Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

norejau konsultacijos ax.gif , katik nusitepiau rafaelo torta, kada galima ji puosti sviestiniu kremu? g.gif
ketinu panaudoti si recepta :
1cup unsalted butter (2 sticks or 1/2 pound), softened (but not melted!) Ideal texture should be like ice cream.
◦3-4 cups confectioners (powdered) sugar, SIFTED
◦1/4 teaspoon table salt
◦1 tablespoon vanilla extract
◦up to 4 tablespoons milk or heavy cream
Atsakyti
Vakar iškepiau tortą. Su panašiu avinuku, kurį Erikiuxxx lyg darė.. Baisiai susinepatoginau, kai prakalbot apie plagijavimą.. Bet kad pagooglinau, pilna tokių avinukų. Aš galvoju, kad šiais laikais labai sudėtinga kažką naujo savo sugalvoti, praktiškai net neįmanoma, kad darbas nebūtų panašus kažkuo į kitą..

Tai pasirodysiu blush2.gif Čia antras mano tortas gyvenime blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 20 balandžio 2012 - 11:32
QUOTE(Atize @ 2012 04 20, 09:07)
merginos klijuoja: valgomais klijais, degtine, tirpintu pastilazu, aisingu....  ax.gif

...vandeniu...

QUOTE(etoile @ 2012 04 20, 10:23)
Super super !!!! Pagaliau pavyko slapia beze  thumbup.gif  thumbup.gif  o jau laimes  blush2.gif  blush2.gif
Taciau......kai isspaudziau ir bandinejau ivairiausius antgalius, jie man laikesi puikiai, bet kai pabandziau zolyte padaryti tai isejo tikru tikriausias snipstas......pradzioje spaudziasi atskiri 'plaukeliai' ir toliau susilieja.....
Tai cia dabar as mastau:
Ar visgi dziugauju bereikalo ir man tas bezas nepavyko?
Ar tiesiog nemoku elgtis su zolytes antgaliu?

Ir man aktuoalus šis klausimas. man taip pat gaunasi g.gif

mano keli paprastučiai.
user posted image

makvynas pirmą kartą darytas

user posted image

user posted image
Atsakyti
ingutia, labai čia viskas gražu wink.gif ne, aš nesakau, ir kitos gal taip negalvoja, kad čia blogai, gerai yra mokėt pakartot, juk daug žmonių tiesiog atsiunčia nuotrauką ir nori būtent tokio, o aš taip nemoku ir nemėgstu, man patinka kai yra palikta terpė saviraiškai,o ne grynai žiūrėt į paveikslėlį, nėra ko susinepatogint, viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 10:30)

Koks gražus. Nu jei čia tik antras tavo tortas tik, tai kas bus toliau g.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jumakaveč, man tavo kamuolys nerealus, tu jį formoj tepei ar apipjaustei? wub.gif
Atsakyti

Merginos,gal kas zinote is kur gauti toki na ar bent jau kazkiek panasu stova kaip SITAS ? Nelabai net isivaizduoju ko ieskoti,nezinau kaip jis turi atrodyti be torto blush2.gif galit ir i az jei cia negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 13:38)
ingutia, labai čia viskas gražu wink.gif ne, aš nesakau, ir kitos gal taip negalvoja, kad čia blogai, gerai yra mokėt pakartot, juk daug žmonių tiesiog atsiunčia nuotrauką ir nori būtent tokio, o aš taip nemoku ir nemėgstu, man patinka kai yra palikta terpė saviraiškai,o ne grynai žiūrėt į paveikslėlį, nėra ko susinepatogint, viskas gerai wink.gif

QUOTE(jumakavec @ 2012 04 20, 13:38)
Koks gražus. Nu jei čia tik antras tavo tortas tik, tai kas bus toliau  g.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet jau kiek aš dirbau prie jo doh.gif Kai dėl savęs ir sau brangių žmonių tai taip, laiko negaila.. Bet kai pardavimui kai kurios daro. Nu šitiek darbo, neapsimoka doh.gif Tortą iškepti lengviausia, čia medaus tortukas pagal Cipciuką. Bet tos masės.. Cukrinės gavosi per mažai, dariau du kartus. Paskui pastilažą lipdymui, paskui aisingą klijavimui. O dar cukrinė nelabai norėjo gražiai kočiotis blush2.gif Tiek darbo ir nervų, bet, atrodo, jis buvo pripažintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 11:30)

Nu fainas, matosi talentas 4u.gif

QUOTE(jumakavec @ 2012 04 20, 11:36)
mano keli paprastučiai.

Toli grazu nepavadinciau ju paprastuciais, labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Nevute, man laaaaaabai-labai patinka tavo tortu stilius!!! thumbup.gif Jie visi superiniai!!! esu tavo gerbeja.. 4u.gif ax.gif

Tinulia, Makvinas fainuolis! As vis negaliu pasiryzti padaryti toki torciuka unsure.gif

Asseni, visi tortai Puikus!!!!!!!!!! thumbup.gif

parodisiu keleta savo paprastu tortuku ax.gif

Piratas, medutis, saldainiu mase
user posted image

medutis? saldainiu mase
user posted image

Asseni leidus mirksiukas.gif ir as parodisiu ka ismokau daryti jos pamokose

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Dievuli tu brangus...KOoooooookios geles......kiek cia valandu praleista prie sito sedevro???? blink.gif blink.gif blink.gif fantastika thumbup.gif o su kokia mase kuri sitokius grozius?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 04 20, 10:40)
jumakaveč, man tavo kamuolys nerealus, tu jį formoj tepei ar apipjaustei? wub.gif

As kepiau paprastoj apvalioj tortinėj, tik sutepinėjau apvalioje didelėje salotinėje biggrin.gif biskvita pjausčiau..

QUOTE(ingutia @ 2012 04 20, 10:43)
Paskui pastilažą lipdymui, paskui aisingą klijavimui. O dar cukrinė nelabai norėjo gražiai kočiotis blush2.gif Tiek darbo ir nervų, bet, atrodo, jis buvo pripažintas biggrin.gif

ar ne paprasčiau nusipirkt klijų valgomų. Nereiks kiekvienąkart darytis aisingo suklijuot detalėm. Nusipirksi vieną buteliuką ir ilgam užteks.

O jau puokštės kokios, griūk negyvas. Kaip jos man gražu, negaliuuuu thumbup.gif noriu išmokt, labai labai...
Atsakyti