DZOKADA nerealiai,kiek laiko piesei?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 14:31)
DZOKADA nerealiai,kiek laiko piesei?
Seip per maiseli tai gal kokios 3valandziukes su pertraukelem,bet va niekaip neissiaiskinau kaip aisinga nudazyti 'gold' tai teptuku siandien dar su 'gold' spalva ant virsaus zaidziausi
Aciuuu Su baime laukiu ka uzsakove pasakys
Kazkaip man iskilo klausimas: papuosimu konspekto temoj adrijos medaus tortas meskutis tiesiai teptas beze (bet kiek suprantu, ne slapia) tiesiog grietinele nedatepta iki krasto ir visa uzpildyta beze kremu. Ar jo neturejo paleist? Ar tik slapia beze nedraugauja su grietinele?
O Ramune, pritariu Jums del kartais perdeto savo darbo iskelimo i aukstumas, kai visumoj bendras rezultatas yra grynas s... Ir as maciau tokiu nesekmiu. Asmeniskai net negaliu sapnuoti del lyginimosi su kitu, cia zymiu, kepeju darbu. Del torto skonio - taip, pagaliau pati galiu pripazinti, kad jie yra skanus, bet su puosimu kazkas nenormalaus ir toli grazu iki drasaus pateikimo visuomenej. Nenoreciau is viso to torto kept, nes man paprasciausiai nuosirdziai geda, nebent kazkas kitas ji apipavidalintu.... Na, praktika daro savo, aciu uz gerus palinkejimus
O Ramune, pritariu Jums del kartais perdeto savo darbo iskelimo i aukstumas, kai visumoj bendras rezultatas yra grynas s... Ir as maciau tokiu nesekmiu. Asmeniskai net negaliu sapnuoti del lyginimosi su kitu, cia zymiu, kepeju darbu. Del torto skonio - taip, pagaliau pati galiu pripazinti, kad jie yra skanus, bet su puosimu kazkas nenormalaus ir toli grazu iki drasaus pateikimo visuomenej. Nenoreciau is viso to torto kept, nes man paprasciausiai nuosirdziai geda, nebent kazkas kitas ji apipavidalintu.... Na, praktika daro savo, aciu uz gerus palinkejimus
grazus tortai,mergaites
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 14:44)
Seip per maiseli tai gal kokios 3valandziukes su pertraukelem,bet va niekaip neissiaiskinau kaip aisinga nudazyti 'gold' tai teptuku siandien dar su 'gold' spalva ant virsaus zaidziausi
Lauksim naujienu O tai aisingas nenusidaze su auksu?
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 16:28)
Loreta,labai graziai nulipdyti personazai, tik ta pelyte kazkaip nesuprantamai ten,bet turbut taip reikejo
**Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.
**Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.
Ačiukas Pelytė per vaidinimą-ėjo pas žiogelius,varliukus,boružėles,drugelius ir bitutes -visų klausinėdama-ką jie dovanos savo mamytėms Todėl ji centre ...
** Super derinukas,žadėjau klaust kaip išgavote auksinį aisingą...
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 04, 15:10)
ikelsiu ir as savo keleta netobulu
Kur jau cia netobuli
O su tokiais nedazot nei viena?KOkie atsiliepimai?
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 15:14)
Kur jau cia netobuli
Turiu situs,jie i kazka deti netinkami visai jokio efekto neduoda,su jais tik sausais perbraukti,tada matysis. O aisinga dazyti nezinau su kuo su tais kur ant virsaus daziau,jie visai skysti kaip vanduo.
Saules zuiki, visai beveik tobuli, tik tie teletabiai ir hello kitty noretusi jiems didesniu galvu pirmasis krepselis lb fainas
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 17:14)
as su tokiais dazau geliu viduriukus(is mases)esu ir i slapia beze dejusi
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 04, 15:25)
(o mano manymu kepti uz pinigus BUTINAS patyrimas ir minimalus ismanymas).
Na, vienoj bendraminčių temoj kelios mamos labai "gyrė" šios temos tobulųjų kepėjų tortukus- viena teigė tortą gavusi dėžėje nuo kačių kraiko, kita sakė nors tortas buvo tobulai papuoštas, bet skonis tai jau toks maximinis... Taigi kiekvieno teisė rinktis. Aš irgi nekepu už pinigus, bet jau gaunu tokių prašymų (nors mano tortams iki tobulumo kaip pėščiom iki Kinijos )
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 15:28)
Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.
Va čia tai waw
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 04, 17:10)
Labai gražūs ir šilti torčiukai .