Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 05, 00:44)

Keila , ranka atmušta šitam puošimui 100 procentų , labai gražu  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(laura_mazoji @ 2012 05 05, 00:56)
Nuostabiai grazus tortas, sakykit, koks cia kremas, ar sviestinis? Nes kaip ir i karamelini ganasa panasus. Man sokoladinis ganasas kazkada taip negraziai susoko i gumuliukus, nesitepe taip lengvai. Kazin, ka galejau blogai padaryti, gal per greit i saldytuva ikisau?

Aciu jums. Cia ganasas. Pirma turi atveseti gerai, pskui i saldytuva ir tewn turi gerai atsalti. Galit pries plakima 10 min. krema i kamera ideti.
Jei gumuliukais buvo, tai nepilnai astsales.
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 18:48)
Na cia dariau kaip norejo,nori kad butu auksti tortai,beja cia yra 'bulka' viduje,kuria pirma karta kepiau,todel kreivokai ir isejo,pasirodo su ja dar irgi reikia moketi  blink.gif  bet dabar jau zinau ka blogai dariau.  doh.gif  Gavau atsakyma kad labai patiko tortas,taigi teks toki padaryti tik dvigubai didesni Indiskoms vestuvems  doh.gif Jau dabar kinkos dreba,nes tai mano pirmasis vestuvinis. doh.gif

Kuo didžiausios sėkmės 4u.gif

QUOTE(loret30 @ 2012 05 04, 19:14)
pasiteisinau?  biggrin.gif

Pasiteisinimas priimtas lotuliukas.gif

QUOTE(etoile @ 2012 05 04, 21:31)

Ir dar, ar kas nors perkate prekes is ebay? Jei taip, tai ar ka nors zinote apie tiekejus is Hong Kong'o ? ar jie patikimi? Noreciau sugarcraft gun pirkti....taciau man kazkaip is baisu, kad umokesiu o prekes negausiu...(jau taip man buvo)...... Gal kas patars?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Esu pirkusi iš ebay , visus siuntinius gavau , vienas vėlavo , tai rašiau laišką pardavėjui, kuris labai sureagavo biggrin.gif

Adrijos torto grįžau pažėt kokius penkis kartus doh.gif . Nerealus iki smulkmenų wub.gif

Dar labai norėčiau sužinot kaip jis buvo sutvirtintas ? ax.gif Ir ar skiriasi daugiaaukščio torto sutvirtinimas žiemos ir vasaros sezonais . Ar reikia tvirtinti dviaukštį tortą vasara.
Klausimai nebūtinai Adrijai unsure.gif , pasidalinkit patirtimi kurios žinot blush2.gif

Man ši vasara kepant tortus bus pirmoji biggrin.gif ir progų nusimato rimtų doh.gif , tikrai neišsiversiu su vieno aukšto tortukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2012 05 04, 13:45)
Atnešu savo Rafaelo svajonę dengtas MMG,baibokai irgi iš tos pačios masytės.

Labai grazus 4u.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 15:28)
Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.

Oho, nieko, kaip grazu 4u.gif Jau isivaizduoju tikrasis variantas koks bus, smagu, kad ir klientes vertinimo teigiamo sulauket thumbup.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 04, 16:10)
ikelsiu ir as savo keleta netobulu  biggrin.gif

Drisciau gincytis apie tobuluma, man jie tobuli ir labai labai grazus wub.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 16:14)
O su tokiais nedazot nei viena?KOkie atsiliepimai?

As turiu, bandziau i mase deti, nieko nenudaze, nebent kazka paseseliuot...

QUOTE(keno @ 2012 05 04, 17:45)
as su tokiais dazau geliu viduriukus(is mases)esu ir i slapia beze dejusi

Jus juos i ta mase dedat? Ir Jums nusidaze?

QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 04, 19:40)
Įvairių skonių  tortai .

Vaje, kaip visad, be komentaru wub.gif Neisivaizduoju, kaip toki galinga toki reikia sutvirtint, kad visi tie aukstai taip lygiai stovetu... Kazkada bandziau tvirtint 3 aukstu ir tai nelabai gavosi doh.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 05 04, 23:12)
Sokoladine nata

Labai grazus, toks valgomas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 05, 08:08)
Man ši vasara kepant tortus bus pirmoji  biggrin.gif  ir progų nusimato rimtų  doh.gif , tikrai neišsiversiu su vieno aukšto tortukais  unsure.gif

Jo, man irgi pirmoji vasara, bet as tik viena iseiti matau, nes tvirtinti nemoku, pasiimi daugiaauksti padekla ir neber problemu smile.gif
Atsakyti
nuostabūs tortai, mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif visų be išimties 4u.gif 4u.gif 4u.gif

apie daugiaaukščių tortų formavimą yra parašyta santrumpų temoje...trumpai parašysiu, kad tvirtinti daugiaaukščius būtina, jei nenorite nemalonių staigmenų smile.gif

dukrytės gimtadienio tortas smile.gif
user posted image

tortai, draugų vestuvėms smile.gif skirtingų skonių, dengti pastilažu...
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Maniškiai, Rafaelo abudu , šis 2 kg
user posted image
o šis 1,5 kguser posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
atejau parodyt savo meskina vaiko 2 metuku baliui 4u.gif

Tortas "Medutis" su vaisiais. puosta slapiu beze.
user posted image
user posted image
Atsakyti
@adrija dar noriu paklausti,man ka tik pristate irgi toki padekla vestuvinio torto,tfu kaip supykau,nu uz ka tokios ju kainos?! Ar pas jus irgi jis plastmasinis ir net dugno nera,tiesiog plastmases gabalas be dugno mad.gif As zinojau kad jis plastmasinis bus,nu bet isivaizdavau rimtesni daikta g.gif

Olesta jau vestuviniai kokie grazus paprastumu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 05 gegužės 2012 - 12:55
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 05, 01:44)
Mano pareiga palydėti tortą iki durų  , atidaryti jas ir palinkėti žmonėms gražios šventės , o kas ir kaip vyksta kai jas uždarau  , jų rūpestis  smile.gif .

biggrin.gif perskaiciusi prisiiniau,net juokas paeme
As taip pat palydejaU IKI DURU IR...............
Eidama pro duris kliente deze su 2a tortu paverte ant saves ir tik girdziu kaip tortas dezeje ciuozia ir atsireme i sienele doh.gif
Mano akys tik didejo didejo.......... ir galiausiai reikejo pataisyti verysad.gif bet kaip buvo gaila savo darbo,nes tortas buvo puostas beze.

"Tau mamyte"
torciukas primena pieva geliu wub.gif
Olesta mmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 05 gegužės 2012 - 13:08
Olesta, Diana - nuostabu

meskinas fainuolis

Keli mano:

Medutis, pastilazas
user posted image

Medutis, pastilazas
user posted image

Snickers, marsmellow
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2012 05 05, 14:19)
sveikutes 4u.gif
atejau parodyt savo meskina vaiko 2 metuku baliui 4u.gif

Tortas "Medutis" su vaisiais. puosta slapiu beze.

Kokia užkrečianti šypsena biggrin.gif
Atsakyti
Mano tortai mamai ir anytai
user posted image
user posted image
Atsakyti