Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena
Mano šiandienos ant greičio , nes į kursus ryt reikia pabaigtuvem. Kažkaip nenorejau pirkti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Oi mergytes, kokiu cia groziu prikepet......visos saunuoles, o sitas su piesta zolyte, nu jau tokis fainas 4u.gif

As tokiu klausimeliu ne i tema: koki patartumet pirkti sugarcraft gun??? As cia ju keletos rusiu radau, tai nezinau kuria geresnis..... blush2.gif blush2.gif
Ir dar, perkant is ebay, ar kas pirkote is honG kong pardaveju????? As viena kart laaabai stipriai nudegiau su kinijos pardavejais, tai dabar net nzn ka daryt.....
doh.gif doh.gif doh.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Evelinciksa o ka reiskia tas uzrasiukas ant torto?
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2012 05 03, 21:15)
Evelinciksa o ka reiskia tas uzrasiukas ant torto?

ne Evelincikas, bet matau norvegiska veliava, tai isversiu. Stogas lotuliukas.gif jei butu takk, reikstu aciu lotuliukas.gif
Atsakyti
pasivaidensiu su vienu tortuku ir i lova ph34r.gif

vysninis karamelinis,paastilazas,2500gr.
tortukas i darzeli bus nesamas smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tai as ir galvoju, ar cia klaida, ar as kazko nesuprantu smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, Evelinciksa, vieną raidę kažkas tau nuvalgė mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 03, 21:58)
Man atrodo, Evelinciksa, vieną raidę kažkas tau nuvalgė  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tas kazkas stovi salia torto turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Liko slapios beze,ar galima laikyti saldytuve pora dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 05 03, 20:35)
ne Evelincikas, bet matau norvegiska veliava, tai isversiu. Stogas  lotuliukas.gif  jei butu takk, reikstu aciu  lotuliukas.gif

taip taip ta k taip ir liko gulet padekliuke blush2.gif , eisiu tuoj koreguoti . Kai aplinkui yra valgytoja papuošimu reik aukštai padet , o po to taip gaunasi, kai fotkinau jau mačiau , bet tuo metu tikrai negalejau begt lipdyt doh.gif . Nu svarbu pataisyti .
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 05 03, 22:15)
Tas kazkas stovi salia torto turbut  lotuliukas.gif

tiksliai patikyta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 03, 23:00)

geriau pasudaryk orinuku ar kaip kitaip morengiuku, iš tos mases ir tiek. Bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 04, 00:00)

Ji tiks tik kokiom neryškiom dalelytėm padaryti tik simboliškai, nes pastovėjusi šl.bezė pasidaro tokia "korėta", tąsi. Jos kaip ką tik išplaktos, jau nebepanaudosi, todėl arba daryk orinukus arba...... atiduok šuniukui, laimingas jis bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo pabaisiukais,nu jau man lipdymas tai kažkas baisaus. Varškinis gaivumėlis 2 kg su persikais
user posted image
Atsakyti