoliutaus absoliutas tobulimo smile.gif man norėtūs tamsesnių lapelių blush2.gif ax.gif

Dianaa a1215mamytei tai labai mielas švelnus ir pavasariškas imk 4u.gif

minguliux meškis nepakartojamas ir spalva tokia labai labai linksmai liuksiška thumbup.gif , ar jau senai puoši taip tortus g.gif ax.gif , nes kažkaip tavęs nepamenu blush2.gif , bet tortukas tikrai labai labai puikus

*Keila* talija tobula wub.gif wub.gif , už tokią kokius tris kartus mirtiną nuodėmę padaryčiau biggrin.gif , interesna o kiek ji svėrė smile.gif

astuftis matosi labai nuoširdus triūsas smile.gif , tik man laaabai idomu o kuris uošvienei , o kuris mamai ax.gif lotuliukas.gif

@adrij@ nu jau tas su kėgliais ar kaip ten tuos biesus vadina biggrin.gif tai superinis , taip ir norėtūs visus vienu kirčiu numušt wub.gif , labai nuostabus darbas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 05 gegužės 2012 - 16:15
QUOTE(linette @ 2012 05 05, 17:11)
*Keila* talija tobula  wub.gif  wub.gif , už tokią kokius tris kartus mirtiną nuodėmę padaryčiau  biggrin.gif , interesna o kiek ji svėrė  smile.gif

lotuliukas.gif , svere 2,8 kg
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 05, 00:44)

Tai medžiaginiai nėriniai , kaip ir atlasinės  juostelės , kai bus moldinis pasakysiu ... jau greitai  biggrin.gif

.......nezinau ka atiduociau uz nerinuotus moldus, ziuri i juos ir seile varvinu, turbut menesi nevalgiciau arba keliais eiciau aplink baznycia biggrin.gif

[/B]@adrija@ kaip visada labai grazu...... wub.gif
Atsakyti
Bet ir uzderejo tortuku smile.gif as tai dar vis sapnuoju adrijos torta ta keturiu aukstu biggrin.gif wub.gif

@adrij@ pagalve tai kaip tikra atrodo thumbup.gif

*Keila* laaaabai liuks thumbup.gif

Ir tortai mamytem ir meskutis wub.gif

Cia mano is po nepavykysio karto, dariau kita torta mamai

user posted image

O cia mergvakariui, tokia uzsisventusi nuotaka smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 05 05, 16:37)
.......nezinau ka atiduociau uz nerinuotus moldus, ziuri i juos ir seile varvinu,  turbut menesi nevalgiciau arba keliais eiciau aplink baznycia biggrin.gif

O kaip tie moldai atrodo,nelabai isivaizduoju,gal kas galit parodyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 05, 15:11)

minguliux meškis nepakartojamas ir spalva tokia labai labai linksmai liuksiška  thumbup.gif , ar jau senai puoši taip tortus  g.gif  ax.gif , nes kažkaip tavęs nepamenu  blush2.gif , bet tortukas tikrai labai labai puikus

as neseniai tik pradejau blush2.gif per Kaledas pirma karta rimciau papuosiau tortuka ir uzsikabinau,nes seniau torciukus kepdavau,bet papuosimai budavo trupinukais ar kazkuo panasiai.
esu cia ikelusi savo darbelius,tai daugiausiai barbes,dar boruzyte,velykini visciuka ir dabar meskiuka savo mazylio 2 gimtadienio proga 4u.gif dar reikia labai tobuleti,bet stengiuosi ir seku sia temuke,nes labai daug groziu galima prisiziureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 05, 18:56)
O kaip tie moldai atrodo,nelabai isivaizduoju,gal kas galit parodyt  g.gif

As jau bandysiu juos uzsisakyti smile.gif nes irgi seile varvinu i tortus beziurint kaip graziai su jais atrodo smile.gif

http://www.google.lt...NDoWB4gTc7JXICA
Atsakyti
Sveikos, Gal galite pasakyti kaip sutvirtinami keliu aukstu tortai, kai vienas ant kito dedasi? ar tiesiog deda viena torto ant kito?bet juk tada nuciuo tas antras sluoksnis?
Atsakyti
O cia grazu kaip visada ax.gif

Man tik uzkliuvo @drijos tortas tas kur po vestuviniu buvo - neatitinka man tas papuosimas vaiko amziaus visai schmoll.gif

Napaleonas 3 kg. Puosta pastiliazu, aisingu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 05, 18:20)
As jau bandysiu juos uzsisakyti smile.gif nes irgi seile varvinu i tortus beziurint kaip graziai su jais atrodo smile.gif

http://www.google.lt...NDoWB4gTc7JXICA

Aaa,supratau smile.gif tikrai kad grazu,tik dar jauciu reikia suprast ir moket jais naudotis taisyklingai doh.gif
Nu jau ta nuotaka tai griuk negyvas lotuliukas.gif thumbup.gif

Kausriukas ohooo fainaiiiii! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 05, 21:38)
O cia grazu kaip visada  ax.gif

Man tik uzkliuvo @drijos tortas tas kur po vestuviniu buvo - neatitinka man tas papuosimas vaiko amziaus visai  schmoll.gif

Tevu norai... as dariau 1 metuku vaikui coca-colos fura... na be uzraso, bet esme kad ta spalva butu raudona... nes berniukui labai patinka furos... vienmeciui cool.gif
Atsakyti