Laba diena
Mano šiandienos ant greičio , nes į kursus ryt reikia pabaigtuvem. Kažkaip nenorejau pirkti
Oi mergytes, kokiu cia groziu prikepet......visos saunuoles, o sitas su piesta zolyte, nu jau tokis fainas
As tokiu klausimeliu ne i tema: koki patartumet pirkti sugarcraft gun??? As cia ju keletos rusiu radau, tai nezinau kuria geresnis.....
Ir dar, perkant is ebay, ar kas pirkote is honG kong pardaveju????? As viena kart laaabai stipriai nudegiau su kinijos pardavejais, tai dabar net nzn ka daryt.....
Aciu uz patarimus
As tokiu klausimeliu ne i tema: koki patartumet pirkti sugarcraft gun??? As cia ju keletos rusiu radau, tai nezinau kuria geresnis.....
Ir dar, perkant is ebay, ar kas pirkote is honG kong pardaveju????? As viena kart laaabai stipriai nudegiau su kinijos pardavejais, tai dabar net nzn ka daryt.....
Aciu uz patarimus
Evelinciksa o ka reiskia tas uzrasiukas ant torto?
QUOTE(jurgitasta @ 2012 05 03, 21:15)
Evelinciksa o ka reiskia tas uzrasiukas ant torto?
ne Evelincikas, bet matau norvegiska veliava, tai isversiu. Stogas jei butu takk, reikstu aciu
tai as ir galvoju, ar cia klaida, ar as kazko nesuprantu
Man atrodo, Evelinciksa, vieną raidę kažkas tau nuvalgė
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 03, 21:58)
Man atrodo, Evelinciksa, vieną raidę kažkas tau nuvalgė
Tas kazkas stovi salia torto turbut
Liko slapios beze,ar galima laikyti saldytuve pora dienu
QUOTE(KibirVibir @ 2012 05 03, 20:35)
ne Evelincikas, bet matau norvegiska veliava, tai isversiu. Stogas jei butu takk, reikstu aciu
taip taip ta k taip ir liko gulet padekliuke , eisiu tuoj koreguoti . Kai aplinkui yra valgytoja papuošimu reik aukštai padet , o po to taip gaunasi, kai fotkinau jau mačiau , bet tuo metu tikrai negalejau begt lipdyt . Nu svarbu pataisyti .
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 22:15)
Tas kazkas stovi salia torto turbut
tiksliai patikyta
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 03, 23:00)
geriau pasudaryk orinuku ar kaip kitaip morengiuku, iš tos mases ir tiek. Bus ramiau.
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 04, 00:00)
Ji tiks tik kokiom neryškiom dalelytėm padaryti tik simboliškai, nes pastovėjusi šl.bezė pasidaro tokia "korėta", tąsi. Jos kaip ką tik išplaktos, jau nebepanaudosi, todėl arba daryk orinukus arba...... atiduok šuniukui, laimingas jis bus