Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 15:28)

Labai gražus piešinys wub.gif ir kreivumo praktiškai nesimato irnesakyk.gif , bet jei jau kabinėtis hihihi.gif , tai aš antrą aukštą truputi mažesnį daryčiau smile.gif

S Zuikio tortukai puikūs bigsmile.gif
su varlytėm ir žiogiukais good.gif , ( tik aš prie fotkės pasikabinėčiau hihihi.gif , bet čia ne į temą biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 04, 17:32)
Labai gražus piešinys  wub.gif ir kreivumo praktiškai nesimato  irnesakyk.gif , bet jei jau kabinėtis  hihihi.gif , tai aš antrą aukštą truputi mažesnį daryčiau  smile.gif

S Zuikio tortukai puikūs  bigsmile.gif
su varlytėm ir žiogiukais  good.gif , ( tik aš prie fotkės pasikabinėčiau  hihihi.gif , bet čia ne į temą  biggrin.gif )

Na cia dariau kaip norejo,nori kad butu auksti tortai,beja cia yra 'bulka' viduje,kuria pirma karta kepiau,todel kreivokai ir isejo,pasirodo su ja dar irgi reikia moketi blink.gif bet dabar jau zinau ka blogai dariau. doh.gif Gavau atsakyma kad labai patiko tortas,taigi teks toki padaryti tik dvigubai didesni Indiskoms vestuvems doh.gif Jau dabar kinkos dreba,nes tai mano pirmasis vestuvinis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 17:48)
Na cia dariau kaip norejo,nori kad butu auksti tortai,beja cia yra 'bulka' viduje,kuria pirma karta kepiau,todel kreivokai ir isejo,pasirodo su ja dar irgi reikia moketi  blink.gif  bet dabar jau zinau ka blogai dariau.  doh.gif  Gavau atsakyma kad labai patiko tortas,taigi teks toki padaryti tik dvigubai didesni Indiskoms vestuvems  doh.gif Jau dabar kinkos dreba,nes tai mano pirmasis vestuvinis. doh.gif

labai graziai atrodo rastas. sekmes tau, pamatysi viskas bus gerai.
daugiau pasitikek savimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 04, 19:32)

S Zuikio tortukai puikūs  bigsmile.gif
su varlytėm ir žiogiukais  good.gif , ( tik aš prie fotkės pasikabinėčiau  hihihi.gif , bet čia ne į temą  biggrin.gif )

Ačiukas ax.gif
blush2.gif Tamsoje fotkinau ...pasiteisinau? biggrin.gif

QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 19:48)
Jau dabar kinkos dreba,nes tai mano pirmasis vestuvinis. doh.gif

Jeigu užsakovams patiko tai nebėr ko nerimauti mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 17:48)
Na cia dariau kaip norejo,nori kad butu auksti tortai,beja cia yra 'bulka' viduje,kuria pirma karta kepiau,todel kreivokai ir isejo,pasirodo su ja dar irgi reikia moketi  blink.gif  bet dabar jau zinau ka blogai dariau.  doh.gif  Gavau atsakyma kad labai patiko tortas,taigi teks toki padaryti tik dvigubai didesni Indiskoms vestuvems  doh.gif Jau dabar kinkos dreba,nes tai mano pirmasis vestuvinis. doh.gif

thumbup.gif Sekmes
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif .
Kaip visada , pilna pasakiškai gražių tortų wub.gif , šaunuolės visos .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Įvairių skonių tortai .

user posted image...user posted image

"Medutis "

user posted image....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 04 gegužės 2012 - 19:49
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 15:28)
Loreta,labai graziai nulipdyti personazai, tik ta pelyte kazkaip nesuprantamai ten,bet turbut taip reikejo  biggrin.gif

Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.

Laba diena. Norejau paklausti Dzokada,o su kuom cia daret tuos rastus? Patinka man tokie israizymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 04, 20:40)

Įvairių skonių  tortai .

Kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oho @drija@, koks man tas pirmasis grazus! fanatastikas!!! bigsmile.gif

Galima pora klausimeliu? blush2.gif O kokio svorio tortas ir kokie aukstu skersmenys? Nes atrodo tai ohoho koks didziulis! bigsmile.gif
Atsakyti
@adrija o cia tai priverte pasakyti garsiai WOOOOWWWW!!! (apie pirmaji) be zoooodziuuuu blink.gif

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 04, 18:49)
Laba diena. Norejau paklausti Dzokada,o su kuom cia daret tuos rastus? Patinka man tokie israizymai  smile.gif

Naudojau pirktini aisinga,bet labai sunkiai man su juo ejosi,trukciojo,sunku buvo israityti rasta,gal as ji per kieta pasidariau nezinau net,nes ten is milteliu buvo g.gif ziauriai greitai dziuvo.
Atsakyti
8,5 kilogramai ( 33 cm. morengas - 25 cm. medutis - 16 cm. šokoladinis - 10 cm. persikinis ) aukštis 12 cm kiekvieno .

Ačiū mergaitės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 04 gegužės 2012 - 20:35
QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 04, 20:40)
Labas vakaras  smile.gif .

-------------------------------------------------------------------------------------------

Įvairių skonių  tortai .

2.gif as jo nevalgyč schmoll.gif pasideč i lentyna ir laikyč schmoll.gif
Atsakyti