Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

DZOKADA blink.gif blink.gif blink.gif nerealiai,kiek laiko piesei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 14:31)
DZOKADA  blink.gif  blink.gif  blink.gif nerealiai,kiek laiko piesei? 4u.gif

Seip per maiseli tai gal kokios 3valandziukes su pertraukelem,bet va niekaip neissiaiskinau kaip aisinga nudazyti 'gold' tai teptuku siandien dar su 'gold' spalva ant virsaus zaidziausi doh.gif

Aciuuu 4u.gif Su baime laukiu ka uzsakove pasakys karsta.gif
Atsakyti
Kazkaip man iskilo klausimas: papuosimu konspekto temoj adrijos medaus tortas meskutis tiesiai teptas beze (bet kiek suprantu, ne slapia) tiesiog grietinele nedatepta iki krasto ir visa uzpildyta beze kremu. Ar jo neturejo paleist? Ar tik slapia beze nedraugauja su grietinele?

O Ramune, pritariu Jums del kartais perdeto savo darbo iskelimo i aukstumas, kai visumoj bendras rezultatas yra grynas s... Ir as maciau tokiu nesekmiu. Asmeniskai net negaliu sapnuoti del lyginimosi su kitu, cia zymiu, kepeju darbu. Del torto skonio - taip, pagaliau pati galiu pripazinti, kad jie yra skanus, bet su puosimu kazkas nenormalaus ir toli grazu iki drasaus pateikimo visuomenej. Nenoreciau is viso to torto kept, nes man paprasciausiai nuosirdziai geda, nebent kazkas kitas ji apipavidalintu.... Na, praktika daro savo, aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
grazus tortai,mergaites
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 14:44)
Seip per maiseli tai gal kokios 3valandziukes su pertraukelem,bet va niekaip neissiaiskinau kaip aisinga nudazyti 'gold' tai teptuku siandien dar su 'gold' spalva ant virsaus zaidziausi  doh.gif

Aciuuu  4u.gif  Su baime laukiu ka uzsakove pasakys karsta.gif

Lauksim naujienu mirksiukas.gif O tai aisingas nenusidaze su auksu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 16:28)
Loreta,labai graziai nulipdyti personazai, tik ta pelyte kazkaip nesuprantamai ten,bet turbut taip reikejo  biggrin.gif

**Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.

Ačiukas ax.gif Pelytė per vaidinimą-ėjo pas žiogelius,varliukus,boružėles,drugelius ir bitutes -visų klausinėdama-ką jie dovanos savo mamytėms smile.gif Todėl ji centre ... mirksiukas.gif

** thumbup.gif Super derinukas,žadėjau klaust kaip išgavote auksinį aisingą... wub.gif
Atsakyti
ikelsiu ir as savo keleta netobulu biggrin.gif
bananinis
user posted image
varskinis su persikais
user posted image
varskinis su persikais
user posted image
vysninis karamelinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 04 gegužės 2012 - 16:11
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 04, 15:10)
ikelsiu ir as savo keleta netobulu  biggrin.gif

Kur jau cia netobuli bigsmile.gif

O su tokiais nedazot nei viena?KOkie atsiliepimai?
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 04 gegužės 2012 - 16:17
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 15:14)
Kur jau cia netobuli  bigsmile.gif

http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54

Turiu situs,jie i kazka deti netinkami schmoll.gif visai jokio efekto neduoda,su jais tik sausais perbraukti,tada matysis. O aisinga dazyti nezinau su kuo doh.gif su tais kur ant virsaus daziau,jie visai skysti kaip vanduo.

Saules zuiki, visai beveik tobuli, tik tie teletabiai ir hello kitty noretusi jiems didesniu galvu biggrin.gif pirmasis krepselis lb fainas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 04 gegužės 2012 - 17:34
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 04, 17:14)

as su tokiais dazau geliu viduriukus(is mases)esu ir i slapia beze dejusi
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 04, 15:25)
(o mano manymu kepti uz pinigus BUTINAS patyrimas ir minimalus ismanymas).

Na, vienoj bendraminčių temoj kelios mamos labai "gyrė" šios temos tobulųjų kepėjų tortukus- viena teigė tortą gavusi dėžėje nuo kačių kraiko, kita sakė nors tortas buvo tobulai papuoštas, bet skonis tai jau toks maximinis... Taigi kiekvieno teisė rinktis. Aš irgi nekepu už pinigus, bet jau gaunu tokių prašymų (nors mano tortams iki tobulumo kaip pėščiom iki Kinijos biggrin.gif )

QUOTE(dzokada @ 2012 05 04, 15:28)
Atnesu viena as savo sios dienos,tik pats tortas kreivokas,bet cia esme buvo isbandyti spalva ir rasta,nes uzsakove norejo pamatyti kaip atrodytu.

Va čia tai waw thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 04, 17:10)
ikelsiu ir as savo keleta netobulu  biggrin.gif

wub.gif Labai gražūs ir šilti torčiukai .
Atsakyti