Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 04, 20:33)
8,5 kilogramai ( 33 cm.  morengas - 25 cm. medutis - 16 cm. šokoladinis - 10 cm. persikinis ) aukštis 12 cm kiekvieno .

Ačiū mergaitės  4u.gif .

Aciu uz atsakyma 4u.gif O as maniau kad sakysit koks 15 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 05 04, 19:36)
2.gif as jo nevalgyč  schmoll.gif  pasideč i lentyna ir laikyč schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Aha as ir maniau kad daug sunkesnis.

@adrija kaip tokius tortus issiveza klientai? Man reikes nuvezti paciai toki + dar vienas ant kolonu maziukas,bet neisivaizduoju kaip ji nutransportuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 21:55)
Man reikes nuvezti paciai toki + dar vienas ant kolonu maziukas,bet neisivaizduoju kaip ji nutransportuoti  doh.gif

pasiemi tortika i rankeles,ir.........eini......;eini.........vis dar eini.........kol daeini hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
@adrija tas pirmas tikrai kad vaaau, nu toks vaaaau kad VAAAAUUU blink.gif blink.gif doh.gif blink.gif
Ten tas neriniu rastas tai su neriniu moldu darytas? g.gif 4u.gif

Bet kaip juos tokius lygius padaryti, jie tokie visi graziai lygiai nuglostyti g.gif ka tepet po mases apacia? Nepykit kad taip klausineju, bet man kur einu jis akyse stovi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nevute: 04 gegužės 2012 - 21:16
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 20:20)
@adrija o cia tai priverte pasakyti garsiai WOOOOWWWW!!! (apie pirmaji) be zoooodziuuuu  blink.gif
Naudojau pirktini aisinga,bet labai sunkiai man su juo ejosi,trukciojo,sunku buvo israityti rasta,gal as ji per kieta pasidariau nezinau net,nes ten is milteliu buvo  g.gif ziauriai greitai dziuvo.

O jeigu ipylus laaaaaaaabai mazai skystos gliukozes g.gif , ji truputi tasuma duoda,gal tada netrukciotu.
Atsakyti
O jojojjjj...koks sitas adrijos pirmasis nerealus.......o tas mergaitei, su bateliu ir rankinuku irgi abai fainas. O rankinukas is ko? Kas po pastiliazu?

Ai man dar labai fainutis tas raudonas su piestiniais rastais......kaip jus nudazote taip ryskiai tas mases????? doh.gif doh.gif as jei nudazau, tai is raudonos tik iki rozines.......

Ir dar, ar kas nors perkate prekes is ebay? Jei taip, tai ar ka nors zinote apie tiekejus is Hong Kong'o ? ar jie patikimi? Noreciau sugarcraft gun pirkti....taciau man kazkaip is baisu, kad umokesiu o prekes negausiu...(jau taip man buvo)...... Gal kas patars?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 05 04, 21:31)

Ir dar, ar kas nors perkate prekes is ebay? Jei taip, tai ar ka nors zinote apie tiekejus is Hong Kong'o ? ar jie patikimi? Noreciau sugarcraft gun pirkti....taciau man kazkaip is baisu, kad umokesiu o prekes negausiu...(jau taip man buvo)...... Gal kas patars?
4u.gif  4u.gif  4u.gif

pirkau kelis kartus, viska sekmingai gavau, tik uztrunka kol atsiuncia
Atsakyti
QUOTE(etoile @ 2012 05 04, 20:31)
Ai man dar labai fainutis tas raudonas su piestiniais rastais......kaip jus nudazote taip ryskiai tas mases?????  doh.gif  doh.gif  as jei nudazau, tai is raudonos tik iki rozines.......

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su kempinele is isores mirksiukas.gif
Del ebay,reikia labai ziuret 'feedback' ir bus viskas ok.
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 04, 20:20)
O jeigu ipylus laaaaaaaabai mazai skystos gliukozes  g.gif , ji truputi tasuma duoda,gal tada netrukciotu.

Net nezinau,bet ar ji nestabdys aisingo kietejimo g.gif seip i ji gal ciut vandens reikejo dar dapilti,nezinau,as pirma karta su aisingu dirbau tai nezinau koks jis turi buti,o gal tik as cia nemoku dar su juo elgtis...
Atsakyti
Saules zuikuti - kaip visada wub.gif
|Dzokada - lb grazus rastas

@drij@ - be komentaru wub.gif

Sokoladine nata
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 20:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

@adrija kaip tokius tortus issiveza klientai? Man reikes nuvezti paciai toki + dar vienas ant kolonu maziukas,bet neisivaizduoju kaip ji nutransportuoti  doh.gif

Mano pareiga palydėti tortą iki durų , atidaryti jas ir palinkėti žmonėms gražios šventės , o kas ir kaip vyksta kai jas uždarau , jų rūpestis smile.gif .
Būna prašo atvežti , mano mašina tam super tinka .

QUOTE(Nevute @ 2012 05 04, 21:11)

Ten tas neriniu rastas tai su neriniu moldu darytas?  g.gif  4u.gif

Bet kaip juos tokius lygius padaryti, jie tokie visi graziai lygiai nuglostyti  g.gif ka tepet po mases apacia? Nepykit kad taip klausineju, bet man kur einu jis akyse stovi  blush2.gif  biggrin.gif

Tai medžiaginiai nėriniai , kaip ir atlasinės juostelės , kai bus moldinis pasakysiu ... jau greitai biggrin.gif
Sviestukas su kondencuotu pienu po mase ( sviestinis kremas ), bus karščiau , bus svietukas su pudra vietoj kondencuoto .

QUOTE(etoile @ 2012 05 04, 21:31)
O jojojjjj...koks sitas adrijos pirmasis nerealus.......o tas mergaitei, su bateliu ir rankinuku irgi abai fainas. O rankinukas is ko? Kas po pastiliazu?

biggrin.gif tortas .
Rankinė iš pastilažo , ji iš dviejų dalių suklijuota karštu pastilažu . 4u.gif

Keila , ranka atmušta šitam puošimui 100 procentų , labai gražu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 05, 01:12)
Saules zuikuti - kaip visada wub.gif
|Dzokada - lb grazus rastas

@drij@ - be komentaru wub.gif

Sokoladine nata

Nuostabiai grazus tortas, sakykit, koks cia kremas, ar sviestinis? Nes kaip ir i karamelini ganasa panasus. Man sokoladinis ganasas kazkada taip negraziai susoko i gumuliukus, nesitepe taip lengvai. Kazin, ka galejau blogai padaryti, gal per greit i saldytuva ikisau?

O apie Adrijos tortus visi aplinkiniai jau zino, nepaprastai jais zaviuosi.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 05 04, 20:05)
pasiemi tortika i rankeles,ir.........eini......;eini.........vis dar eini.........kol daeini hihihi.gif  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti