norejau konsultacijos , katik nusitepiau rafaelo torta, kada galima ji puosti sviestiniu kremu?
ketinu panaudoti si recepta :
1cup unsalted butter (2 sticks or 1/2 pound), softened (but not melted!) Ideal texture should be like ice cream.
◦3-4 cups confectioners (powdered) sugar, SIFTED
◦1/4 teaspoon table salt
◦1 tablespoon vanilla extract
◦up to 4 tablespoons milk or heavy cream
Vakar iškepiau tortą. Su panašiu avinuku, kurį Erikiuxxx lyg darė.. Baisiai susinepatoginau, kai prakalbot apie plagijavimą.. Bet kad pagooglinau, pilna tokių avinukų. Aš galvoju, kad šiais laikais labai sudėtinga kažką naujo savo sugalvoti, praktiškai net neįmanoma, kad darbas nebūtų panašus kažkuo į kitą..
Tai pasirodysiu Čia antras mano tortas gyvenime
Tai pasirodysiu Čia antras mano tortas gyvenime
QUOTE(Atize @ 2012 04 20, 09:07)
merginos klijuoja: valgomais klijais, degtine, tirpintu pastilazu, aisingu....
...vandeniu...
QUOTE(etoile @ 2012 04 20, 10:23)
Super super !!!! Pagaliau pavyko slapia beze o jau laimes
Taciau......kai isspaudziau ir bandinejau ivairiausius antgalius, jie man laikesi puikiai, bet kai pabandziau zolyte padaryti tai isejo tikru tikriausias snipstas......pradzioje spaudziasi atskiri 'plaukeliai' ir toliau susilieja.....
Tai cia dabar as mastau:
Ar visgi dziugauju bereikalo ir man tas bezas nepavyko?
Ar tiesiog nemoku elgtis su zolytes antgaliu?
Taciau......kai isspaudziau ir bandinejau ivairiausius antgalius, jie man laikesi puikiai, bet kai pabandziau zolyte padaryti tai isejo tikru tikriausias snipstas......pradzioje spaudziasi atskiri 'plaukeliai' ir toliau susilieja.....
Tai cia dabar as mastau:
Ar visgi dziugauju bereikalo ir man tas bezas nepavyko?
Ar tiesiog nemoku elgtis su zolytes antgaliu?
Ir man aktuoalus šis klausimas. man taip pat gaunasi
mano keli paprastučiai.
makvynas pirmą kartą darytas
ingutia, labai čia viskas gražu ne, aš nesakau, ir kitos gal taip negalvoja, kad čia blogai, gerai yra mokėt pakartot, juk daug žmonių tiesiog atsiunčia nuotrauką ir nori būtent tokio, o aš taip nemoku ir nemėgstu, man patinka kai yra palikta terpė saviraiškai,o ne grynai žiūrėt į paveikslėlį, nėra ko susinepatogint, viskas gerai
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 10:30)
Tai pasirodysiu Čia antras mano tortas gyvenime
Koks gražus. Nu jei čia tik antras tavo tortas tik, tai kas bus toliau
jumakaveč, man tavo kamuolys nerealus, tu jį formoj tepei ar apipjaustei?
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 13:38)
ingutia, labai čia viskas gražu ne, aš nesakau, ir kitos gal taip negalvoja, kad čia blogai, gerai yra mokėt pakartot, juk daug žmonių tiesiog atsiunčia nuotrauką ir nori būtent tokio, o aš taip nemoku ir nemėgstu, man patinka kai yra palikta terpė saviraiškai,o ne grynai žiūrėt į paveikslėlį, nėra ko susinepatogint, viskas gerai
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 20, 13:38)
Koks gražus. Nu jei čia tik antras tavo tortas tik, tai kas bus toliau
Bet jau kiek aš dirbau prie jo Kai dėl savęs ir sau brangių žmonių tai taip, laiko negaila.. Bet kai pardavimui kai kurios daro. Nu šitiek darbo, neapsimoka Tortą iškepti lengviausia, čia medaus tortukas pagal Cipciuką. Bet tos masės.. Cukrinės gavosi per mažai, dariau du kartus. Paskui pastilažą lipdymui, paskui aisingą klijavimui. O dar cukrinė nelabai norėjo gražiai kočiotis Tiek darbo ir nervų, bet, atrodo, jis buvo pripažintas
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 11:30)
Tai pasirodysiu Čia antras mano tortas gyvenime
Nu fainas, matosi talentas
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 20, 11:36)
mano keli paprastučiai.
Toli grazu nepavadinciau ju paprastuciais, labai grazus
Nevute, man laaaaaabai-labai patinka tavo tortu stilius!!! Jie visi superiniai!!! esu tavo gerbeja..
Tinulia, Makvinas fainuolis! As vis negaliu pasiryzti padaryti toki torciuka
Asseni, visi tortai Puikus!!!!!!!!!!
parodisiu keleta savo paprastu tortuku
Piratas, medutis, saldainiu mase
medutis? saldainiu mase
Asseni leidus ir as parodisiu ka ismokau daryti jos pamokose
Tinulia, Makvinas fainuolis! As vis negaliu pasiryzti padaryti toki torciuka
Asseni, visi tortai Puikus!!!!!!!!!!
parodisiu keleta savo paprastu tortuku
Piratas, medutis, saldainiu mase
medutis? saldainiu mase
Asseni leidus ir as parodisiu ka ismokau daryti jos pamokose
Dievuli tu brangus...KOoooooookios geles......kiek cia valandu praleista prie sito sedevro???? fantastika o su kokia mase kuri sitokius grozius?
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 10:40)
jumakaveč, man tavo kamuolys nerealus, tu jį formoj tepei ar apipjaustei?
As kepiau paprastoj apvalioj tortinėj, tik sutepinėjau apvalioje didelėje salotinėje biskvita pjausčiau..
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 10:43)
Paskui pastilažą lipdymui, paskui aisingą klijavimui. O dar cukrinė nelabai norėjo gražiai kočiotis Tiek darbo ir nervų, bet, atrodo, jis buvo pripažintas
ar ne paprasčiau nusipirkt klijų valgomų. Nereiks kiekvienąkart darytis aisingo suklijuot detalėm. Nusipirksi vieną buteliuką ir ilgam užteks.
O jau puokštės kokios, griūk negyvas. Kaip jos man gražu, negaliuuuu noriu išmokt, labai labai...